Chucky kostume til børn og baby

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er dit barn på jagt efter et uhyggeligt kostume til den kommende halloweenfest? Så er et Chucky kostume til børn det oplagte valg.

Mangler dit barn et anderledes kostume til halloween festen? Eller det ultimative fastelavns kostume? Hvad med et Chucky kostume til børn?

Husker du gyserfilm nr. 1 fra de glade 80’ere? “Barneleg”, eller “Childs Play”, på originalsproget, blev en bestseller på ingen tid. Come to Chucky….!!!! 

Den første film (og den bedste), handler om Chucky, den brutale dukke der bliver levende. Den 6-årige Andy Barclays babysitter bliver på brutal vis skubbet ud af et vindue og dør. Der der ingen, der tror på Andy, da han siger, at “Chucky” – dukken han lige har fået i fødselsdagsgave – gjorde det. Men så begynder der at ske andre ting – grusomme ting! Og da det følgende orgie af grusomme mord bringer en detektiv på sporet af den dødsensfarlige dukke, opdager han, at de virkelige rædsler først lige er begyndt. Den sindssyge dukke pønser på at overføre sin onde ånd til et levende menneske, nemlig lille Andy!

Hvis du husker denne film og leder efter et uhyggeligt kostume til Halloween, fastelavn eller temafesten – så er et Chucky kostume oplagt.

Et Chucky kostume skitseres af dukkens klapbukser, stribet bluse og røde hår. 

chucky babykostume - Chucky kostume til børn og baby

Chucky babykostume

Skal familiens mindste med til den årlige halloweenfest eller skal der fejres halloween i dagplejen, så er et Chucky babykostume lige sagen. Kostumet består af en heldragt.

Find kostumet hos Temashop

 

chucky børnekostume - Chucky kostume til børn og baby

Chucky børnekostume

Chucky børnekostume er et uhyggeligt kostume, der både kan bruges til den kommende halloweenfest, fastelavn eller leg i hjemmet.

Find kostumet hos Temashop

Chucky kostume til børn - Chucky kostume til børn og baby

Chucky kostume til børn

Klædt på et Chucky børnekostume er dit barn klar til at skræmme livet af de andre gæster til halloweenfesten. Gør udklædningen mere dyster, med en blodig makeup.

Find kostumet hos Temashop

Chucky børnekostume til piger - Chucky kostume til børn og baby

Chucky kostume til piger

Uhyggeligt Chucky kostume til piger, perfekt til dit barn der ønsker at skille sig ud til temafesten. Kostumet består af kjole og bluse.

Find kostumet hos Temashop

 

SE OGSÅ: Chucky kostume til voksne

SE OGSÅ: Zombie kostume til børn

SE OGSÅ: Spøgelse kostume til børn

Indlægget Chucky kostume til børn indeholder affiliatelinks

 

 

 

error: Content is protected !!