PJ Masks Pyjamasheltene kostume til børn

Har du et barn der er vild med PJ Masks Pyjamasheltene,  så er et PJ Masks kostume til børn da et oplagt kostume til den kommende fastelavnsfest eller til leg i hjemmet.

PJ Masks Pyjamasheltene er Disney Juniors nyeste tegneserie for de mindste. Den handler om heltene Kattedrengen, Geggo og Ugline. Ellere rettere sagt: Den handler om 3 vaskeægte superhelte der med deres superkræfter og samarbejde formår at overvinde alle skurke der kun vil ødelægge alt for alle.   

Om dagen – er 6 årige Connor, Amaya og Greg, helt almindelige børn der går i skole og passer deres hverdagsliv. Men når noget går den gale vej i byen, bliver disse specielle børn nysgerrige og deres retfærdighedssans sender dem afsted på en mission. MEN de må vente til mørket falder på og byen er gået til ro, før de kan komme afsted uden nogen opdager dem.

Om natten – når Connor, Amaya og Greg har fået deres nattøj på, aktiveres deres dyre-amuletter og forvandler dem til superheltene Kattedrengen, Geggo og Ugline og de tre tilsammen udgør  PJ Masks Pyjamasheltene. Kattedrengen er superhurtig, Geggo er vildt stærk og kan klatre på vægge og Ugline kan flyve og se langt. Sammen kan PJ Masks Pyjamasheltene takle enhver situation og løse mysterier og gåder der overgår byen. Et aktionbrag og superhelte for de mindste i familien.

PJ Masks Pyjamasheltene er i den grad et hit hos mindre børn og serien er sjov nok til at voksne kan se med. Skal junior til fastelavn eller have kostumer til at lege med derhjemme, så er PJ Masks Pyjamasheltene kostume et bud op et kostume der bringer underholdningen fra TV skærmen, helt ind i legen på værelset.

PJ Masks Pyjamasheltene udklædning er oplagt til både fastelavn, udklædning til fødselsdagen med PJ Masks Pyjamasheltene tema eller til leg i hjemmet. Der er efterhånden lavet flere PJ Masks PyjamasheltenPAW Patrol kostume til børn:

pyjamashelte catmobil kostume 309x450 - PJ Masks Pyjamasheltene kostume til børn

Pyjamasheltene catmobil kostume

Det perfekte kostume til din lille Pyjamasheltene fan. Kostumet er oplagt til den kommende Pyjamasheltene fødselsdag, fastelavn eller leg i hjemmet.

Find den hos Temashop

 

PJ Masks Pyjamasheltene kostume til børn PJ Masks Pyjamasheltene udklædning PJ Masks Pyjamasheltene fastelavnskostume PJ Masks Pyjamasheltene kattedrengen kostume

PJ Masks Pyjamasheltene Kattedrengen kostume

Klæd dit barn ud som den lyn hurtige Kattedreng fra PJ Masks (Pyjamasheltene på dansk) Kattedrengen kostumet indeholder heldragt og den altafgørende maske. 

Find PJ Masks Pyjamasheltene kostume hos PartyKing

geggo PJ Masks pyjamasheltene gekko kostume til børn grøn pyjamashelt kostume til børn gekko grønt kostume

Supersejt Geggo kostume til Pyjamasheltene fans

Dette Geggo™ kostume til børn er under licens fra Pyjamasheltene™. Det består af en maske og en heldragt med hale. Heldragten har lange ærmer og er helt grøn med skæl trykt og et gekko-logo. For at gøre det helt realistisk har heldragten også hale. 
Masken forestiller et gekko-hoved med 2 store åbninger til øjnene så du let kan se ud. Det er let at klæde sig helt anonymt ud og tage ud og bekæmpe skurke i natten. 

Find PJ Masks Pyjamasheltene Geggo kostume hos PartyKing

 

 

PJ Masks Pyjamasheltene kostume til børn PJ Masks Pyjamasheltene udklædning PJ Masks Pyjamasheltene fastelavnskostume PJ Masks Pyjamasheltene Geggo Gekko kostume

PJ Masks Pyjamasheltene Geggo udklædning

Geggo kostume fra Pyjamasheltene på Disney Junior. Klæd dit barn ud som Geggo fra den heroiske PJ Masks tre-enighed. Tid til at være en superhelt? Kostumet er fuldendt med grøn heldragt med tilhørende maske.

Find PJ Masks Pyjamasheltene kostume hos Ovellie

 

ugline pyjamasheltene kostume PJ Masks ukline ugle rød kostume fastelavnskostume PJ masks børnekostume

Ugline børnekostume

Dette Ugline™ kostume til børn er under licens fra Pyjamasheltene™. Det består af en maske og en heldragt med vinger. Heldragten har lange ærmer og er helt rødt med et ugle-logo. For at gøre det helt realistisk har heldragten også vinger.  Masken forestiller et uglehoved med 2 store åbninger til øjnene så du let kan se ud. Det er let at klæde sig helt anonymt ud og flyve ud i natten (kostumet gør ikke at du kan flyve). 

Find PJ Masks Pyjamasheltene kostume hos PartyKing

 

månepige kostume PJ masks kostume pyjamasheltene kostume til piger

Månepiger kostume – Flot Pyjamasheltene kostume

Til en superskurk! Dette Månepigen™ kostume er til børn og er under officiel Pyjamasheltene™ licens. Består af en overdel, bukser, en halvmaske og et våben. Den lange overdel er forenet med et brystdække. Den har længe grå ærmer som matcher de øverste af bukserne. Brystdækker er syet på overdelen. Den er sort og har en måne påtrykt ved brystet, såvel som en blåt satinbånd der ligner et bælte. Bukserne er grå øverst, og sorte længere nede. Udklædningen ville ikke være fuldendt uden det medfølgende våben og halvmasken. Dette komplette kostume der forestiller superskurken, Månepigen, vil være perfekt når du til Halloween, eller til en fødselsdag, vil være den ondeste i rummet.

Find kostumet hos PartyKing

 

nat ninja børnekostume nat ninja pyjamasheltene udklædning fastelavnskostume

Nat Ninja kostume

Væk ninjaen i dig! Dette Nat Ninja™ kostume er under officiel Pyjamasheltene™ licens. Den består af en elefanthue, heldragt og våben.  Elefanthuen dækker hele hovedet. Den er formet som en dråbe, og den ermørkeblå med små hvide prikker. De to Nat Ninja øjne er påprintet og har et finmasket net der sikrer godt udsyn. Den er ligeledes udstyret med velcrolukning, så man kan lukke den på ryggen. Dragten er til børn, i mørkeblå, med små hvide sterner. Bånd med lyseblå satin findes ærmeenderne, langs ben og tajle. Til sidste er der superskurkens våben, som følger med dette kostume. Nat Ninja™ udklædningen er vil være perfekt til et fødselsdagskostume.

Find kostumet hos PartyKing

 

romeo kostume pyjamasheltene børnekostume skurk kostume

Romeo – skurk kostume til børn

Helt agurk skurk! Dette Romeo™ kostume fra Pyjamasheltene er under officiel licens. Udklædningen består af en overdel, bukser, en maske, handsker og en rygsæk. Overdelen tages på og lukkes ved hjælp af velcro-lukninger. Tunikaen forestiller en laboratoriedragt super superskurken Romeo har på. De turkisblå bukster, med lange matchende handsker, er også inkluderet. Samme gænder rygsækken der er polstret med skum. Til sidst er der en halvmasken der har skurken Romeos ansigt påptrykt. Masken dækker den øverste del af ansigtet. Gør din søn til en superkskurk til næste karneval, fødselsdag eller til Halloween.

Find kostumet hos PartyKing

 

PJ Masks Pyjamasheltene kostume til børn PJ Masks Pyjamasheltene udklædning PJ Masks Pyjamasheltene fastelavnskostume PJ Masks Pyjamasheltene kostume heldragt maske

pyjamasheltene kostume pyjamas helt kostume månepige ninja nat romeo kostume

 

LÆS OGSÅ: Mickey Mouse kostume til børn 

LÆS OGSÅ: Paw Patrol kostume til børn

Indlægget PJ Masks Pyjamasheltene kostume til børn indeholder affiliatelinks

pinit fg en rect red 28 - PJ Masks Pyjamasheltene kostume til børn

error: Content is protected !!