Stewardesse kostume til børn – ready for take off?

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Har du en datter der drømmer om en fremtid som stewardesse eller bare til fastelavn eller karneval? Så læs med her, hvor vi giver dig overblikket over de mulige stewardesse kostume til børn, du har at vælge imellem. 

De fleste elsker helte både i form af de kendte helte fra film og tegneserier såsom, Batman, Superman, og Avengers. Men også hverdagens helte såsom politibetjent, læger, brandmand og andre jobs med fede uniformer, fascinerer mange, som ser op til disse og måske en dag drømmer om at blive som dem.

Både piloter og stewardesser har nogle fine uniformer. Stewardesse kostume til børn er virkelig søde kostumer – og klart et oplagt valg til piger der elsker flyrejsen, uanset destination.

stewardesse kostume til børn stewardesse børnekostume stewardesse udklædning pige

Stewardesse kostume til børn

Cabin crew prepare for take off!” Nu kan du arbejde som stewardesse, uanset om du har kompetencerne eller ej. Her får du et sæt med jakke, nederdel, hat samt tørklæde. Det er fremstillet af bomuld og indeholder alt, hvad du behøver, når du skal på arbejde oppe blandt skyerne.

Find klassisk stewardesse kostume hos PartyKing 

 

stewardesse børnekostume lyseblå stewardesse udklædning

Smuk Stewardesse uniform til piger 

Klar til take off! Den næste destination bliver årets mest festlige og flyvende udklædningsfest! Elegant stewardesse kostume i lyseblå med fine gulddetaljer. Mangler du det perfekte kostume til fastelavn eller drømmer du om, at være stewardesse for en dag, så er dette søde kostume det helt rigtige valg. Fuldend kostumet med sminke og så er du klar til, at flyve højt oppe over skyerne.

Find stewardesse uniformen hos Temashop

 

.

 

 

LÆS OGSÅ: Pilot kostume til børn

LÆS OGSÅ: Stewardesse kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Top Gun kostume til voksne

Indlægget Stewardesse kostume til børn indeholder affiliatelinks

 

 

 

 

error: Content is protected !!