Jason kostume til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Skal du klædes ud til Halloween eller elsker du bare magi og uhygge, så er et Jason kostume til voksne, den oplagte udklædning til den kommende fastelavn, halloween- eller temafest.

Løft uhyggen yderligere til den kommende halloween fest med Jason Voorhees kostume.  Jason Voorhees (født d. 13. juni 1946) er en fiktiv massemorder, kendt fra Fredag d. 13. filmserien.

Iført ishockeymaske myrder Jason Voorhees teenagere, der overnatter ved Camp Crystal Lake. Jason er overmenneskelig stærk og næsten umulig at slå ihjel.

Halloween er en amerikansk tradition hvor der skabes et mørkt, farligt og skræmmende udgangspunkt for fest og hygge på Allehelgens Aften den 31. oktober. Selvom traditionen er amerikansk, så stammer Halloween oprindeligt fra Skotland og Irland. Her var det oprindeligt en form for høstfest. Siden da har højtiden spredt sig til hele verden, og mange danskere har taget den til sig. Børn er begyndt at gå fra hus til hus iført uhyggelig udklædning og råber højt: “Slik eller ballade!”. Højtiden bliver fejret med fester for både børn og voksne – og folk møder op i vilde udklædninger, mens festlokalet er pyntet drabeligt op. 

Gør halloween festen lidt uhyggeligere i år med Jason udklædning:

Skærmbillede 2018 08 26 kl. 11.53.58 694x1024 - Jason kostume til voksne

Jason Voorhees kostume

Jason Voorhees blev født med sygdomstilstanden ‘ vand i hovedet ‘ og blev mobbet med dette. Han druknede i en sø, da han ville vise de andre børn at han kunne svømme. Hans mor tog på hævntogt for at hævne hendes død. Rygtet siger, at Jason ikke druknede dengang men overlevede og voksede op i naturen. Rygtet siger også, at han så, da hans mor blev halshugget, hvilket fik ham til at miste forstanden og gå amok. Klæd dig ud som den berygtede Jason Voorhees og skab rædsel. 

Find Jason kostume hos Temashop

 

jason Voorhees kostume til voksne gyserflílm udklædning halloween kostume filmkostume

Jason kostume

Antihelten og massemorderen Jason Voorhees er på spil igen og efter alt det, der skete på Camp Crystal Lake, er det ikke godt at vide, hvad der kommer til at ske på fredag d. 13! Én ting er sikkert – alle på camping skal passe på! Find også macheten her!

Find kostumet hos Temashop

 

Skærmbillede 2017 10 10 kl. 14.08.01 - Jason kostume til voksne

Miss Voorhess kostume

Klæd dig ud som den kvindelige udgave af den berygtede Jason Voorhees med hockeymasken og machete kniven fra en af de mest kendte gyserfilm, ‘ Fredag d. 13. 

Find kostumet hos Temashopjason kostume, jason udklædning, jason voksen kostume, jason voorhees kostume, jason voorhees udklædning, halloween kostume, seriemorder udklædning, seriemorder kostume, kostume universet, halloween kostumer

SE OGSÅ: Hellboy kostume til voksne

SE OGSÅ: Chucky kostume til voksne

SE OGSÅ: Uhyggeligt klovne kostume til voksne

 

Indlægget Jason kostume til voksne indeholder affiliatelinks

3 meninger om “Jason kostume til voksne

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!