Flagermus kostume til børn

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS
Har du et barn der skal du klædes ud til Halloween, Fastelavn eller til en temafest med magi og uhygge som tema? Så kunne et flagermus kostume til børn, være den oplagte udklædning.

Et flagermus kostume til børn er både et skræmmende og fantasifuldt kostume, som både er godt til udklædningsfesten, men som også kan sætte gang i mange sjove lege.

En del forbinder flagermus med uhygge og gyserfilm. Det skyldes nok især forbindelsen med bloddryppende vampyrhistorier, herunder den berygtede grev Dracula. Det faktum at flagermus ikke er så charmerende af udseende samt er aktive ude i nattemørket har sikkert gennem tiderne bidraget til fantasierne.

Der findes dog flagermus, der lever af at suge blod ligesom vampyrerne vi kender fra film. Vampyrflagermusen er ikke særlig stor og den kan næsten ubemærket suge blod på f.eks. køer og heste. Man skal helt til Sydamerika for at opleve vampyrerne. Det er dog sket enkelte gange at vampyrflagermusen har suget blod af mennesker, men det hører dog til sjældenthederne.

Et flagermus kostume til børn kan både bruges til Halloween, fastelavn, leg i hjemmet og fødselsdagen/temafesten med Halloween tema. Nogle af kostumerne, kan med fordel bruge af både drenge og piger.

Skærmbillede 2017 08 15 kl. 11.30.43 - Flagermus kostume til børn

Lille flagermus kappe

Dit barn kan nu klæde sig ud som en sød flagermus med denne fine kappe som er nem at tage af og på. Passer helt perekt til Fastelavn eller Halloween.

Find flagermus kappe hos Temashop

Skærmbillede 2018 08 26 kl. 11.00.18 842x1024 - Flagermus kostume til børn

Flagermus skelet kostume

Smart flagermus kostume med fedt skelet print. Kostumet er uhyggeligt og passer godt til halloween.

Find flagermus skelet kostume hos Temashop

flagermus vinger til børn - Flagermus kostume til børn

Flagermus vinger til børn

Skal din søn eller datter til halloweenfest eller være dyr til fastelavn? Disse søde vinger kan bruges til begge dele! Giv dit barn noget valgfrit sort tøj på sammen med vingerne for at fuldende looket som blodsugende og supersej flagermus! De flotte sidevinger sættes let på armene, hvilket gør, at barnet kan strække dem ud – præcis som en rigtig flagermus!
Flagermusvinger til Børn Sorte inkluderer et sæt flagermusvinger i sort, glat silke. Vingerne sættes fast med et bånd rundt om halsen med velcro samt stretchy håndledsbånd med stofringe til langefingrene.

Find vingerne hos Partyking

Flagermus kostume til piger - Flagermus kostume til børn

Flagermus kostume til piger

Dette flagermus kostume til piger kan både bruges til Halloween, fastelavn, leg i hjemmet og fødselsdagen/temafesten med Halloween tema.

Find kostumet hos Temashop

Flagermus børnekostume 450x450 - Flagermus kostume til børn

Flagermus børnekostume

Lad dit barn flyve ind til kostumefesten som en skræmmende og forvildet flagermus! De andre børn bliver enten super imponerede over outfittet, eller også løber de i hver deres retning af skræk. Denne lilla flagermus består af kjole med hætte og ører samt benvarmere i polyester.

Find kostumet hos Partyking

Flagermus kappe til børn 450x450 - Flagermus kostume til børn

Flagermus kappe til børn

Med denne kappe bliver din lille øjesten forvandlet til en flagermus, hvilket passer supergodt, for barnet skal nemlig til halloweenfest på skolen. Flagermuskappen fås i størrelsen one size til børn og består af en kappe, der er koblet til ærmerne, hvilket skaber en flagermuslignende effekt, når armene strækkes ud.

Find den hos Partyking

collage 2 - Flagermus kostume til børn

Tilbehør til flagermus kostume

  1. Gør kostumet ekstra uhyggeligt med en flagermus maske. Flagermus maske i sort, med palietter. Masken er med elastiksnor. Find masken hos Temashop.
  2. Flagermus hårklips. Sort flagermus hårspænde med glitter. Fuldend halloween udklædningen med denne lille, uhyggelige flagermus. Find flagermus hårklips hos Temashop.

 

Hvilke type flagermus kostume til børn er du på jagt efter?

collage 24 1024x399 - Flagermus kostume til børn

 

LÆS OGSÅ: Flagermus kostume til baby
LÆS OGSÅ: Flagermus kostume til voksne

Indlægget Flagermus kostume til børn indeholder affiliatelinks

 

pinit fg en rect red 28 - Flagermus kostume til børn

3 meninger om “Flagermus kostume til børn

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!