Black Panther kostume til voksne

Er du vild med Black Panther og hele Marvels Superhelte univers, så er et Black Panther kostume til voksne da et oplagt kostume til den kommende fastelavnsfest, superhelte temafest eller til Marvel superhelte leg med gutterne.

Med et Sorte Panter / Black Panther kostume til voksne er superhelten flyttet ind i familien og det kan bruges både til fest og sjov, når der er andre superhelte på besøg.

Action-eventyret ‘Black Panther’ er baseret på DC Comics’ tegneserie af samme navn – og den første sorte superhelt i Marvels univers. 

Superheltefilmen ‘Black Panther’ er en fortælling i Marvels store filmiske univers, der også tæller superhelte historier og film om Iron Man, Hulk, Thor og Captain America. Handlingen tager fortællingen om Black Panther tager udgangspunkt i det isolerede og teknologisk fremskredne afrikanske land, Wakanda. Kongen af Wakanda er omkommet i et terrorangreb og Prins T’Challa står klar til at tage over som ny regent. Men det er ikke alle der er tilfredse med det skift. Både internt i landet og udefra, kommer der pres på Prins T´Challa. Heldigvis er T’Challa velsignet med overmenneskelig styrke og han må som superhelten Black Panther slå sig sammen med en lille gruppe krigere og allierede i kampen mod en udspekuleret skurk.

Black Panther kostume til børn

Kort sagt er Black Panther en vaskeægte amerikansk superhelt, der ofte får has på de skurke der ligger store skumle planer. 

Black Panthers “uniform” er inspireret af navnet og tager derfor udgangspunkt i den sorte panter. Sort, muskuløs og klar til kamp. Et Black Panther kostume til voksne er oplagt til både fastelavn, udklædning til festen med Superhelte tema. Der er ikke lavet mange bud på et Black Panther kostume til børn, men de få der findes, har vi samlet her

black panther luksus kostume til voksne black panther kostume til voksne black panther kostume til mænd superheltekostume til voksne sort kostume til voksne

Black Panther kostume til voksne – Luksus

Black Panther er en superhelt. Måske er det din tur til at blive forvandlet til en superhelt og redde verden fra skurke? Med dette fine kostume bliver du Black Panther på ingen tid. Vær en superhelt næste gang du skal til kostumefest! Når en ældgammel fjende dukker op, skal T’Challa både som konge og den Sorte Panter vise sin styrke og dygtighed! Han trækkes ind i en konflikt, som ikke bare truer hjemlandet Wakandas skæbne, men hele verdens! Er du ude efter et rigtig sejt kostume, som kommer til at passe godt til både halloween- og kostumefesten? Så har du fundet det rette her! Black Panther Deluxe Kostume er et uhørt sejt kostume som efterligner superhelten T’Challa (også kendt som den Sorte Panter). Kostumet er sortgrå og giver følelsen af “jernudrustning” med mange muskler. Den er endda heldækkende med både maske og skoovertræk. Dragten er meget detaljeret, skøn at have på og selvfølgelig flot. Der medfølger endda en flot halvmaske med hul til øjne og små lufthuller for at lette vejrtrækningen. En rigtig sej dragt at have på til kostumefesten med andre ord! 

 Find det flotte kostume til voksne hos PartyKing

killmonger kostume til voksne black panther skurk kostume til voksne skurkekostume marvel kostume sort kostume

Killmonger kostume til voksne

Hvorfor være en superhelt til kostumefesten når du kan være en antihelt? Men ikke hvilken som helst antihelt, men selveste Black Panthers fjende Killmonger! Et supercool og vellavet kostume som bliver en succes til halloweenfesten! Killmonger Kostume Deluxe inkluderer en heldragt med kunstige muskler og et skoovertræk forneden. Der indgår en autentisk Killmonger-maske af plastmateriale. Masken har åndbart hul og orangefarvet meshstof ved øjnene, og dækker kun dit ansigt. Overallen har trykte og flotte motiver af Killmonger som gør den autentisk.

Find det flotte skurke kostume til voksne hos PartyKing

Black Panther Deluxe Kostume 285x450 - Black Panther kostume til voksne

Black Panther Deluxe Kostume

Du behøver ikke at spise hjerteformede urter med Vibranium i. Du kan bare nøjes med at hoppe i dette superseje Black Panther kostume og derved føle dig ligeså mægtig som kongen af Wakanda. Kostumet består af heldragt, skocovers og maske.

Find kostumet hos Temashop

 

LÆS OGSÅ: Captain America kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Black Panther kostume til børn

Black Panther kostume til voksne indeholder affiliatelinks

pinit fg en rect red 28 - Black Panther kostume til voksne

En mening om “Black Panther kostume til voksne

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!