Baby kostume til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er du på jagt efter et sjovt kostume til den kommende temafest. Et baby kostume til voksne er en sjov udklædning, som sikrer mange gode grin.

Et baby kostume til voksne er sjovt kostume til flere festlige anledninger f.eks. sidste skoledag, fastelavn, polterabend eller karneval. 

Der er mange gode kostumer til sidste skoledag eller årets karneval og hele KostumeUniverset.dk, bugner af bud på søde, sjove, seje, kiksede, finurlige og smukke kostumer til enhver lejlighed. 

Forestil dig at være en lille baby igen. Du skal bare skrige lidt, og så kommer der nogen for at ae og made dig eller måske de endda synger en sang for dig. Klæd dig ud som baby for en dag, med et af disse kostumer: 

Oppustelig baby pige kostume 313x450 - Baby kostume til voksne

Oppustelig Baby Pige Kostume

Klæd dig ud som en lille baby, nej nok nærmere KÆMPE baby i dette oppustelige baby kostume i pige versionen. Den oppustelige dragt har også en hagesmæk med teksten: ”Daddys lil’ girl” – så er du fars pige? I dette sjove oppustelige baby kostume føler du dig måske som om du var født igår, men du bliver ikke kun en baby igen, men sammentidig også den største baby de fleste har set.

Find kostumet hos Temashop

baby voksen kostume 248x450 - Baby kostume til voksne

Voksenbaby, blåt kostume

Drømmer du om, at være barn igen? Så klæd dig ud som voksenbaby for en aften og skab dig indtil du får din vilje! Kostumet består af bukser, bluse og hat. 

Find det hos Temashop

lyserødt baby kostume til voksne 208x450 - Baby kostume til voksne

Voksenbaby, lyserød kostume

Drømmer du om, at være baby igen? Så ifør dig dette sjove voksenbaby sæt og opfør dig for en. Kostumet består af bukser, bluse og hat. 

Find kostumet hos Temashop

baby voksenkostume 275x450 - Baby kostume til voksne

Blåt baby voksenkostume

Vil du være barn igen? Så har du her det helt rigtige kostume, der får dig til at føle dig som et! Bemærk: Kostumet kan variere bagpå. Nogle har knapper og nogle har ikke.

Find kostumet hos Temashop

lyserødt baby voksenkostume 308x450 - Baby kostume til voksne

Lyserødt baby voksenkostume

Vil du være barn igen? Så kan du hoppe i det her sjove sæt og føle dig som et! Sættet er i dejlig blødt materiale.. Kostumet passer lige fra str. small til str. large og der er godt med stræk. Bemærk: Kostumet kan variere bagpå. Nogle har knapper og nogle har ikke. Husk at tilkøbe kæmpesutten, da den ikke følger med i pakken.

Find kostumet hos Temashop

oppustelig baby dreng kostume til voksne 281x450 - Baby kostume til voksne

Oppustelig Baby Dreng Kostume

Klæd dig ud som den sødeste ‘lille’ baby dreng – som slet ikke er så lille. Når du puster denne dragt op med blæseren, bliver du nemlig til en stor baby, som er klar til at lave ulykker og ballade. Super sjovt kostume, som helt sikkert vil vække opsigt til udklædnings festen.

Find kostumet hos Temashop

SE OGSÅ: Donald Trump kostume til voksne

SE OGSÅ: Kigurumi til voksne – heldragt til voksne

SE OGSÅ: Oppustelige kostume til voksne

Indlægget Baby kostume til voksne indeholder affiliatelinks

 

 

error: Content is protected !!