Unisex julesweater med LED lys

Er du også helt vild med julen og hygge? Så er en unisex julesweater med LED lys helt sikkert sagen lige for dig.

Nedtællingen til årets juleaften bliver meget sjovere med en unisex julesweater med LED lys. 

Jul er en årlig højtid for fejringen af Kristi fødsel. Datoen er traditionelt fastsat til den 25. december, som er en helligdag. Selve navnet jul stammer fra den førkristne festperiode. I Danmark påbegynder den evangelisk-lutherske kirke fejringen af jul aftenen før juledag.

Den dag i dag handler julen mindre om Kristi fødsel og mere med fokus på julehygge i hele december, hvor der ikke må mangle hverken juleknas, gaver eller hygge.

De senere år er julesweatre til hele familien blevet utrolig populære på det danske marked, tidligere er det ellers mest i amerikanske og engelske julefilm de har været mest brugt. En unisex julesweater med LED lys kan bruges både til årets sjove julefrokost, juleaften eller måske til årets julefoto?

same procedure as every year juletrøje med led lys - Unisex julesweater med LED lys

Same Procedure LED Julesweater

90 Års Fødselsdagen, det gamle nytårsindslag, nu som julesweater! Tænk, hvor godt det passer til lejligheden, når du kommer til enten jule- eller nytårsfesten med denne trøje, som blinker? En sikker succes!
Same Procedure LED Julesweater er en rigtig sjov julesweater med teksten: “Same procedure as every year, James”, som bygger på den gamle nytårsklassiker 90 Års Fødselsdag. Sweateren kommer i seks forskellige størrelser og er strikket af varmt, tykt garn. Sweateren har også hele 12 LED-lamper på forsiden af trøjen, hvilket gør den lidt ekstra festlig.

Find den hos Partyking

Reinbeer julesweater - Unisex julesweater med LED lys

Reinbeer julesweater

Her har vi en virkeligt flot julesweater i en off-white farve med motiv af en øl. Ikke hvilken som helst øl, men en REINBEER, hvilket er en blanding mellem en bajer og et rensdyr. På trøjen er der også en øloplukker i metal, hvis du nu mod forventning skulle glemme at tage en med fra køkkenet.
Reinbeer Hvid LED Julesweater som forestiller en øl og et rensdyr, dvs en “Reinbeer” hehehe. Trøjen er strikket i førsteklasses kvalitet og kommer i hele seks forskellige størrelser for voksne. Sweateren er udstyret med 12 LED-lamper, som blinker og lyser, og der er endda også en øloplukker i metal på trøjen.

Find den hos Partyking

i´m sexy and I snow it - Unisex julesweater med LED lys

I´m sexy and I snow it juletrøje

Årets måske festligste julesweater? Nu kan du endelig være stolt af din sexede udstråling ved hjælp af denne trøje og hvis det ikke var nok, så er sweateren LED-belyst, hvilket gør dig til et vandrende juletræ!
I’m Sexy and I Snow It Grøn LED Julesweater er en fantastisk julesweater, som bliver en sikker succes til jul. Trøjen kommer i fem forskellige størrelser til voksne og er strikket af førsteklasses garn. Sweateren har motiv af en cool snemand og teksten: “I’m sexy and I snow it”

Find den hos Partyking

make it rein unisex julesweater - Unisex julesweater med LED lys

Make it rein julesweater

Vil du ses, være sejest og få mest opmærksomhed til arbejdets julefrokost? Eller er tanken bare at forsøge at komme i snak med en sød kvinde? Med denne juletrøje, som også er udsmykket med LED-lamper, imponerer du helt sikkert alle i nærheden. En meget flottere julesweater end denne, ja… det bliver svært at finde.
Make it Rein Blå LED Julesweater er en dejlig julesweater, som er strikket med tykt garn. Sweateren fås i fem forskellige størrelser for voksne og forestiller et SWAG-rensdyr iklædt briller og blinkende horn med teksten: “Make it rein”.

Find den hos Partyking

On fire since 1966 julesweater unisex - Unisex julesweater med LED lys

Unisex julesweater

Anskaf dig denne julesweater, og lov os, at du ikke brænder bukken i år. Vi vil faktisk gerne beholde den… eller vil vi?
Gävlebukken LED Juletrøje er en rigtig skøn julesweater, som forestiller Gävlebukken. Trøjen kommer i en typisk grøn julefarve, og midt på brystet er der et motiv af den brændende Gävlebuk. På trøjen er der også teksten: “On fire – since 1966”.

Find den hos Partyking

unisex juletrøje - Unisex julesweater med LED lys

Unisex julesweater

Keep the change, ya filthy animal” eller i dette tilfælde: “Merry Christmas ya filthy animal, and a happy new year”. Kan du ikke huske, hvor det kommer fra? Vi kan vel sige det sådan her: Det var en klar julefavorit, da vi var børn, og den handlede om en dreng, som blev efterladt helt alene hjemme på juleaften. Med andre ord, en fantastisk trøje, som uden tvivl tiltrækker en masse opmærksomhed. Ja, netop… trøjen er desuden udstyret med LED-lamper!

Find den hos Partyking

juletrøje med juleøl - Unisex julesweater med LED lys

Julesweater med juleøl

Tid til årets julesweater-shopping? Vil du slå dine venners julesweaters med hestelængder? Så er denne julesweater, som er udstyret med både LED-lamper og øloplukker, værd at satse på! Ja, så længe der er blinkende julelys på trøjen, så er du årets julesweater-vinder!
Juleøl Blå LED Julesweater er en utroligt flot julesweater med motiv af ølflasker og andet gøgl på ærmerne, samt en stor juleøl på maven. Rundt om øllen er der LED-lamper, som blinker i forskellige farver, men der er også en stjerneformet øloplukker, som er syet på trøjen.

Find den hos Partyking

SE OGSÅ: Julesweater til mænd

SE OGSÅ: Julesweater til kvinder

SE OGSÅ: Sjove julekostumer til voksne

Indlægget Unisex julesweater med LED lys indeholder affiliatelinks

pinit fg en rect red 28 - Unisex julesweater med LED lys

En mening om “Unisex julesweater med LED lys

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!