Venskabsbyen kostume til børn

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Har du et barn der er vild med Venskabsbyen? Så er et Max kostume til børn det perfekte kostume til den kommende fastelavnsfest.

Venskabsbyen er en animeret børneserie fra Norge, men i Danmark taler figurerne dansk. Børneserien præsenterer historier for små børn, om politimænd, brandvæsenets personale og lægepersonale. Gældende for hele byen er at alle er venner og hjælper hinaden i alle tænklige situationer. Har du også været tvangsindlagt af Junior, til at se med når Venskabsbyen er på skærmen? 

Der findes ikke mange Venskabsbyen kostume til børn. En enkelt findes i Danmark og det kan du finde her:

max kostume venskabsbyen børnekostume venskabsbyen fastelavnskostume

Venskabsbyen kostume – Max udklædning

Tager man til udklædningsfest og klæder sig ud som sin yndlingskarakter fra børneprogrammet “Venskabsbyen”, topper det nok det meste. Dette kostume er blødt og skønt at have på. Perfekt til en udklædningsfest, men også sjovt at lege i derhjemme med vennerne.  Polyesterdragten forestiller den dragt, som aben Max bærer i børneprogrammet “Venskabsbyen”. Dragten har en sort underdel og en blå overdel. Kostumet har intet tryk på bagsiden. Det fås i de to størrelser 2-3 år og 4-6 år.

Find kostumet hos PartyKing

venskabsbyen løbehjul max løbehjul politi løbehjul venskabsbyen udklædning tilbehør

Venskabsbyen løbehjul – Max’ politi løbehjul

Opdag verden sammen med vennerne fra børneprogrammet Venskabsbyen på et farverigt løbehjul. Er du træt kan du sætte dig på det lille sæde, og i den smarte taske kan du lægge alt, hvad du behøver at have med dig på farten. Løbehjulet er farverigt med et motiv fra børneprogrammet Venskabsbyen, og er fremstillet i plastik og metal. Løbehjulet kan bruges både med og uden det medfølgende sæde. Max vægt er 20 kg, og uden sæde, 40 kg. Styret kan justeres i højden og på hjulene sidder der indbyggede LED-lamper, der lyser når løbehjulet ruller. På styret er der en praktisk og aftagelig taske.

Find løbehjulet hos PartyKing

pinit fg en rect red 28 - Venskabsbyen kostume til børn

error: Content is protected !!