Engel kostume til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS
Skal du klædes ud til en julefest, Fastelavn eller til en temafest? Så kunne et englekostume kostume til voksne, være den oplagte udklædning.

En engel kostume til voksne er det perfekte julekostume til årets julefest.

En del forbinder en engel med at være “sød som en engel” som når man hjælper et andet mennesker og der takkes med “tak du er en engel!” Faktisk passer det rigtig godt til definitionen af en engel. Ordet engel er græsk (angelos) og betyder “sendebud” eller “budbringer”. En engel  er i mange religiøse traditioner et åndeligt væsen, som hjælper eller tjener for en gud eller guder, eller som mellemled mellem disse og mennesker imellem. En engel er altså en der hjælper og serviser på fineste vis. 

Englene findes både i det nye og gamle Testamente, samt i gamle jødiske skrifter. De åndelige væsener dukker op som sendebud, som skytsengle og ærkeengle. 

For et par år siden havde engle en meget stor rolle i årets julekalender fra TV2 “Juleønsket” med musik af Rasmus Seebach (Lille Store Verden) og engle ved navn Rafi, Gabi og Michael. Juleønsket handler om 12-årige Julie, som har et stort ønske om at holde juleaften med hele sin familie. Men ønsket er naturligvis svært at få opfyldt, da Julies far og mor begge skal arbejde d. 24. december, og Julies halvstoresøster, Mie, skal holde jul med sin mor i Sverige. Til gengæld har engle i himlen hørt Julies ønske, og den unge engleaspirant Rafi får til opgave at hjælpe den lille, jordiske pige. Sammen med englene Gabi og Michael, tager han på en hemmelig mission på jorden for at opfylde Julies ønske, men må samtidig kæmpe mod en årtusinder gammel dæmon, som bekæmper englene.

Et engel kostume svarer til de beskrivelser af hjælpende væsener vi finder i Biblen og består af hvide gevanter, vinger og en glorie over hovedet.

Et engel kostume til voksne kan både bruges til jul, Fastelavn, leg i hjemmet og fødselsdagen/temafesten udklædning. De fleste kostumer er skabt til kvinder, men gennem julekalenderen “Juleønsket” har vi set at drenge/mænd sagtens kan være engle. 

 

engel kostume til voksne englekostume til voksne engleudklædning udklædning som engel fastelavn for voksne smuk udklædning juleudklædning

Smuk engel kostume til voksne

Smuk og forførende engel i elegant og enkel stil. Du vil sprede harmoni og glæde omkring dig i dette kostume! Du er sikkert allerede en engel, men nu kan du også ligne en engel. Forvandl dig til en smuk, hvid engel i dette elegante kostume, der består af en hvid kjole med bælte og tilhørende hvid glorie vinger.

Find englekostume til kvinder hos Temashop

klassisk engel kostume til kvinder hvidt kostume dame lang kjole udklædning religiøs kostume til voksne

Hvid engel kostume med lange ærmer

Med dette kostume, kommer du til at ligne den smukkeste engel. Kostumet er i velour, så stoffet er utroligt blødt. Du får både kjolen, vinger og glorie med i pakken, så du rigtig kan ligne den fineste engel. Vi kan dog ikke garantere for opførslen… Du får kjole, vinger og glorie. Fuldend med hvide sko og et englesmil. 

Find kostumet hos Temashop

 

smuk engel udklædning til kvinder hvidt kostume julekostume til kvinder

Klassisk hvid engel udklædning til kvinder

Lang yndig hvid kjole som er enhver engle værdig uanset køn. Med guld glorie, vinger og bælte. Kan også bruges som Luciakjole. 

Find kostumet hos Temashop

 

Med dette kostume bliver du en smart engel, med ærbar lang kjole, guld bælte og glorie.

Lucia kjole / engel kostume

Med dette kostume bliver du en find Lucia brud eller en smart engel, med ærbar lang kjole, guld bælte og glorie.

Find kostumet hos Temashop

 

sort engel kostume sort julekostume

Sort engel kostume til kvinder

Bliv Lucifer, englen der faldt ned fra himlen og endte i helvede med vores Mørk Engel Kostume. Kostumet består af kjole, vinger og hårbøjle med glorie. 

Find kostumet hos Temashop

 

 

engel kostume til voksne englekostume til voksne engleudklædning udklædning som engel fastelavn for voksne tilbehør

Tilbehør til engel kostume til voksne

  1. En engel har selvfølgelig en glorie og den er nemmest at få til at svæve ovenpå en hårbøjle. 
  2. Gør engel kostumet ekstra fint med en tryllestav til at smide stjernestøv på din vej. Find tryllestaven hos Temashop.
  3. KÆMPE STORE og fine englevinger – hvis det med størrelsen er vigtig for dig. De måler ca. 94 x 76 cm. Find de enorme englevinger hos Temashop.
  4. Super seje englevinger til er med til at fuldende det fine englekostume. Englevingerne er hvide og luftige og måler ca. 50 x 60 cm. Find de hvide englevinger hos Temashop.
  5.  

Hvilket engel kostume til voksne leder du efter?

collage 29 1024x502 - Engel kostume til voksne

 

LÆS OGSÅ: Englekostume til børn

LÆS OGSÅ: Gudinde kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Lucia kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Hvide kostume til voksne

 

 

Indlægget Engel kostume til voksne indeholder affiliatelinks til troværdige danske webshops

 

error: Content is protected !!