Toilet kostume til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er du til sjove grineren kostumer, der sparker festen igang, lige så snart du træder ind af døren? 

Vi er eksperter i sjove skøre og pinlige kostumer! I dette indlæg handler det om toilet kostume til voksne.

Der findes forskellige kostumer henover temaet “toilet” og derfor er det også muligt som par kostume. Bliv inspireret her:

toiletpapir kostume toilet udklædning toiletrulle kostume til voksne lokumspapir kostume pinligt kostume skørt kostume sjovt kostume

Lokumsrulle kostume til voksne

Er det altid dig der efterlyser toiletpapir til kontorets toilet? Hvor mange forskellige superheltekræfter findes der? Superman kan eksempelvis flyve og er super stærk, mens Spiderman kan skyde spindelvæv og klatre på vægge. Men én type superheltekraft er fortsat ledig på superheltemarkedet, og det kan blive netop dig, der får den: Toiletrullemanden! Superhelten, som altid kommer til undsætning, når man har allermest brug for det! Toiletrulle-kostumet inkluderer en dragt, der er udformet som en toiletrulle med et hængende stykke, så du opnår et ægte toiletrulle-look. Kostumet har huller til dine arme og dit hoved, ligesom der er en brun kant rundt om hullerne på siderne – du kommer så meget til at ligne en toiletrulle!

Find kostumet hos Partyking

Toilet kostume til voksne 450x450 - Toilet kostume til voksne

Toilet kostume til voksne

Tilpas sygt kostume til dig med syge tanker og interesser. Men selvfølgelig, hvis du vil klæde dig ud som et toilet… så værsgo! Kostumet fås i størrelsen one size til voksne og får dig til at ligne et omvandrende toilet. Dragten er fremstillet af polyester og er nem at tage af og på. Bemærk venligst, at der kun er motiv på dragtens front.

Find kostumet hos Partyking

oppusteligt toilet kostume skørt oppusteligt kostume lokumskostume

Oppusteligt lokumskostume til voksne

Nu kan du stolt vise, hvordan du ser ud in action ved en pooping, ved hjælp af denne smarte toiletdragt! Kort sagt kan man vel sige, at ingen forventede, at du skulle bære sådan et kostume til udklædningsfesten, elleeeeeeeeer? Oppusteligt Toilet Kostume er en rigtig sej og sjov, oppustelig dragt, som får det til at se ud som om, du sidder og pooper på toilettet! Dragten er oppustelig og drives af en batteridrevet blæser bagpå, som holder kostumet oppustet hele aftenen. 

Find kostumet hos Partyking

oppusteligt badekar kostume til voksne badeand kostume

oppusteligt badekar kostume

Ønsker du en udklædningsdragt, som helt sikkert vil skille sig ud fra mængden? Ja, så behøver du ikke lede længere, for her har du den! Dette fænomenalt festlige kostume får det til at se ud som om, du sidder i et badekar, komplet med badekar og badehætte. Oppusteligt Badekar Kostume er en oppustelig udklædningsdragt, som ligner et badekar fyldt med vand. 

Find kostumet hos Partyking

 

 

SE OGSÅ: Sjove Par kostumer

SE OGSÅ: Sjove kostumer til sidste skoledag og karneval

Indlægget Toilet kostume til voksne indeholder affiliatelinks

error: Content is protected !!