Unisex julesweater med LED lys

Er du også helt vild med julen og hygge? Så er en unisex julesweater med LED lys helt sikkert sagen lige for dig.

Nedtællingen til årets juleaften bliver meget sjovere med en unisex julesweater med LED lys. 

Jul er en årlig højtid for fejringen af Kristi fødsel. Datoen er traditionelt fastsat til den 25. december, som er en helligdag. Selve navnet jul stammer fra den førkristne festperiode. I Danmark påbegynder den evangelisk-lutherske kirke fejringen af jul aftenen før juledag.

Den dag i dag handler julen mindre om Kristi fødsel og mere med fokus på julehygge i hele december, hvor der ikke må mangle hverken juleknas, gaver eller hygge.

De senere år er julesweatre til hele familien blevet utrolig populære på det danske marked, tidligere er det ellers mest i amerikanske og engelske julefilm de har været mest brugt. En unisex julesweater med LED lys kan bruges både til årets sjove julefrokost, juleaften eller måske til årets julefoto?

Skidende julemand juletrøje med lys 450x450 - Unisex julesweater med LED lys

Julemand juletrøje med lys

Juletrøjen har et fantastisk motiv af en julemand, som sidder på skorstenen og laver “nummer 2”. Trøjen er fremstillet af et finstrikket akrylmateriale og passer lige så godt til juleaften som til julefrokosten med kollegerne eller vennerne. På juletrøjen er der også adskillige LED-pærer, som blinker og lyser i forskellige farver.

Find den hos Partyking

same procedure as every year juletrøje med led lys - Unisex julesweater med LED lys

Same Procedure LED Julesweater

90 Års Fødselsdagen, det gamle nytårsindslag, nu som julesweater! Tænk, hvor godt det passer til lejligheden, når du kommer til enten jule- eller nytårsfesten med denne trøje, som blinker? En sikker succes!
Same Procedure LED Julesweater er en rigtig sjov julesweater med teksten: “Same procedure as every year, James”, som bygger på den gamle nytårsklassiker 90 Års Fødselsdag. Sweateren kommer i seks forskellige størrelser og er strikket af varmt, tykt garn. Sweateren har også hele 12 LED-lamper på forsiden af trøjen, hvilket gør den lidt ekstra festlig.

Find den hos Partyking

Reinbeer julesweater - Unisex julesweater med LED lys

Reinbeer julesweater

Her har vi en virkeligt flot julesweater i en off-white farve med motiv af en øl. Ikke hvilken som helst øl, men en REINBEER, hvilket er en blanding mellem en bajer og et rensdyr. På trøjen er der også en øloplukker i metal, hvis du nu mod forventning skulle glemme at tage en med fra køkkenet.
Reinbeer Hvid LED Julesweater som forestiller en øl og et rensdyr, dvs en “Reinbeer” hehehe. Trøjen er strikket i førsteklasses kvalitet og kommer i hele seks forskellige størrelser for voksne. Sweateren er udstyret med 12 LED-lamper, som blinker og lyser, og der er endda også en øloplukker i metal på trøjen.

Find den hos Partyking

i´m sexy and I snow it - Unisex julesweater med LED lys

I´m sexy and I snow it juletrøje

Årets måske festligste julesweater? Nu kan du endelig være stolt af din sexede udstråling ved hjælp af denne trøje og hvis det ikke var nok, så er sweateren LED-belyst, hvilket gør dig til et vandrende juletræ!
I’m Sexy and I Snow It Grøn LED Julesweater er en fantastisk julesweater, som bliver en sikker succes til jul. Trøjen kommer i fem forskellige størrelser til voksne og er strikket af førsteklasses garn. Sweateren har motiv af en cool snemand og teksten: “I’m sexy and I snow it”

Find den hos Partyking

On fire since 1966 julesweater unisex - Unisex julesweater med LED lys

Unisex julesweater

Anskaf dig denne julesweater, og lov os, at du ikke brænder bukken i år. Vi vil faktisk gerne beholde den… eller vil vi?
Gävlebukken LED Juletrøje er en rigtig skøn julesweater, som forestiller Gävlebukken. Trøjen kommer i en typisk grøn julefarve, og midt på brystet er der et motiv af den brændende Gävlebuk. På trøjen er der også teksten: “On fire – since 1966”.

Find den hos Partyking

unisex juletrøje - Unisex julesweater med LED lys

Unisex julesweater

Keep the change, ya filthy animal” eller i dette tilfælde: “Merry Christmas ya filthy animal, and a happy new year”. Kan du ikke huske, hvor det kommer fra? Vi kan vel sige det sådan her: Det var en klar julefavorit, da vi var børn, og den handlede om en dreng, som blev efterladt helt alene hjemme på juleaften. Med andre ord, en fantastisk trøje, som uden tvivl tiltrækker en masse opmærksomhed. Ja, netop… trøjen er desuden udstyret med LED-lamper!

Find den hos Partyking

Sjov unisex juletrøje 450x450 - Unisex julesweater med LED lys

Sjov unisex juletrøje

Wonderful Time for Beer Juletrøje er en fantastisk grim og sjov julesweater med motiv af en julemand, som drikker øl og teksten “It’s the most wonderful time for a beer”. På ryggen og ærmerne er der motiv af ølflasker, snefnug og sjove tekster med mere. Passer både til hende og ham. Trøjen fås i en række forskellige størrelser og passer perfekt til julen.

Find den hos Partyking

sjov julesweater til voksne med lys 450x450 - Unisex julesweater med LED lys

Sjov julesweater til voksne

Rammer du ved siden af, skal du drikke! Ja, hvem havde troet, at du skulle blive et omvandrende festspil til julefesten? Takket være et vildt motiv af et rensdyr og en målskive, som man kan kaste bolde efter, bliver du en sand legende til julefrokosten. Der medfølger 6 bolde sammen med trøjen, der også har LED-pærer, som lyser og blinker. Du får her en fantastisk juletrøje med motiv af et rensdyr, LED-pære, målskive samt teksten: “You Miss You Drink”.

Find den hos Partyking

Pejs med julestrømper julesweater 450x450 - Unisex julesweater med LED lys

Pejs med julestrømper juletrøje

Hvad er det, folk værdsætter mest til jul? Jo, det er hyggelige ting såsom at lytte til ildens knitren i pejsen og lede efter gaver. Med denne trøje får du alt, som vi skandinaver længes efter ved juletid. Trøjen har motiv af en pejs samt flere julestrømper med plads til gaver. På trøjen er der også blinkende og lysende LED-pærer, som gør din trøje ekstra festlig. Passer godt til både juleaften samt til julefrokosten med vennerne.

Find den hos Partyking

Go jesus julesweater 450x450 - Unisex julesweater med LED lys

Go Jesus julesweater

Go Jesus Juletrøje er en skør og humoristisk julesweater til både hende og ham, som fås i en række forskellige størrelser. Trøjen er fremstillet af et finstrikket akrylmateriale og forestiller Jesus og Julemanden, som står og synger følgende: “Go Jesus, It’s Your Birthday”. Trøjen er holdt i en hvid, grøn og rød farve.

Find den hos Partyking

SE OGSÅ: Julesweater til mænd

SE OGSÅ: Julesweater til kvinder

SE OGSÅ: Sjove julekostumer til voksne

Indlægget Unisex julesweater med LED lys indeholder affiliatelinks

pinit fg en rect red 28 - Unisex julesweater med LED lys

En mening om “Unisex julesweater med LED lys

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!