Prinsesse kostume til børn

Har du en barn der elsker at lege prinsesse? Så er et prinsesse kostume til børn oplagt til den kommende fastelavns- eller temafest.

De fleste små piger elsker at lege prinsesse og drømme om prinsessen på den hvide hest en dag kommer ridende. Ved mange starter fascinationen af prinsesser pga. de mange skønne Disney film om Disney prinsesser.

En prinsesse er ung, smuk, uskyldig og god. Hun bliver opdaget af en prins, bliver gift, og så lever hun lykkeligt til sine dages ende – sådan er en prinsesse hvert fald ofte karakteriseret i diverse eventyr og der ikke noget at sige at mange små (og store) børn drømmer om det liv.

At blive en rigtig prinsesse er ikke noget man lige gør, men derfor kan man jo altid drømme og her er prinsesse kostumer et godt hjælperedskaber. For man lever sig bedre ind i rollen som prinsesse, når man er udklædt som prinsesse.

Skal dit barn klædes ud som prinsesse? Du finder de fineste og flotteste prinsesse kostumer til børn nedenfor. Vi har samlet de bedste prinsesse kostumer på det danske marked, så du har overblik over mulighederne. Find prinsesse kostume til børn:

 

middelalder prinsesse middelalder prinsesse kostume til børn

Middelalder prinsesse børnekostume

Smuk Middelalder kjole i rød og guld med flotte detaljer. Derudover medfølger pandebånd med slør. Klæd dig ud som en elegant middelalder prinsesse i dette flotte kostume og bliv klar til fastelavnsfesten. Kostumet indeholder smuk kole og pandebånd med slør.

Find kostumet her hos Temashop

Skærmbillede 2018 12 05 kl. 21.59.35 767x1024 - Prinsesse kostume til børn

Arabisk prinsesse kostume

Kan din pige lide at klæde sig ud, så er dette kostume det helt rigtige valg. Hun bliver som taget ud af Aladin tegnefilmen i dette flotte Jasmine kostume.

Find kostumet hos Temashop

Skærmbillede 2018 12 05 kl. 22.01.34 861x1024 - Prinsesse kostume til børn

Pink prinsesse kostume

Smuk, pink prinsesse kjole med stort skørt og flotte detaljer. Drømmer du om at være prinsesse for en dag – så ifør dig dette skønne kostume og drøm dig ind i eventyrverdenen.

Find kostumet hos Temashop

Skærmbillede 2018 12 05 kl. 22.03.37 681x1024 - Prinsesse kostume til børn

Prinsesse kostume til børn

Hvem drømmer ikke om, at være prinsesse for en dag? Med dette flotte kostume, kan du blive klædt ud som en smuk, lyserød prinsesse. Komplet kostumet med sminke, krone og prinsessestav og så er du parat til fastelavnsfesten.

Find kostumet hos Temashop

Skærmbillede 2018 12 05 kl. 22.06.47 633x1024 - Prinsesse kostume til børn

Guld prinsesse kostume

Elegant prinsesse kjole i guld med lange ærmer og flotte detaljer. Færdiggør outfittet med en krone og så er du parat til, at lege prinsesse til fastelavn.

Find kostumet hos Temashop

Skærmbillede 2018 12 05 kl. 22.09.38 644x1024 - Prinsesse kostume til børn

Prinsesse børnekostume

Smuk, blå prinsesse kjole med skørt og fine detaljer. Gør udklædningen komplet med en smuk tiara og så er du parat til, at lege prinsesse for en dag.

Find kostumet hos Temashop

Skærmbillede 2018 12 05 kl. 22.11.39 845x1024 - Prinsesse kostume til børn

Prinsesse kostume

En smuk lille prinsesse kjole i lyserød med søde detaljer. Så skal din datter være prinsesse til fastelavn, er dette kostume perfekt til lejligheden.

Find kostumet hos Temashop

Skærmbillede 2018 12 05 kl. 22.13.57 801x1024 - Prinsesse kostume til børn

Disney prinsesse kostume

En blå kjole til en rigtig lille prinsesse. Denne askepot har både sølv detaljer og striber på kjolen samt lille sølv rose midt på.

Find kostumet hos Temashop

Skærmbillede 2018 12 05 kl. 22.17.30 807x1024 - Prinsesse kostume til børn

Halloween prinsesse kostume

Et prinsesse kostume kan også være oplagt som et uhyggeligt kostume til halloween. Klæd din datter ud som en stilfuld vampyr prinsesse til årets Halloween, i denne flotte kjole i sort og rød. Fuldend looket med lidt sminke, for at give huden en bleg kulør.

Find kostumet hos Temashop

collage 5 942x1024 - Prinsesse kostume til børn

Tilbehør til prinsesse kostume til børn

Når dit barn skal klædes ud som prinsesse, så husk ikke at gå ned på udstyr, særligt må prinsessekronen/tiaraen ikke mangle. Find diverse prinsesse tilbehør her.

 

LÆS OGSÅ: Dronning kostume til børn

LÆS OGSÅ: Konge kostume til børn

LÆS OGSÅ: CLara Lavender kostume til børn og voksne

Indlægget Prinsesse kostume til børn indeholder affiliatelinks

 

pinit fg en rect red 28 - Prinsesse kostume til børn

error: Content is protected !!