Engel kostume til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS
Skal du klædes ud til en julefest, Fastelavn eller til en temafest? Så kunne et englekostume kostume til voksne, være den oplagte udklædning.

En engel kostume til voksne er det perfekte julekostume til årets julefest.

En del forbinder en engel med at være “sød som en engel” som når man hjælper et andet mennesker og der takkes med “tak du er en engel!” Faktisk passer det rigtig godt til definitionen af en engel. Ordet engel er græsk (angelos) og betyder “sendebud” eller “budbringer”. En engel  er i mange religiøse traditioner et åndeligt væsen, som hjælper eller tjener for en gud eller guder, eller som mellemled mellem disse og mennesker imellem. En engel er altså en der hjælper og serviser på fineste vis. 

Englene findes både i det nye og gamle Testamente, samt i gamle jødiske skrifter. De åndelige væsener dukker op som sendebud, som skytsengle og ærkeengle. 

For et par år siden havde engle en meget stor rolle i årets julekalender fra TV2 “Juleønsket” med musik af Rasmus Seebach (Lille Store Verden) og engle ved navn Rafi, Gabi og Michael. Juleønsket handler om 12-årige Julie, som har et stort ønske om at holde juleaften med hele sin familie. Men ønsket er naturligvis svært at få opfyldt, da Julies far og mor begge skal arbejde d. 24. december, og Julies halvstoresøster, Mie, skal holde jul med sin mor i Sverige. Til gengæld har engle i himlen hørt Julies ønske, og den unge engleaspirant Rafi får til opgave at hjælpe den lille, jordiske pige. Sammen med englene Gabi og Michael, tager han på en hemmelig mission på jorden for at opfylde Julies ønske, men må samtidig kæmpe mod en årtusinder gammel dæmon, som bekæmper englene.

Et engel kostume svarer til de beskrivelser af hjælpende væsener vi finder i Biblen og består af hvide gevanter, vinger og en glorie over hovedet.

Et engel kostume til voksne kan både bruges til jul, Fastelavn, leg i hjemmet og fødselsdagen/temafesten udklædning. De fleste kostumer er skabt til kvinder, men gennem julekalenderen “Juleønsket” har vi set at drenge/mænd sagtens kan være engle. 

 

engel kostume til voksne englekostume til voksne engleudklædning udklædning som engel fastelavn for voksne smuk udklædning juleudklædning

Smuk engel kostume til voksne

Smuk og forførende engel i elegant og enkel stil. Du vil sprede harmoni og glæde omkring dig i dette kostume! Du er sikkert allerede en engel, men nu kan du også ligne en engel. Forvandl dig til en smuk, hvid engel i dette elegante kostume, der består af en hvid kjole med bælte og tilhørende hvid glorie vinger.

Find englekostume til kvinder hos Temashop

 

sort engel kostume til kvinder sorte englevinger

Sort engel kostume

Fedt sort engle kostume. I dette flotte kostume kan du blive en fræk og farlig sort engel, der er klar til, at opføre sig uartigt til halloween.

Find kostumet hos Temashop

engel kostume kvinder engel kostume voksne

Engel kostume med guldvinder bagpå

Lang yndig hvid kjole som er enhver engle værdig uanset køn. Med guld glorie, vinger og bælte.

Find kostumet hos Partykingengel kostume til voksne englevinger udklædning karnevalskostume sidste skoledag kostume

Guddommelig engel

Smukt englekostume med hvide vinger og en charmerende glorie. Perfekt, når du skal til udklædningsfester eller andre særlige begivenheder. Kostumet består af en hvid kjole med viddeærmer og fjerdetaljer. En engel behøver vinger, og derfor indgår der naturligvis også matchende vinger samt en charmerende glorie.

Find det guddommelige englekostume hos PartyKing

Juleengel kostume 450x450 - Engel kostume til voksne

Juleengel kostume

Kostumet inkluderer alt, hvad du behøver for at gå undercover som en sand engel. Anvend kostumet til krybbespillet, udklædningsfesten eller til halloween. Det omfatter en kjole med aftagelige vinger og glorie.

Find kostumet hos Partyking

gigantiske engel vinger 450x450 - Engel kostume til voksne

Gigantiske engel vinger

At klæde sig ud til en engel til maskeraden er en klassiker, der aldrig bliver gammel. Engle-looket er altid sødt, og når vingerne desuden er gigantiske, bliver dit kostume både elegant og et, der skiller sig ud. En perfekt kombination for dig, der vil være sikre på at være rigtig flot, men ikke vil risikere at være kedelige!
Her får du et par hvide fjervinger. De er lette at taget på med elastiske snører omkring skuldrene. Vingerne måler 120 x 120 cm. 

Find vingerne hos Partyking

 

engel kostume til voksne englekostume til voksne engleudklædning udklædning som engel fastelavn for voksne tilbehør

Tilbehør til engel kostume til voksne

  1. En engel har selvfølgelig en glorie og den er nemmest at få til at svæve ovenpå en hårbøjle. 
  2. Gør engel kostumet ekstra fint med en tryllestav til at smide stjernestøv på din vej. Find tryllestaven hos Temashop.
  3. KÆMPE STORE og fine englevinger – hvis det med størrelsen er vigtig for dig. De måler ca. 94 x 76 cm. Find de enorme englevinger hos Temashop.
  4. Super seje englevinger til er med til at fuldende det fine englekostume. Englevingerne er hvide og luftige og måler ca. 50 x 60 cm. Find de hvide englevinger hos Temashop.
  5.  

Hvilket engel kostume til voksne leder du efter?

collage 29 1024x502 - Engel kostume til voksne

 

LÆS OGSÅ: Englekostume til børn

LÆS OGSÅ: Gudinde kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Lucia kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Hvide kostume til voksne

 

 

Indlægget Engel kostume til voksne indeholder affiliatelinks til troværdige danske webshops

 

error: Content is protected !!