Batman kostume til børn

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Har du et barn der er vild med Batman, så er et Batman kostume til børn da et oplagt kostume til den kommende fastelavnsfest eller til leg i hjemmet.

Med et Batman kostume til børn er superhelten flyttet ind i familien og det kan bruges både til fest og leg, når der er andre superhelte på besøg.

Batman (først kendt som The Bat-Man direkte oversat Flagermusmanden) er en amerikansk tegneserie-figur skabt af tegneren Bob Kane og forfatteren Bill Finger.

Batman hører hjemme i det amerikanske superhelte-univers fra forlaget DC Comics, omend han rent faktisk ingen superkræfter har selv. I stedet er han veludstyret med den nyeste teknologi, som han selv finansierer.

Bruce Wayne er superhelten Batmans hemmelige identitet, en milliardær fabrikant, playboy og filantrop. Som barn var han vidne til mordet på sine egne forældre, og det var dette som førte Bruce til at træne sig selv til perfektion, både fysisk og intellektuelt, iføre sig et flagermus-lignende kostume, og bekæmpe kriminalitet.

Batman er kendetegnet ved hans sort dragt med kappe, en del af ansigtet er dækket af maske.

Et Batman kostume til børn er oplagt til både fastelavn, udklædning til fødselsdagen med Superhelte tema eller til leg i hjemmet. Der er efterhånden lavet mange forskellige bud på et flot Batman kostume til børn:

 

Skærmbillede 2018 01 17 kl. 23.11.07 816x1024 - Batman kostume til børn

Batman kostume

Eventyret om Batman begyndte for over 70år siden med den første tegneserie i 1939. Klæd dig ud som superhelten Batman iført denne tegneserie inspireret dragt. Iført dette kostume ligner du en der er sprunget ud gennem tegneserie hæftet og er klar til at kæmpe imod de grusomme farer der lurer bag hvert hjørne.

Find det seje Batman kostume hos Temashop

 

blå batman kostume til børn

Blåt Batman kostume til små superhelte

Den forældreløse millionærdreng Bruce Wayne har udviklet sin egen teknologi og mystiske superhelt. Batman er flagermusmanden, der er kendt for at fange røvere og kriminelle. Kostumet indeholder Heldragt, Maske, Kappe og Bælte.

Find kostumet hos Temashop

batman kostume til børn luksus kostume superheltekostume

Batman kostume

Dette seje batman kostume til børn, som elsker at klæde sig ud som deres yndlings superhelt. Kostumet indeholder: Heldragt inkl. muskeldragt, kappe, bælte og maske.

Find Batman kostumet hos Temashop

 

batman dark knight børnekostume batman sort udklædning superheltekostume til drenge

The Dark Knight kostume til børn

Batman Dark Knight-kostumet i børnestørrelse inkluderer en sort/grå heldragt med Batman-logoet på brystet. Nederst er der skoovertræk, der efterligner Batmans rigtige sko. Ryggen, som er delvist åben, dækkes af en sort kappe, der sættes fast rundt om halsen. Desuden indgår der et gult bælte samt en sort, karakteristisk Batman-maske.

Find kostumet hos PartyKing

 

justice league batman kostume til dreng fastelavnskostume 6 år sort kostume til barn batman børnekostume batman udklædning

Justice League Batman kostume til seje drenge

 
Batman er faktisk et helt almindeligt menneske uden superheltekræfter, men som gennem årene har gennemgået en fysisk og mental træning for at kunne hævne sine forældre og bekæmpe kriminaliteten i Gotham City. Hans hemmelige base er i Batman-hulen, men i dag er han gået ud for at tage sig en pause og komme i feststemning, mens han tager sig en dans på dansegulvet.
 
 
batman luksus fastelavnskostume superhelte kostume deluxe batman justice league udklædning

Deluxe Batman kostume til børn

Forbered dig på den største gladiatorkamp i verdens historie: Kryptons søn versus Batman of Gotham! Kæmp i mod Manden af stål” aka Superman. Med Batman’s store muskuløse brystkasse er der helt sikkert nogle superhelte der skal passe på. Kostumet består af en flot heldrag og tilhørende maske og findes i størrelse 3-8 år.

Find kostumet hos Temashop

justice league batman børnekostume grå batman udklædning superhelt fastelavnskostume

Batman Justice League børnekostume

Klassisk Batman kostume. Fang alle forbryderne i Gothams gader. Er Batman dit barns favorit-superhelt? Så er der vist ingen tvivl om hvordan han eller hun skal klædes ud til fastelavn. Sådan her! Dragten passer desuden perfekt hvis der skulle komme nogen bøller til børnefesten. De kommer garanteret til at tage benene på nakken når de ser, hvem der er også er med til festen! Justice League Batman Børnekostume inkluderer en grå og sort Batman-dragt med flot Batman-motiv og en sort kappe. Der indgår også en sort Batman-maske af plastmateriale.

Find Batman børnekostume hos Temashop

 

Skærmbillede 2018 01 17 kl. 23.26.57 - Batman kostume til børn

Joker kostume til børn

Bliv den sejeste superskurk med deluxe udgaven af Jokerens kostume fra Batmanfilmene. Inkluderer jakke med fastgjort trøje, slips og vest, samt bukser og maske.

Find Joker børnekostume hos PartyKing

 

batman kostume til børn catwoman kostume børn fastelavn

Supersejt catwoman kostume til piger

Klæd dig ud som Catwoman og vælg om du vil hjælpe Batman i kampen mod Jokeren. Heldragt med bælte, sko overtræk, øjenmaske og hårbånd.

Find det seje kostume hos Temashop

 

batgirl kostume til piger batgirl børnekostume batgirl superhelte kostume til piger sort fastelavnskostume til piger

Batgirl superhelte kostume til piger

Alle små piger er egentlig superhelte, og med dette seje Batgirl-kostume kan de vise det til hele verden. Kostumet er sort med gult bælte og en gul flagermus på brystet, og du får også en supersej kappe. Desuden indgår der en smart maske og lige så fede håndledsbeskyttere og skoovertræk. Man kan ikke være forsigtig nok, når man skal redde verden!

Find kostumet hos Temashop eller Find kostumet hos PartyKing

 

titan robin luksus kostume til børn batman superhelt kostume

Batmans bedste ven: Robin! 

Der er god og der er ond. Der er dem der begår forbrydelser og så er der dem der stopper dem. Linien imellem dem er klar, eller det skulle den være. ” Klæd dig ud som Robin, lederen af Teen Titans.

Find kostumet hos Temashop eller Find kostumet hos PartyKing

spiderman batman udklædning til børn 409x450 - Batman kostume til børn

Great Pretenders Spiderman/Batman udklædning

Har barnet svært ved at bestemme om Spiderman eller Batman er den sejeste superhelt? Med denne kappe, kan barnet skifte mellem hvilken superhelt han foretrækker. Kostumet består af en vendbar kappe og tilhørende vendbar maske.

Find kostumet hos Kids-world

Batgirl Deluxe udklædning 450x450 - Batman kostume til børn

Batgirl Deluxe udklædning

Skal Batman have hjælp mod de onde forbrydere i Gotham, træder Batgirl gerne til. Der medfølger Top med hætte, bukser, bælte, maske, armstykker og vinger.

Find kostumet hos Eurotoys

Fandt du deet helt rigtige Batman børnekostume? 

batman kostume til børn batman børnekostume batgirl udklædning batman justice league grå batman kostume sort børnekostume batman fastelavnskotume

 

LÆS OGSÅ: Batman kostume til voksne

LÆS OGSÅ: LEGO Batman kostume til børn

LÆS OGSÅ: Jokeren kostume til børn

Indlægget Batman kostume til børn indeholder affiliatelinks

 

 

pinit fg en rect red 28 - Batman kostume til børn

error: Content is protected !!