Chucky kostume til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er du på jagt efter et uhyggeligt kostume til den kommende halloweenfest? Så er et Chucky kostume til voksne det oplagte valg.

Mangler du et anderledes kostume til 80er festen? Eller det ultimative halloween kostume? Hvad med et Chucky kostume til voksne?

Husker du gyserfilm nr. 1 fra de glade 80’ere? “Barneleg”, eller “Childs Play”, på originalsproget, blev en bestseller på ingen tid. Come to Chucky….!!!! 

Den første film (og den bedste), handler om Chucky, den brutale dukke der bliver levende. Den 6-årige Andy Barclays babysitter bliver på brutal vis skubbet ud af et vindue og dør. Der der ingen, der tror på Andy, da han siger, at “Chucky” – dukken han lige har fået i fødselsdagsgave – gjorde det. Men så begynder der at ske andre ting – grusomme ting! Og da det følgende orgie af grusomme mord bringer en detektiv på sporet af den dødsensfarlige dukke, opdager han, at de virkelige rædsler først lige er begyndt. Den sindssyge dukke pønser på at overføre sin onde ånd til et levende menneske, nemlig lille Andy!

Hvis du husker denne film og leder efter et uhyggeligt kostume til Halloween, fastelavn eller temafesten – så er et Chucky kostume oplagt.

Et Chucky kostume skitseres af dukkens klapbukser, stribet bluse og røde hår. Kan det være svært tegne Chuchys ansigt, så overve den irkelig gode Chucky latex maske – den er virkelighedstro og yderst uhyggeligt. 

Chucky kostume til voksne 311x450 - Chucky kostume til voksne

Chucky kostume til mænd

En seriemorder i Good Guys-dukkens skikkelse – det er en grufuld ironi! Når du indtager rollen som dukken Chucky, skræmmer du nemlig alle fra vid og sans ved halloweenfesten! Kostumet indeholder bluse og heldragt.

 Find det hos Temashop

chucky kostume til kvinder 231x450 - Chucky kostume til voksne

Chucky kostume til kvinder

Bliv klædt på som den kvindelige udgave af Chucky til den kommende halloweenfest. Kostumet består af kjole og bluse. Fuldend kostumet med røde strømpebukser og en Chucky maske. 

Find kostumet hos Temashop

 

chucky kostume til voksne chucky udklædning uhyggeligt halloween kostume 80er fest kostume chucky maske

Chucky maske med hår

Hvis du selv kan hitte på tøjet, kan du nøjes med at investere i en Chucky maske. Uhyggelig maske, som forvandler dig til dukken Chucky. Scary as hell med andre ord!

 Find den uhyggelige maske hos Temashop

 

LÆS OGSÅ: Dræberklovn kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Gyserfilm kostume til voksne

LÆS OGSÅ: IT Pennywise kostumer

 

 

Indlægget Chucky kostume til voksne indeholder affiliatelinks til troværdige danske webshops

 

 

 

error: Content is protected !!