Unisex julesweater med LED lys

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er du også helt vild med julen og hygge? Så er en unisex julesweater med LED lys helt sikkert sagen lige for dig.

Nedtællingen til årets juleaften bliver meget sjovere med en unisex julesweater med LED lys. 

Jul er en årlig højtid for fejringen af Kristi fødsel. Datoen er traditionelt fastsat til den 25. december, som er en helligdag. Selve navnet jul stammer fra den førkristne festperiode. I Danmark påbegynder den evangelisk-lutherske kirke fejringen af jul aftenen før juledag.

Den dag i dag handler julen mindre om Kristi fødsel og mere med fokus på julehygge i hele december, hvor der ikke må mangle hverken juleknas, gaver eller hygge.

De senere år er julesweatre til hele familien blevet utrolig populære på det danske marked, tidligere er det ellers mest i amerikanske og engelske julefilm de har været mest brugt. En unisex julesweater med LED lys kan bruges både til årets sjove julefrokost, juleaften eller måske til årets julefoto?

 

Reinbeer julesweater - Unisex julesweater med LED lys

Reinbeer julesweater

Her har vi en virkeligt flot julesweater i en off-white farve med motiv af en øl. Ikke hvilken som helst øl, men en REINBEER, hvilket er en blanding mellem en bajer og et rensdyr. På trøjen er der også en øloplukker i metal, hvis du nu mod forventning skulle glemme at tage en med fra køkkenet.
Reinbeer Hvid LED Julesweater som forestiller en øl og et rensdyr, dvs en “Reinbeer” hehehe. Trøjen er strikket i førsteklasses kvalitet og kommer i hele seks forskellige størrelser for voksne. Sweateren er udstyret med 12 LED-lamper, som blinker og lyser, og der er endda også en øloplukker i metal på trøjen.

Find den hos Partyking

i´m sexy and I snow it - Unisex julesweater med LED lys

I´m sexy and I snow it juletrøje

Årets måske festligste julesweater? Nu kan du endelig være stolt af din sexede udstråling ved hjælp af denne trøje og hvis det ikke var nok, så er sweateren LED-belyst, hvilket gør dig til et vandrende juletræ!
I’m Sexy and I Snow It Grøn LED Julesweater er en fantastisk julesweater, som bliver en sikker succes til jul. Trøjen kommer i fem forskellige størrelser til voksne og er strikket af førsteklasses garn. Sweateren har motiv af en cool snemand og teksten: “I’m sexy and I snow it”

Find den hos Partyking

On fire since 1966 julesweater unisex - Unisex julesweater med LED lys

Unisex julesweater

Anskaf dig denne julesweater, og lov os, at du ikke brænder bukken i år. Vi vil faktisk gerne beholde den… eller vil vi?
Gävlebukken LED Juletrøje er en rigtig skøn julesweater, som forestiller Gävlebukken. Trøjen kommer i en typisk grøn julefarve, og midt på brystet er der et motiv af den brændende Gävlebuk. På trøjen er der også teksten: “On fire – since 1966”.

Find den hos Partyking

 

sjov julesweater til voksne med lys 450x450 - Unisex julesweater med LED lys

Sjov julesweater til voksne – You miss you drink

Rammer du ved siden af, skal du drikke! Ja, hvem havde troet, at du skulle blive et omvandrende festspil til julefesten? Takket være et vildt motiv af et rensdyr og en målskive, som man kan kaste bolde efter, bliver du en sand legende til julefrokosten. Der medfølger 6 bolde sammen med trøjen, der også har LED-pærer, som lyser og blinker. Du får her en fantastisk juletrøje med motiv af et rensdyr, LED-pære, målskive samt teksten: “You Miss You Drink”.

Find den hos Partyking

rensdyr julesweater rudolf trøje rød juletrøje til voksne LED juletrøje med lys

Rudolf trøje med LED lys

Har du mon overvejet at anskaffe dig en juletrøje i år, som IKKE er grim? Ja, ind i mellem kan det være fedt at have en julesweater, der faktisk er flot og lækker og ikke en grim fætter. Ikke nok med det herlige motiv – trøjen er udstyret med flere LED-pærer, som lyser og blinker i forskellige julefarver. Rudolf trøje i unisex model – en skøn julesweater.

Find den hos Partyking

 

julesweater med LED lys rudolf trøje med LED lys

Julesweater med LED lys

Denne sweater er en yderst prydelig julesweater med lys, hvor der er hele 8 LED-LYS i Rudolfs gevir. 

Find den hos Jule-sweaters

 

Fandt du den helt rigtige julesweater med lys?

julesweater par juletrøje med LED lys julesweater med lys unisex juletrøje

 

 

SE OGSÅ: Julesweater til mænd

SE OGSÅ: Julesweater til kvinder

SE OGSÅ: Sjove julekostumer til voksne

 

Indlægget Unisex julesweater med LED lys indeholder affiliatelinks

En mening om “Unisex julesweater med LED lys

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!