Peter Kanin kostume til børn

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er du eller dit barn vild med kaniner og i særdeleshed Peter Kanin?

Peter Kanin kostume til børn er et oplagt kostume til den kommende fastelavnsfest, festen med dyretema eller blot leg i hjemmet.

De fleste af os kan nok huske at vi har fået oplæst historien om Peter kanin. Peter Kanin er en kendt figur skabt af skabt af børnebogsforfatteren Helene Beatrix Potter. Den første bog om Peter Kanin udkom i 1902.  Med tiden er det blevet til mange flere bøger. Peter Kanin-serien er blevet udgivet på 35 sprog, og mere end 151 millioner eksemplarer af bøgerne er blevet solgt. Historien er endvidere blevet filmatiseret i 2018 og udgivet som Peter Kanin.

Peter Kanin er et dyr, men er han er klædt i tøj. Han har en blå jakke på og går rundt i træsko. 

Klæd dig ud som Peter Kanin, med et af disse flotte kostumer:

Lily kostume peter kanin udklædning fastelavnskostume til baby kanin børnekostume

Lily fra Peter Kanin – børnkostume

Beatrix Potters søde børnefortælling om kaninen Peter og hans venner og familie, Flopsy, Mopsy, Benjamin, Lily og Silkehale er mere end hundrede år gammel, og har siden vundet hjerterne på småbørn, på tværs af hele kloden. Lily er derfor også blevet til en karakter i tv serien Peter Kanin, og her kan man virkelig godt forstå hvorfor, at den pelsede kvikke lille kanin, charmerer alle på sin vej. Har du en lille charmetrold der gerne vil klædes ud som en af de søde karakterer fra tv serien, så kan hun/han blive den kvikke Lily til temafesten, eller måske Fastelavn? Hop i vores bedårende Peter Kanin® Lily Deluxe Børnekostume som består af en hætteklædt kjole, formet som Lilys karakteristiske pink kjole. Et sødt pelset unisex kostume i 100% polyester-sutur, som den lille vil elske!

Find kostumet hos Temashop

 

peter kanin kostume benjamin kostume babykostume fastelavn

Benjamin fra Peter Kanin – børnekostume

Har du en lille charmetrold der gerne vil klædes ud som en af de søde karakterer fra tv serien, så kan hun/han blive den følsomme og elskelige Benjamin Kanin til temafesten, eller måske Fastelavn? Hop i vores bedårende Peter Kanin® Benjamin Deluxe Børnekostume som består af en hætteklædt overdel, formet som Benjamin med den karakteristiske grønne hue. Et sødt pelset unisex kostume, som den lille vil elske!

Find kostumet hos Temashop

 

 

SE OGSÅ: Bien Maja kostumer

SE OGSÅ: Kanin kostumer til børn

SE OGSÅ: Gurli Gris børnekostume

Indlægget Peter Kanin kostume til børn indeholder reklamelinks til relevante danske webshops

En mening om “Peter Kanin kostume til børn

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!