Hvide kostumer til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS
Er du inviteret til en temafest, hvor alle skal komme udklædt i hvidt? Vi har samlet det bedste udvalg af hvide kostumer til voksne, så du bliver klar til fest.

Hvide kostumer til voksne kan bruges til flere anledninger f.eks. sidste skoledag, Sensation, karneval eller det kommende white party. Et white party er en hvid temafest, hvor alle gæster er klædt i hvidt.

Hvid er kombinationen af alle farver i det synlige lysspekter. Hvid opstår ved, at et belyst materiale reflekterer alt lys, modsat sort, der fremkommer, når et materiale absorberer alt lys. Hvid er forbundet med lys, godhed, uskyld, renhed og jomfruelighed. Den anses for at være perfektionens farve.

Vi har samlet det største udvalg af hvide kostumer til voksne;

Engel kostume til kvinder 450x450 - Hvide kostumer til voksne

Engel kostume til voksne

Klæd dig ud som en engel. Kostumet inkluderer en lang hvid kjole med gyldne kanter og et matchende guldfarvet bælte. Desuden indgår der et par uigennemsigtige englevinger med gulddetaljer samt et matchende guldfarvet pandebånd med en hvid luftig glorie. Du bør købe en paryk for at få det komplette look.

Find kostumet hos Partyking

Hvid russer kostume 282x450 - Hvide kostumer til voksne

Hvid russer kostume

Klæd dig ud som en sød hviderusser i dette kostume, der består af kjole, bælte og hat og bliv klar til temafesten.

Find kostumet hos Temashop

elvis kostume til voksne 426x450 - Hvide kostumer til voksne

Kongen af Rock’n’Roll kostume

Kostume a la Elvis i hvid med mange sten og cool detaljer. Husk også at købe en sort paryk til din udklædning. Heldragt med sten, bælte, kappe og tørklæde.

Find kostumet hos Temashop

Hvidt græsk gudinde kostume til voksne 398x450 - Hvide kostumer til voksne

Græsk Gudinde kostume

Smuk, græsk gudinde med hvid kjole og kappe over skulderen. Derudover medfølger armring, halsbånd og en smuk guld krans til hovedet. Perfekt til karneval og temafester!

Find kostumet hos Temashop

Tennis spiller kostume til voksne 286x450 - Hvide kostumer til voksne

Tennis Spiller kostume

Med dette kostume, kommer du direkte på Tennis Allstar holdet. Kostumet består af en hvid t-shirt, shorts og sved pandebånd. Så mangler du blot ketcheren før du er parat til, at udfordre de store stjerner.

Find kostumet hos Temashop

Doktor kostume til voksne 289x450 - Hvide kostumer til voksne

Doktor kostume

Skal du være udklædt som doktor til festen? Så er dette flotte Doktorkostume med hvid kittel og maske ideelt. Kostumet består af kittel og maske.

Find det hos Temashop

hvid mandlig brud kostume 450x450 - Hvide kostumer til voksne

Hvid mandlig brud kostume

Hvem har egentlig bestemt, at det er bruden, der skal have en fin hvid kjole på, når brudgommen bare skal have et kedeligt, mørkt jakkesæt på. Nej, lad os bryde de gamle traditioner! Denne fine brudekjole til mænd passer perfekt til kostumefester eller måske til når I overrasker den kommende brudgom med en polterabend. Mandlig Brud Budget Kostume inkluderer en kort hvid brudekjole med blondedetaljer og et diadem med langt, hvidt slør.

Find kostumet hos Partyking

Rig sheik kostume 450x450 - Hvide kostumer til voksne

Rig Sheik kostume

Har du en drøm om at forvandle dig til en rig oliesheik med mange luksuriøse biler, din helt egen olierig samt tilstrækkeligt med rigsdaler til at kunne købe et helt fodboldhold? Det er en god begyndelse at iklæde sig denne sheikdragt! Sheikkostumet består af en hvid, lang tunika, grålig ghutra med sort bånd og et sjal. Kort sagt alt, hvad du har brug til dit sheiklook.

Find kostumet hos Partyking

Hvid sømand kostume 450x450 - Hvide kostumer til voksne

Hvid sømand kostume

Ohøj matros! I denne dragt kommer det til at se ud som om, du netop er gået i land efter en lang rejse på de syv verdens have og er klar til at feste som en ægte sømand. En klassisk udklædning som altid er en succes til kostumefesten! Sømand Klassisk Kostume indeholder en matroshat, hvid jakke med sorte detaljer og hvide bukser.

Find kostumet hos Partyking

Isbjørn kigurumi 450x450 - Hvide kostumer til voksne

Isbjørn kigurumi

Klæd dig ud som en rigtig sød isbjørn med denne kigurumi! Javist, dette kostume er så blødt og behageligt, at du også kan bruge det hjemme i sofaen, når du er i hyggehumør!
Isbjørn Kigurumi er en rigtig skøn dragt, der får dig til at ligne en stoooor isbjørn! Dragten er lavet i fleece, har en stor hætte du kan tage på hovedet samt en rigtig poset nederste del. Dragten er en sjov gave at give til eksempelvis din mor, din søster eller måske dig selv?

Find kostumet hos Partyking

Hvidt nonne kostume 450x450 - Hvide kostumer til voksne

Hvidt spøgelsesnonne kostume

Med denne dragt er der ikke nogen risiko for at nogen til festen vil genkende dig, og måske er det præcis det, som du er ude efter? Tag denne nonnedragt på og mal ansigtet kridhvidt for at få et spøgelseslignede udseende, som ingen vil kunne glemme. Spøgelsesnonne Hvidt Kostume består af hvidt, hellangt tøj med hovedklæde som efterligner en nonnes. Den kommer med garanti til at give dig et uhyggeligt og ubehageligt udseende. Komplementer med teatersminke for et rigtig blegt og spøgelseslignede udseende.

Find kostumet hos Partyking

Hvid præst kostume 450x450 - Hvide kostumer til voksne

Hvidt præst kostume

Er du inviteret til kostumefest med kirke eller religion som tema, så vil dette fine præstekostume passe som fod i hose! Til forskel fra almindelige præstedragter er dette kostume helt hvidt, så du vil garanteret skille dig ud fra mængden, og det er jo super sejt! Præst Hvidt Kostume inkluderer en lang, hvid dragt og en hvid hætte med kappe a la præst.

Find kostumet hos Partyking

Sneudyr kostume 450x450 - Hvide kostumer til voksne

Sneudyr kostume

Der er mange mystiske skabninger i verden, som kun få mennesker har set, men til næste maskerade er det tid for alle dine venner at se det mytiske sneudyr. Med hvid pels og en maske, der bevæger sig hver gang du taler, vil dette kostume se så virkeligt ud, at dine venner vil tro, at legenderne er blevet realiseret lige foran deres øjne! 
Sneudyr Kostume inkluderer en hvid og lodden jumpsuit, en anti-motion maske, der bevæger sig, når du bevæger din mund, samt hænder og fødder.

Find kostumet hos Partyking

brud day of the day kostume 450x450 - Hvide kostumer til voksne

Day of the dead kostume

Ankom til festen som den smukkeste skeletbrud, der er iklædt denne flotte Day of the Dead-brudekjole!
Kostumet omfatter en hvid brudekjole med skeletmotiv på brystet og smarte blondedetaljer. Derudover indgår der brudeslør, et par matchende fingerhandsker og to tatoveringer i ansigtet (bemærk, at modellen har suppleret med sminke). Du medfølger instruktioner til, hvordan du påsætter tatoveringerne.
Der medfølger også 11 roser med sikkerhedsnål i forskellige farver, som du kan placere på de ønskede steder.

Find kostumet hos Partyking

Top gear kostume til voksne 450x450 - Hvide kostumer til voksne

Top Gear The Stig kostume til voksne

I årevis har mennesker over hele verden spekuleret over, hvem den mystiske The Stig er, og nu kender vi endelig svaret – det er dig! Du kan enten vælge at holde mysteriet i live og beholde hjelmen på til kostumefesten, eller gøre dine venner forbløffede, når du efter alle disse år afslører din sande identitet! 
Top Gear The Stig Kostume forestiller karakteren The Stig fra tv-serien Top Gear.

Find kostumet hos Partyking

Hvid kanin kostume 450x450 - Hvide kostumer til voksne

Hvid kanin kostume

Kanin Hvid Kostume Deluxe er en blød og skøn kaninoverall. Kanindragten dækker alt fra hoved, hænder og ned til fødderne. Kaninkostumet er hvidt med en lyserøde næse og ører og har to åbninger til dine øjne. Selvfølgelig er der en lille kaninhale bagest! På ryggen er en åbning så kaninoverallen kan tages på og af. Kaninmaske, handsker og skoovertræk kan tages af.

Find kostumet hos Partyking

Kæmpe engel vinger kostume 450x450 - Hvide kostumer til voksne

Hvide kæmper vinger

At klæde sig ud til en engel til maskeraden er en klassiker, der aldrig bliver gammel. Engle-looket er altid sødt, og når vingerne desuden er gigantiske, bliver dit kostume både elegant og et, der skiller sig ud. En perfekt kombination for dig, der vil være sikre på at være rigtig flot, men ikke vil risikere at være kedelige!
Her får du et par hvide fjervinger. De er lette at taget på med elastiske snorer omkring skuldrene. Vingene måler 120 x 120 cm. 

Find vingerne hos Partyking

Kunne du lide vores udvalg af hvide kostumer til voksne?

Hvide voksenkostumer - Hvide kostumer til voksne

SE OGSÅ: Engel kostume til voksne

SE OGSÅ: Medusa kostume til voksne

SE OGSÅ: Regnbue kostumer til voksne

Indlægget Hvide kostumer til voksne indeholder affiliatelinks

error: Content is protected !!