PJ Masks Pyjamasheltene kostume til børn

Har du et barn der er vild med PJ Masks Pyjamasheltene,  så er et PJ Masks kostume til børn da et oplagt kostume til den kommende fastelavnsfest eller til leg i hjemmet.

PJ Masks Pyjamasheltene er Disney Juniors nyeste tegneserie for de mindste. Den handler om heltene Kattedrengen, Geggo og Ugline. Ellere rettere sagt: Den handler om 3 vaskeægte superhelte der med deres superkræfter og samarbejde formår at overvinde alle skurke der kun vil ødelægge alt for alle.   

Om dagen – er 6 årige Connor, Amaya og Greg, helt almindelige børn der går i skole og passer deres hverdagsliv. Men når noget går den gale vej i byen, bliver disse specielle børn nysgerrige og deres retfærdighedssans sender dem afsted på en mission. MEN de må vente til mørket falder på og byen er gået til ro, før de kan komme afsted uden nogen opdager dem.

Om natten – når Connor, Amaya og Greg har fået deres nattøj på, aktiveres deres dyre-amuletter og forvandler dem til superheltene Kattedrengen, Geggo og Ugline og de tre tilsammen udgør  PJ Masks Pyjamasheltene. Kattedrengen er superhurtig, Geggo er vildt stærk og kan klatre på vægge og Ugline kan flyve og se langt. Sammen kan PJ Masks Pyjamasheltene takle enhver situation og løse mysterier og gåder der overgår byen. Et aktionbrag og superhelte for de mindste i familien.

PJ Masks Pyjamasheltene er i den grad et hit hos mindre børn og serien er sjov nok til at voksne kan se med. Skal junior til fastelavn eller have kostumer til at lege med derhjemme, så er PJ Masks Pyjamasheltene kostume et bud op et kostume der bringer underholdningen fra TV skærmen, helt ind i legen på værelset.

PJ Masks Pyjamasheltene udklædning er oplagt til både fastelavn, udklædning til fødselsdagen med PJ Masks Pyjamasheltene tema eller til leg i hjemmet. Der er efterhånden lavet flere PJ Masks PyjamasheltenPAW Patrol kostume til børn:

 

pyjamasheltene kattedrengen kostume til børn PJ masks børnekostume blå

Kattedrengen bil børnekostume

Dette Kattedreng™ bilkostume til børn er under officiel Pyjamasheltene™ licens. Dette kostume er lavet i stofmateriale polstret med skum, så den holder form. Den er udstyret med seler, så den nemt kan bæres uden besvær. Den er blå, samme farve som superhelte Kattedreng, der er leder af Pyjamasheltene.  I sideruden ser Kattedreng og hans to venner. Med denne biludklædning tager du sammen med dine heltevenner til næste fest.

Find kostumet hos Vegaoo

 

PJ Masks blå pyjamashelt kostume til børn fastelavnskostume superhelt kostume

PJ Masks Pyjamasheltene Kattedrengen børnekostume

Den hurtige Kattedreng! Dette Kattedrengen kostume er under officiel licens fra Pyjamasheltene™ består af en overdel og en maske. Masken forestiller ansigtet og ørerne fra kattedyret. Den dækker ansigtet indtil næsen, så den er nem at trække vejret med. Overdelen sidder tæt til kroppen og er langærmet, og er lige som masken blå. Den er printet med et kattehoved på brystet. Udklædningen er perfekt til at gøre dit barn til en bekæmper af superhelte!

Find kattedrengen kostume til børn hos Vegaoo

 

PJ Masks Pyjamasheltene kostume til børn PJ Masks Pyjamasheltene udklædning PJ Masks Pyjamasheltene fastelavnskostume PJ Masks Pyjamasheltene kattedrengen kostume

PJ Masks Pyjamasheltene Kattedrengen kostume

Klæd dit barn ud som den lyn hurtige Kattedreng fra PJ Masks (Pyjamasheltene på dansk) Kattedrengen kostumet indeholder heldragt og den altafgørende maske. 

Find PJ Masks Pyjamasheltene kostume hos PartyKing

pyjamasheltene PJ masks geggo kostume grønt pyjamasheltekostume

Geggo kostume til børn

Den lille gekko! Dette Geggo kostume til børn består af en maske og en t-shirt. Masken forestiller det lille grønne firbens ansigt med gule øjenbryn. T-shirten er langærmet og sidder tæt til kroppen. Den er skællet, ligesom masken, og har et Geggo logo på brystet.

Find PJ Masks Pyjamasheltene kostume hos Vegaoo

geggo PJ Masks pyjamasheltene gekko kostume til børn grøn pyjamashelt kostume til børn

Grønt pyjamasheltene kostume til børn

Dette Geggo kostume til børn er under officiel licens af Pyjamasheltene™ og består af en dragt med en hale, maske, handsker, overtrækssko og et armbånd. Denne dragt med lange ærmer er grøn og påtrykt med Geggos logo på forsiden og mønster der forestiller heltens hud. Denne dragt har en aftagelig hale på bagsiden. En maske der forestiller heltens ansigt er åben ved mund og øjne. Et par handsker, et armbånd og et par overtrlkssko i matchende grønne farver er med til at fuldende dette kostume. Klæd dig ud som helt sammen med dine venner i dette kostume fra Pyjamasheltene. 

Find PJ Masks Pyjamasheltene Geggo kostume hos Vegaoo

 

geggo PJ Masks pyjamasheltene gekko kostume til børn grøn pyjamashelt kostume til børn gekko grønt kostume

Supersejt Geggo kostume til Pyjamasheltene fans

Dette Geggo™ kostume til børn er under licens fra Pyjamasheltene™. Det består af en maske og en heldragt med hale. Heldragten har lange ærmer og er helt grøn med skæl trykt og et gekko-logo. For at gøre det helt realistisk har heldragten også hale. 
Masken forestiller et gekko-hoved med 2 store åbninger til øjnene så du let kan se ud. Det er let at klæde sig helt anonymt ud og tage ud og bekæmpe skurke i natten. 

Find PJ Masks Pyjamasheltene Geggo kostume hos PartyKing

 

 

PJ Masks Pyjamasheltene kostume til børn PJ Masks Pyjamasheltene udklædning PJ Masks Pyjamasheltene fastelavnskostume PJ Masks Pyjamasheltene Geggo Gekko kostume

PJ Masks Pyjamasheltene Geggo udklædning

Geggo kostume fra Pyjamasheltene på Disney Junior. Klæd dit barn ud som Geggo fra den heroiske PJ Masks tre-enighed. Tid til at være en superhelt? Kostumet er fuldendt med grøn heldragt med tilhørende maske.

Find PJ Masks Pyjamasheltene kostume hos Ovellie

 

PJ Masks Pyjamasheltene kostume til børn PJ Masks Pyjamasheltene udklædning PJ Masks Pyjamasheltene fastelavnskostume PJ Masks Pyjamasheltene Ugline Uglette kostume

Ugline børnekostume

Tid til at være Superhelten der kan flyve og se rigtig rigtig langt? PJ Masks / Pyjamasheltenes Ugline er en vaskeægte superhelt og Ugline kostumet er oplagt til seje piger til fastelavn eller superhelteleg derhjemme. Kostumet indeholder rød heldragt og den vigtige maske. 

Find PJ Masks Pyjamasheltene kostume hos Vegaoo

 

ugline pyjamasheltene kostume PJ Masks ukline ugle rød kostume fastelavnskostume PJ masks

Ugline pyjamasheltene kostume til børn

Dette Ugline kostume er under officiel licens fra Pyjamasheltene™ og er til børn. Det består af en maske og en overdel. Masken er rød og ansigtet forestiller uglen. Overdelen, med lange ærmer, er også rød. Den er printet med en ugle på torsoet og har et par vinger ud til armene.

Find PJ Masks Pyjamasheltene kostume hos Vegaoo

 

ugline pyjamasheltene kostume PJ Masks ukline ugle rød kostume fastelavnskostume PJ masks børnekostume

Ugline børnekostume

Dette Ugline™ kostume til børn er under licens fra Pyjamasheltene™. Det består af en maske og en heldragt med vinger. Heldragten har lange ærmer og er helt rødt med et ugle-logo. For at gøre det helt realistisk har heldragten også vinger.  Masken forestiller et uglehoved med 2 store åbninger til øjnene så du let kan se ud. Det er let at klæde sig helt anonymt ud og flyve ud i natten (kostumet gør ikke at du kan flyve). 

Find PJ Masks Pyjamasheltene kostume hos PartyKing

ugline pyjamasheltene kostume PJ Masks ukline ugle rød kostume fastelavnskostume PJ masks børnekostume ugle kostume

Ugline kostume til børn

Dette Ugline kostume til børn er under officiel licens af Pyjamasheltene™. Dette kostume består af en dragt med vinger og overtræksstøvler, et par handsker, en hætte og et armbånd. Denne dragt er rød med vinger og har heltindes logo påtrykt på forsiden. Et par overtræksstøvler matcherne resten af dragten er med til at fuldende dette kostume. En hætte der forestiller Ugline med ører er til at tage over hovedet.  For at fuldende dette kostume medfølger en aftagelig hale, røde handsker og et armbånd. 

 

Find PJ Masks Pyjamasheltene kostume hos Vegaoo

 

månepige kostume PJ masks kostume pyjamasheltene kostume til piger

Månepiger kostume – Flot Pyjamasheltene kostume

Til en superskurk! Dette Månepigen™ kostume er til børn og er under officiel Pyjamasheltene™ licens. Består af en overdel, bukser, en halvmaske og et våben. Den lange overdel er forenet med et brystdække. Den har længe grå ærmer som matcher de øverste af bukserne. Brystdækker er syet på overdelen. Den er sort og har en måne påtrykt ved brystet, såvel som en blåt satinbånd der ligner et bælte. Bukserne er grå øverst, og sorte længere nede. Udklædningen ville ikke være fuldendt uden det medfølgende våben og halvmasken. Dette komplette kostume der forestiller superskurken, Månepigen, vil være perfekt når du til Halloween, eller til en fødselsdag, vil være den ondeste i rummet.

Find kostumet hos PartyKing

 

nat ninja børnekostume nat ninja pyjamasheltene udklædning fastelavnskostume

Nat Ninja kostume

Væk ninjaen i dig! Dette Nat Ninja™ kostume er under officiel Pyjamasheltene™ licens. Den består af en elefanthue, heldragt og våben.  Elefanthuen dækker hele hovedet. Den er formet som en dråbe, og den ermørkeblå med små hvide prikker. De to Nat Ninja øjne er påprintet og har et finmasket net der sikrer godt udsyn. Den er ligeledes udstyret med velcrolukning, så man kan lukke den på ryggen. Dragten er til børn, i mørkeblå, med små hvide sterner. Bånd med lyseblå satin findes ærmeenderne, langs ben og tajle. Til sidste er der superskurkens våben, som følger med dette kostume. Nat Ninja™ udklædningen er vil være perfekt til et fødselsdagskostume.

Find kostumet hos PartyKing

 

romeo kostume pyjamasheltene børnekostume skurk kostume

Romeo – skurk kostume til børn

Helt agurk skurk! Dette Romeo™ kostume fra Pyjamasheltene er under officiel licens. Udklædningen består af en overdel, bukser, en maske, handsker og en rygsæk. Overdelen tages på og lukkes ved hjælp af velcro-lukninger. Tunikaen forestiller en laboratoriedragt super superskurken Romeo har på. De turkisblå bukster, med lange matchende handsker, er også inkluderet. Samme gænder rygsækken der er polstret med skum. Til sidst er der en halvmasken der har skurken Romeos ansigt påptrykt. Masken dækker den øverste del af ansigtet. Gør din søn til en superkskurk til næste karneval, fødselsdag eller til Halloween.

Find kostumet hos PartyKing

 

PJ Masks Pyjamasheltene kostume til børn PJ Masks Pyjamasheltene udklædning PJ Masks Pyjamasheltene fastelavnskostume PJ Masks Pyjamasheltene kostume heldragt maske

pyjamasheltene kostume pyjamas helt kostume månepige ninja nat romeo kostume

 

LÆS OGSÅ: Mickey Mouse kostume til børn 

LÆS OGSÅ: Paw Patrol kostume til børn

Indlægget PJ Masks Pyjamasheltene kostume til børn indeholder affiliatelinks

pinit fg en rect red 28 - PJ Masks Pyjamasheltene kostume til børn

error: Content is protected !!