Donald Trump kostume til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er du på udkig efter et kostume der skal tiltrække en masse opmærksomhed til temafesten eller karneval? Så skal du vælge et Donald Trump kostume til voksne.

Donald John Trump er en amerikansk forretningsmand, tv-personlighed og republikansk politiker. Han er USA’s 45. præsident, og den nuværende siddende præsident i USA siden 2017. Donald Trump har fra begyndelsen af sin karriere arbejdet ihærdigt på at blive kendt, også uden for forretningskredse.

Gennem flere årtier luftede Trump med mellemrum idéen om at indlede en politisk karriere. Allerede inden Donald Trump kom til magten var han en verdenskendt person og da han stillede op som præsidentkandidat, var der mange der grinede. Men trods en masse modstand lykkedes det ham at komme til magten. Få amerikanske præsidenter har som Trump delt verden i to: De, der hader ham, og de, der elsker ham – alle har en mening om USA’s præsident.

Donald Trump er kendt og berygtet for sin direkte og bramfri facon og skal du klædes ud som ham til udklædningsfesten, er dette noget af det du også skal øve dig på. Men måske skal du lige tænke lidt nærmere over de tænker du siger, så du ikke kommer til at støde nogle af festens gæster. Donald Trump er kendt for at være hurtig på aftrækkeren i medierne, både til morskab og forargelse for tilhængere og modstandere.

Uanset om du er tilhænger eller modstander af Donald Trump, så er et Donald Trump kostume til voksne et sjovt kostume, som passer perfekt til karneval, temafesten eller fastelavn.

 

Skærmbillede 2019 02 01 kl. 22.43.53 832x1024 - Donald Trump kostume til voksne

Donald Trump kostume

Tør du klæde dig ud som tidens nok mest omtalte præsident? Eller har du altid gået med præsident drømme i maven? Nu har du muligheden for at klæde dig ud som Donald Trump med dette flotte kostume.

Find kostumet hos Temashop

ridende præsident kostume 450x450 - Donald Trump kostume til voksne

Ridende præsident kostume

Vil du have den mest uhyggelige udklædning til hele halloweenfesten? Så mød op som dikatoren Kim Jong Un ridende på Donald Trumps skuldre. En mere skræmmende kombination er svær at finde! Kostumet er desuden sjovt for dem, som går op i politik. Perfekt til dig, som gerne vil være skrækindjagende samtidig med at se sjov ud. Ridende Præsident Kostume forestiller Kim Jong Un ridende på Donald Trumps skuldre. Kim Jong Uns ben og hele Trumps krop sidder på kostumets bukser, så de ender ved dine ben. Du bærer Kim Jong Uns skjorte som en almindelig skjorte.

Find kostumet hos Partyking

CARRY ME AMERIKANSK PRÆSIDENT KOSTUME 450x450 - Donald Trump kostume til voksne

Carry me amerikansk præsident kostume

Skal du snart til udklædningsfest med USA som tema, har du det perfekte outfit lige her! Ingen udstråler jo USA så meget som den amerikanske præsident! Du kan portrættere ham på en yderst sjov måde med denne “ridende dragt”. Kostumet består af en dragt, der forestiller den amerikanske præsident, der er iklædt et sort jakkesæt med rødt slips. Kostumet har udstoppede ben, som giver illusionen af, at du rider på hans skuldre. Dragten sidder rundt om taljen via en elastik.

Find kostumet hos Partyking

Carry Me Præsident Trump 384x450 - Donald Trump kostume til voksne

Carry Me Præsident Trump kostume

Få den amerikanske præsident til at knokle ved at slæbe rundt på dig hele aftenen. Donald Trump vil da super gerne bære rundt på din dødsvvægt en hel dag. Om han vil det eller ej – så er det jo dig der bestemmer.

Find kostumet hos Temashop

BeFunky collage 18 1024x713 - Donald Trump kostume til voksne

Donald Trump maske

Fuldend kostumet med en Donald Trump maske. Der er efterhånden lavet mange gode bud på Donald Trump masker, find en der passer dig hos Temashop.

stort udvalg af Donald Trump masker8D

Donald trump kostume til voksne Trump udklædning politisk temafest amerikansk kostume til voksne

 

Indlægget Donald Trump kostume til voksne indeholder affiliatelinks

 

pinit fg en rect red 28 - Donald Trump kostume til voksne

En mening om “Donald Trump kostume til voksne

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!