Flagermus kostume til børn

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS
Har du et barn der skal du klædes ud til Halloween, Fastelavn eller til en temafest med magi og uhygge som tema? Så kunne et flagermus kostume til børn, være den oplagte udklædning.

Et flagermus kostume til børn er både et skræmmende og fantasifuldt kostume, som både er godt til udklædningsfesten, men som også kan sætte gang i mange sjove lege.

En del forbinder flagermus med uhygge og gyserfilm. Det skyldes nok især forbindelsen med bloddryppende vampyrhistorier, herunder den berygtede grev Dracula. Det faktum at flagermus ikke er så charmerende af udseende samt er aktive ude i nattemørket har sikkert gennem tiderne bidraget til fantasierne.

Der findes dog flagermus, der lever af at suge blod ligesom vampyrerne vi kender fra film. Vampyrflagermusen er ikke særlig stor og den kan næsten ubemærket suge blod på f.eks. køer og heste. Man skal helt til Sydamerika for at opleve vampyrerne. Det er dog sket enkelte gange at vampyrflagermusen har suget blod af mennesker, men det hører dog til sjældenthederne.

Et flagermus kostume til børn kan både bruges til Halloween, fastelavn, leg i hjemmet og fødselsdagen/temafesten med Halloween tema. Nogle af kostumerne, kan med fordel bruge af både drenge og piger.

 

Skærmbillede 2017 08 15 kl. 11.30.43 - Flagermus kostume til børn

Lille flagermus kappe

Dit barn kan nu klæde sig ud som en sød flagermus med denne fine kappe som er nem at tage af og på. Passer helt perekt til Fastelavn eller Halloween.

Find flagermus kappe hos Temashop

 

Skærmbillede 2018 08 26 kl. 11.00.18 842x1024 - Flagermus kostume til børn

Flagermus skelet kostume

Smart flagermus kostume med fedt skelet print. Kostumet er uhyggeligt og passer godt til halloween – smart, uhyggeligt og Halloween agtigt. 

Find flagermus skelet kostume hos Temashop

 

Flagermus kostume til piger - Flagermus kostume til børn

Flagermus kostume til piger

Dette flagermus kostume til piger kan både bruges til Halloween, fastelavn, leg i hjemmet og fødselsdagen/temafesten med Halloween tema.

Find kostumet hos Temashop

collage 2 - Flagermus kostume til børn

Tilbehør til flagermus kostume

  1. Gør kostumet ekstra uhyggeligt med en flagermus maske. Flagermus maske i sort, med palietter. Masken er med elastiksnor. Find masken hos Temashop.
  2. Flagermus hårklips. Sort flagermus hårspænde med glitter. Fuldend halloween udklædningen med denne lille, uhyggelige flagermus. Find flagermus hårklips hos Temashop.

 

Hvilke type flagermus kostume til børn er du på jagt efter?

collage 24 1024x399 - Flagermus kostume til børn

 

LÆS OGSÅ: Flagermus kostume til baby
LÆS OGSÅ: Flagermus kostume til voksne
LÆS OGSÅ: Batman kostume til børn
LÆS OGSÅ: LEGO Batman kostume til børn
LÆS OGSÅ: Halloween kostumer til børn med maske
 
Indlægget Flagermus kostume til børn indeholder affiliatelinks

 

3 meninger om “Flagermus kostume til børn

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!