Lilla kostumer til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS
Er du inviteret til en temafest, hvor alle skal komme udklædt i lilla? Vi har samlet det bedste udvalg af lilla kostumer til voksne, så du bliver klar til fest.

Lilla kostumer til voksne kan bruges til flere anledninger f.eks. sidste skoledag, karneval, lilla temafest eller fastelavn. 

Lilla er mystikkens, det royale og åndelighedens farve. Farven betragtes ofte som utraditionel og kreativ. Lilla kombinerer stabiliteten fra den blå farve og energien fra den røde. Den lilla farve er ofte brugt til at skildre rige, magtfulde konger, ledere, tryllekunstnere og endda troldmænd.

Vi har samlet det største udvalg af lilla kostumer til voksne;

lilla 80´er træningsdragt til kvinder 362x450 - Lilla kostumer til voksne

Lilla 80’er Træningsdragt til kvinder

Lækker lilla træningsdragt med fede orange detaljer. Dette kostume er perfekt til 80’er festen. Kostumet består af jakke og bukser.

Find kostumet hos Temashop

 

Lilla woodstock hippie kostume 360x450 - Lilla kostumer til voksne

Woodstock Hippie Pige kostume

Ganske yndig hippie stil kjole i lilla og lyserøde farver med flippet mønster samt matchende pandebånd.

Find kostumet hos Temashop

teletubbies tinky winky kostume 450x450 - Lilla kostumer til voksne

Lilla Teletubbies Tinky Winky kostume

En dag i Teletubbieland! Påtag dig rollen som Tinky Winky, den lilla figur i Teletubbies. En uundgåelig succes ved enhver udklædningsfest. Teletubbies Tinky Winky-kostumet inkluderer en lilla heldragt med tilhørende skobeskyttelse og handsker. Der sidder en sølvfarvet firkant på maven og en lomme til at indsætte en mave, hvis dette ønskes. Der indgår også et saperat hovedstykke med store ører og en antenne på toppen af hovedet.

Find kostumet hos Partyking

 

hofnar kostume lilla kostume til voksne nar uklædning hofnar udklædning lilla udklædning til mænd

Lilla hofnar kostume

Klæd dig ud i dette lilla middelalder kostume. Kostumet er oplagt både til middelalderfesten og den lilla temafest. Skal du være aftenens underholdning? – Så bliv en nar som set i Middelalderen. Spred god stemning og de øvrige gæster vil aldrig glemme denne aften!

Find kostumet hos Temashop

 

the joker deluxe kostume lilla kostume til voksne 291x450 - Lilla kostumer til voksne

The Joker Deluxe Kostume

Vis din skumle side frem som den udspekulerende joker. Her får du en lang lilla jakke med påsyet bluse ligesom i Suicide Squad. Så du skal kun selv sørge for bukser og sko – og parykken.

Find kostumet hos Temashop

 

Lilla prince kostume til voksne 317x450 - Lilla kostumer til voksne

Lilla Prince kostume

Nu har du chancen for, at klæde dig ud som den verdenskendte, amerikanske kunstner Prince i dette gennemførte kostume. Kostumet består af skjorte og jakke.

Find kostumet hos Temashop

 

Lilla sultan kostume til voksne 315x450 - Lilla kostumer til voksne

Lilla Arabisk Sultan kostume

Du vil helt sikkert få en masse opmærksomhed, når du klæder dig ud som en elegant arabisk sultan. Kostumet består af bukser, bluse, bælte og hat.

Find kostumet hos Temashop

Thanos deluxe kostume lilla kostumer til voksne 372x450 - Lilla kostumer til voksne

Thanos Deluxe kostume

Mange mennesker synes at Thanos er bare et stor lilla fjols. Han er dog bare en der prøver at redde universet ved at ødelægge halvdelen af det. Men vent det lyder da slemt…. Han burde måske bare være en der hang platakter op eller bare generelt lavede noget andet end at ødelægge det hele. Han kæmper i mod hele Avenger teamet i filmen Avengers: Infinity War! Hvis du møder op i dette kostume og du møder nogle af dem fra Avengers har du måske et lille forklarings problem…. Og hvad så? I sidste ende er det dig der har magten, når de alle sammen løber skrigende væk.

Find kostumet hos Temashop

 

 

Lilla Charlestonkjole 361x450 - Lilla kostumer til voksne

Lilla Charlestonkjole

Hvis du elsker lilla og frynser, så er denne kjole lige dig. Den kan bruges både til 20’er festen, nytår eller andre sjove begivenheder.

Find kostumet hos Temashop

Lilla morphsuit kostume 450x450 - Lilla kostumer til voksne

Lilla Morphsuit kostume

Lillafarvet morphsuit til dig, der kan lide farven lilla. Morphsuits består af en stram helkrops-overall, som er syet af lycra af høj kvalitet. Sættet har lynlås langs ryggen og op over bagsiden af hovedet. Masken er forbundet med resten af dragten og man kan se igennem (med begrænset udsigt!). De små huller i stoffet gør det muligt at drikke alkohol (eller saft, hvis man ønsker) med masken på. Lycra er et yderst strækbart materiale, der kan strækkes op til seks gange sin oprindelige længde.

Find kostumet hos Partyking

 

Lilla diskojakkesæt 436x450 - Lilla kostumer til voksne

Lilla Diskojakkesæt

Hvis du skal indtage diskofesten med stil, så er det her i hvert fald et utroligt godt bud på hvordan man kan gøre det! Kostumet består af jakke og bukser.

Find kostumet hos Temashop

 

de tre vise mænd lilla kostume til voksne julekostume til voksne kong melchior udklædning krybbespil kostume

Kong Melchior kostume til voksne

Kong Melchior den gavmilde. Dette er en herre, som i princippet alle har hørt om, men som få kender navnet på. Sammen med sine to bedste venner vandrede han gennem Negev-ørknen en kølig vinternat i december for omkring to tusinde år siden. De Tre Vise Mænd var på vej til en fødselsdagsfest, men var et par dage forsinkede. De medbragte dog de fineste gaver. Melchior havde eksempelvis taget røgelse med i en lille kiste, som han gav til fødselsdagsbarnet.

Find kostumet hos PartyKing

 

Lilla waluigi kostume til voksne 450x450 - Lilla kostumer til voksne

Lilla Waluigi kostume

Ingen fusker så godt som Waluigi! Slå følge med Wario og list skjorten af modspilleren. Dragten har næsten alt som hører den snu Nintendo-karakter til, inklusive en matchende hue. Fuldend med et godt, sort overskæg for et ekstra sjovt look. Kostumet inkluderer en trøje, et par selebukser og en hat. Trøjen er lilla med lange ærmer. Den er fremstillet af et let skinnende materiale med stretch. Bukserne er mørkeblå med 2 stk. knapper foran og seler der indstilles ved hjælp af sorte spænder. De er lange og lige i modellen. Hatten er fremstillet af stofklædt skumgummi i samme lilla nuance som trøjen og har en blød skærm foran. Kan fyldes med papir ved behov. Overskæg og sko medfølger ikke.

Find kostumet hos Partyking

 

 

Lilla gospelsanger kostume til voksne 450x410 - Lilla kostumer til voksne

Lilla Gospelsanger kostume

Oh Happy Day’ – Klæd dig ud som gospelsanger og skrål løs til temafesten. Denne udklædning er også ideelt hvis man er flere, så kan man være et helt kor. Kostumet består af en lang lilla tunika. 

Find kostumet hos PartyKing

 

mr miss world kostume 450x450 - Lilla kostumer til voksne

Mr. Miss World-kostume

Mr. Miss World-kostumet inkluderer en lang lilla kjole med et polstret bryst, matchende lilla handsker samt et “Mr. Miss World”-bånd. Du kan supplere med paryk og tiara.

Find kostumet hos Partyking

 

80er Træningsdragt Lilla kostume 428x450 - Lilla kostumer til voksne

80’er Træningsdragt Lilla kostume

Bliv klar til 80’er festen med denne klassiske træningsdragt i lilla med grønne og pink striber. Ifør dig denne dragt med et par solbriller, svedbånd og andet tilbehør – og bliv klar til en temafest i de glade 80’eres tegn.

Find kostumet hos Temashop

Lilla emoji djævel kostume 450x450 - Lilla kostumer til voksne

Lilla emoji djævel kostume

Slip din onde side løs til næste maskerade. Lad dette kostume blive en advarsel til dine venner, at du er klar til djævelskab og en vild fest. En fantastisk måde at sætte stemningen for en djævelsk god aften! Her får du et kostume, der forestiller en lilla djævel-emoji. Bagsiden har den samme lilla farve som forsiden. Det er enkelt at tage den på ved at trække den over hovedet. Dragten kommer i en one size til voksne. 

Find kostumet hos Partyking

 

lilla dirndl til voksne 318x450 - Lilla kostumer til voksne

Sød Dirndl, lilla kostume

Smuk tyrolerkjole i en flot lilla farve. Kjolen passer perfekt til Oktoberfesten – måske med et par flotte fletninger?

Find kostumet hos Temashop

 

Lilla hekse kostume til voksne 425x450 - Lilla kostumer til voksne

Lilla Heks kostume

En flot og forførende hekse udklædning bestående af fin lilla kjole med vidde ærmer og trevlet underdel.

Find kostumet hos Temashop

 

Disney rapunzel kostume lilla kostumer til voksne 450x450 - Lilla kostumer til voksne

Rapunzel voksenkostume

Denne eventyrprinsesse vil gøre udklædningsfesten til en aften, man sent vil glemme! Rapunzel-kostumet omfatter en lang kjole i lilla nuancer, der har en snøring foran. Kjolen har også fastsyede kanter med flæser. Match gerne med en lang paryk, hvis du ikke selv har tilstrækkeligt langt hår, så du kan bliver reddet af prinsen.

Find kostumet hos PartyKing

lilla sneakers parkostume 450x450 - Lilla kostumer til voksne

Lilla sneakers parkostume

Du og din partner (eller ven) kan vandre ind til udklædningsfesten som et par sneakers takket være disse sjove kostumer! Det er et anderledes kostume, som I helt sikkert vil få mange komplimenter for.
Dette er sjove kostumer, som leveres i en 2-pak, hvorfor du og din partner kan ankomme i matchende kostumer. Disse kostumer kommer i form af 2 lilla sneakers, som du ganske enkelt trækker ned over hovedet.

Find parkostumet hos Partyking

Lilla drage kostume til voksne 450x450 - Lilla kostumer til voksne

Lilla drage kostume til voksne

Mange der har set en ægte drage hævder at de kan flyve uden problemer med deres små vinger. Men helt så enkelt er det ikke. Dragen producerer helium inde i sin krop hvilket gør at den vejer utrolig lidt, og dermed kan den flyve med sine bittesmå vinger. Cool, ik’? Synd at man ikke er en drage.
Lilla Drage Kostume er en helkropsdragt der er lys lilla i farven, med en gul mave og ryghvirvel, lilla hale samt orange vinger og horn. Dragen har også tænder og øjne på hætten.

Find kostumet hos Partyking

Kunne du lide udvalget af lilla kostumer til voksne?

lilla voksenkostumer lilla kostumer til voksne - Lilla kostumer til voksne

SE OGSÅ: Gule kostumer til voksne

SE OGSÅ: Hvide kostumer til voksne

SE OGSÅ: Regnbue kostume til voksne

Indlægget Lilla kostumer til voksne indeholder affiliatelinks

 

pinit fg en rect red 28 - Lilla kostumer til voksne

2 meninger om “Lilla kostumer til voksne

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!