PJ Masks Pyjamasheltene kostume til børn

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Har du et barn der er vild med PJ Masks Pyjamasheltene,  så er et PJ Masks kostume til børn da et oplagt kostume til den kommende fastelavnsfest eller til leg i hjemmet.

PJ Masks Pyjamasheltene er Disney Juniors nyeste tegneserie for de mindste. Den handler om heltene Kattedrengen, Geggo og Ugline. Ellere rettere sagt: Den handler om 3 vaskeægte superhelte der med deres superkræfter og samarbejde formår at overvinde alle skurke der kun vil ødelægge alt for alle.   

Om dagen – er 6 årige Connor, Amaya og Greg, helt almindelige børn der går i skole og passer deres hverdagsliv. Men når noget går den gale vej i byen, bliver disse specielle børn nysgerrige og deres retfærdighedssans sender dem afsted på en mission. MEN de må vente til mørket falder på og byen er gået til ro, før de kan komme afsted uden nogen opdager dem.

Om natten – når Connor, Amaya og Greg har fået deres nattøj på, aktiveres deres dyre-amuletter og forvandler dem til superheltene Kattedrengen, Geggo og Ugline og de tre tilsammen udgør  PJ Masks Pyjamasheltene. Kattedrengen er superhurtig, Geggo er vildt stærk og kan klatre på vægge og Ugline kan flyve og se langt. Sammen kan PJ Masks Pyjamasheltene takle enhver situation og løse mysterier og gåder der overgår byen. Et aktionbrag og superhelte for de mindste i familien.

PJ Masks Pyjamasheltene er i den grad et hit hos mindre børn og serien er sjov nok til at voksne kan se med. Skal junior til fastelavn eller have kostumer til at lege med derhjemme, så er PJ Masks Pyjamasheltene kostume et bud op et kostume der bringer underholdningen fra TV skærmen, helt ind i legen på værelset.

PJ Masks Pyjamasheltene udklædning er oplagt til både fastelavn, udklædning til fødselsdagen med PJ Masks Pyjamasheltene tema eller til leg i hjemmet. Der er efterhånden lavet flere PJ Masks PyjamasheltenPAW Patrol kostume til børn:

pyjamashelte catmobil kostume 309x450 - PJ Masks Pyjamasheltene kostume til børn

Pyjamasheltene catmobil kostume

Det perfekte kostume til din lille Pyjamasheltene fan. Kostumet er oplagt til den kommende Pyjamasheltene fødselsdag, fastelavn eller leg i hjemmet.

Find den hos Temashop

 

månepige kostume PJ masks kostume pyjamasheltene kostume til piger

Månepiger kostume – Flot Pyjamasheltene kostume

Dette Månepigen™ kostume er til børn og er under officiel Pyjamasheltene™ licens. Består af en overdel, bukser, en halvmaske og et våben. Udklædningen ville ikke være fuldendt uden det medfølgende våben og halvmasken. Dette komplette kostume der forestiller superskurken, Månepigen, vil være perfekt når du til Halloween, eller til en fødselsdag, vil være den ondeste i rummet.

Find kostumet hos Temashop

nat ninja børnekostume nat ninja pyjamasheltene udklædning fastelavnskostume

Nat Ninja kostume

 Dette Nat Ninja™ kostume er under officiel Pyjamasheltene™ licens. Den består af en elefanthue, heldragt og våben.  Elefanthuen dækker hele hovedet. Dragten er til børn, i mørkeblå, med små hvide sterner. Bånd med lyseblå satin findes ærmeenderne, langs ben og talje. 

Find kostumet hos Temashop

 

PJ Masks Pyjamasheltene kostume til børn PJ Masks Pyjamasheltene udklædning PJ Masks Pyjamasheltene fastelavnskostume PJ Masks Pyjamasheltene kostume heldragt maske

pyjamasheltene kostume pyjamas helt kostume månepige ninja nat romeo kostume

 

LÆS OGSÅ: Mickey Mouse kostume til børn 

LÆS OGSÅ: Paw Patrol kostume til børn

Indlægget PJ Masks Pyjamasheltene kostume til børn indeholder affiliatelinks

error: Content is protected !!