Black Panther kostume til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er du vild med Black Panther og hele Marvels Superhelte univers, så er et Black Panther kostume til voksne da et oplagt kostume til den kommende fastelavnsfest, superhelte temafest eller til Marvel superhelte leg med gutterne.

Med et Sorte Panter / Black Panther kostume til voksne er superhelten flyttet ind i familien og det kan bruges både til fest og sjov, når der er andre superhelte på besøg.

Action-eventyret ‘Black Panther’ er baseret på DC Comics’ tegneserie af samme navn – og den første sorte superhelt i Marvels univers. 

Superheltefilmen ‘Black Panther’ er en fortælling i Marvels store filmiske univers, der også tæller superhelte historier og film om Iron Man, Hulk, Thor og Captain America. Handlingen tager fortællingen om Black Panther tager udgangspunkt i det isolerede og teknologisk fremskredne afrikanske land, Wakanda. Kongen af Wakanda er omkommet i et terrorangreb og Prins T’Challa står klar til at tage over som ny regent. Men det er ikke alle der er tilfredse med det skift. Både internt i landet og udefra, kommer der pres på Prins T´Challa. Heldigvis er T’Challa velsignet med overmenneskelig styrke og han må som superhelten Black Panther slå sig sammen med en lille gruppe krigere og allierede i kampen mod en udspekuleret skurk.

Black Panther kostume til børn

Kort sagt er Black Panther en vaskeægte amerikansk superhelt, der ofte får has på de skurke der ligger store skumle planer. 

Black Panthers “uniform” er inspireret af navnet og tager derfor udgangspunkt i den sorte panter. Sort, muskuløs og klar til kamp. Et Black Panther kostume til voksne er oplagt til både fastelavn, udklædning til festen med Superhelte tema. Der er ikke lavet mange bud på et Black Panther kostume til børn, men de få der findes, har vi samlet her

Black Panther Deluxe Kostume 285x450 - Black Panther kostume til voksne

Black Panther Deluxe Kostume

Du behøver ikke at spise hjerteformede urter med Vibranium i. Du kan bare nøjes med at hoppe i dette superseje Black Panther kostume og derved føle dig ligeså mægtig som kongen af Wakanda. Kostumet består af heldragt, skocovers og maske.

Find kostumet hos Temashop

 

LÆS OGSÅ: Captain America kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Black Panther kostume til børn

Black Panther kostume til voksne indeholder affiliatelinks

En mening om “Black Panther kostume til voksne

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!