Scream kostume til børn og voksne

Skal du klædes ud til Halloween eller elsker du bare magi og uhygge, så er et Scream kostume til børn og voksne, den oplagte udklædning til den kommende fastelavn, halloween- eller temafest.

Et Scream kostume er det perfekte kostume til årets store halloweenfest. Med en Scream udklædning er du sikker på at skræmme livet af de andre gæster til festen.

Scream er en amerikansk gyserfilm fra 1996, med bl.a. Neve Campbell, Skeet Ulrich, Courteney Cox og David Arquette på rollelisten. Filmen er instrueret af Wes Craven. Siden den første Scream film er der kommet flere til. I Scream filmene forfølges ofrene af morderen som er forklædt i det sorte kostume med genkendelig maske.

Halloween er en amerikansk tradition hvor der skabes et mørkt, farligt og skræmmende udgangspunkt for fest og hygge på Allehelgens Aften den 31. oktober. Selvom traditionen er amerikansk, så stammer Halloween oprindeligt fra Skotland og Irland. Her var det oprindeligt en form for høstfest. Siden da har højtiden spredt sig til hele verden, og mange danskere har taget den til sig. Børn er begyndt at gå fra hus til hus iført uhyggelig udklædning og råber højt: “Slik eller ballade!”. Højtiden bliver fejret med fester for både børn og voksne – og folk møder op i vilde udklædninger, mens festlokalet er pyntet drabeligt op. 

Når et Halloween kostume skitseres er det oftest med døden i centrum. Kostumer som døden med leen, vampyr, djævel, zombie og spøgelse er helt klassiske halloweenkostumer.  Men det kendte Scream kostume fra Scream filmene er også et oplagt kostume.

Scream er en amerikansk gyserfilm fra 1996, med bl.a. Neve Campbell, Skeet Ulrich, Courteney Cox og David Arquette på rollelisten. Filmen er instrueret af Wes Craven. Siden den første Scream film er der kommet flere til. I Scream filmene forfølges ofrene af morderen som er forklædt i det sorte kostume med genkendelig maske.

Gør halloween festen lidt uhyggeligere i år med Scream udklædning:

scream børnekostume 450x450 - Scream kostume til børn og voksne

Scream børnekostume

Scream-kostumet i børnestørrelse inkluderer en lang sort kjole med polstret hætte og draperede ærmer. Der indgår også den klassiske Scream-maske, som har hul til øjnene samt et sort
stofbælte.

Find kostumet hos Partyking

Scream børnekostume 450x450 - Scream kostume til børn og voksne

Scream børnekostume

Vil du eller dit barn skræmme livet af nabolaget eller gæsterne til børnefesten? Så vælg Screamer-kostumet til dit barn, så du skaber et skræmmende resultat! Kostumet er en alt i en-løsning, hvor delene hænger sammen.

Find kostumet hos Partyking

scream voksenkostume 450x450 - Scream kostume til børn og voksne

Scream kostume til voksne

Scream-kostumet inkluderer en lang, sort kjole med polstret hætte og draperede ærmer. Der indgår også en klassisk Scream-maske med huller til øjnene samt et sort stofbælte.

Find kostumet hos Partyking

Skærmbillede 2017 10 08 kl. 11.36.19 - Scream kostume til børn og voksne

Scream voksen kostume

Forvandl dig til en spøgelseslignende seriemorder lige i tide til halloween! Med det hvide, forvredne ansigt, der altid ser ud, som om, det skriger – naturligvis sammen med den sorte kappe. Så ser du bare rigtig uhyggelig ud! Glem ikke at stille de andre gæster ved festen det vigtigste spørgsmål: “Do you like scary movies?”!

Find Scream voksen kostume hos Coolstuff

scream kostume plus size halloween 450x450 - Scream kostume til børn og voksne

Scream Plus size kostume

Den perfekte dragt for dig, som sysler med teenagemord i din fritid. Scream Plus-size-kostumet inkluderer en lang sort dragt med hætte og draperede ærmer. Derudover indgår der også den klassiske Scream-maske med hul til øjnene samt et sort stofbælte. Tilkøb dolk og handsker for et komplet outfit.

Find kostumet hos Partyking

collage 4 - Scream kostume til børn og voksne

Tilbehør til Scream kostume

  1. Blodig kniv. Seriemorderen fra Scream filmene slår sine ofre ihjel med en blodig kniv og derfor er dette da også et nødvendigt tilbehør til kostumet. Du kan for alvor sprede uhygge blandt folk, når du fuldender kostumet med denne blodige kniv… 33 cm. Find hos Temashop.
  2. Er den traditionelle Scream maske lidt for uhyggelig, så find en sjovere af slagsen. Sjov og fjollet maske i assorterede modeller. I stedet for et skræmmende ansigt, kan du nu ligne en fjollet spøgelse. Find hos Temashop.

collage 24 1024x471 - Scream kostume til børn og voksne

SE OGSÅ: Jason kostume til voksne

SE OGSÅ: Dødens brud kostume til voksne

SE OGSÅ: Spøgelse kostume til børn

Indlægget Scream kostume til børn og voksne indeholder affiliatelinks

pinit fg en rect red 28 - Scream kostume til børn og voksne

En mening om “Scream kostume til børn og voksne

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!