Jule sweater til kvinder

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er du eller en kvinde du kender helt tosset med julemåneden? Så er en jule sweater til kvinder det helt oplagte valg.

Nedtællingen til årets juleaften bliver meget sjovere med en jule sweater til kvinder. 

Jul er en årlig højtid for fejringen af Kristi fødsel. Datoen er traditionelt fastsat til den 25. december, som er en helligdag. Selve navnet jul stammer fra den førkristne festperiode. I Danmark påbegynder den evangelisk-lutherske kirke fejringen af jul aftenen før juledag.

Den dag i dag handler julen mindre om Kristi fødsel og mere med fokus på julehygge i hele december, hvor der ikke må mangle hverken juleknas, gaver eller hygge.

De senere år er julesweatre til hele familien blevet utrolig populære på det danske marked, tidligere er det ellers mest i amerikanske og engelske julefilm de har været mest brugt. En julesweater til kvinder til kan bruges både til årets sjove julefrokost, juleaften eller måske til årets julefoto?

snemand med mundbind juletrøje 450x450 - Jule sweater til kvinder

Juletrøje med mundbind

I smittetider som disse bærer selv snemanden på din juletrøje mundbind. Man kan aldrig være for forsigtig. Du får her en fantastisk hyggelig juletrøje med motiv af en snemand, som bærer mundbind. Trøjen fås i flere forskellige størrelser og passer både til hende og ham. Det bliver svært at finde en meget mere smittesikret juletrøje.

Find den hos Partyking

Glimmer juletrøje til voksne 450x450 - Jule sweater til kvinder

Glimmer juletrøje 

Er du den julegale type, som gerne finder på noget sjovt under julemiddagen og samtidig stiller op som julemand, hvis der er børn i nærheden? Så kommer denne skønne (og crazy) nissetrøje til at passe perfekt. Trøjen er holdt i en rød og hvid farve med en nissekrop i glimmer. Perfekt til julemiddagen med familien eller til julefrokosten. Du får her en fin julesweater i en flot rød farve med motiv af en nissekrop med glimmer. Trøjen er fremstillet i et finstrikket akrylmateriale og føles skøn hele aftenen lang.

Find den hos Partyking

Sjov juletrøje til kvinder 450x450 - Jule sweater til kvinder

Sjov juletrøje til kvinder

Rammer du ved siden af, skal du drikke! Ja, hvem havde troet, at du skulle blive et omvandrende festspil til julefesten? Takket være et vildt motiv af et rensdyr og en målskive, som man kan kaste bolde efter, bliver du en sand legende til julefrokosten. Der medfølger 6 bolde sammen med trøjen, der også har LED-pærer, som lyser og blinker. Fantastisk juletrøje med motiv af et rensdyr, LED-pære, målskive samt teksten: “You Miss You Drink”.

Find den hos Partyking

Grøn jule sweater med rudolf - Jule sweater til kvinder

Grøn jule sweater med Rudolf

Skøn julesweater i grøn med snefnug og et motiv af Rudolf med den røde tud. Ifør dig denne bløde sweater og bliv klar til julefrokosten.

Find den hos Temashop

julegave juletrøje 450x450 - Jule sweater til kvinder

Julegave juletrøje

Mener du, at du er Guds gave til kvinden eller for den sags skyld manden? Så er dette julesweateren, du bare må eje! Du får her en flot trøje til både hende og ham, som får dig til at ligne en levende julegave. Trøjen er fremstillet af et finstrikket akrylmateriale og sidder skønt på kroppen til alle julens sammenkomster.

Find den hos Partyking

merry kiss me juletrøje 450x450 - Jule sweater til kvinder

Merry Kissmas julesweater

Skal du måske til fest og ved med dig selv, at i år er året, hvor du er nødt til at erklære din kærlighed til Louise i klassen? Så er det perfekt at være iført denne trøje og ønske Louise en rigtig dejlig “Merry Kissmas”. Hvem ved, måske resulterer din charme i et skønt julekys! Du får her en fantastisk skøn julesweater i en rød farve med et loddent udtryk. Trøjen bærer teksten “Merry Kissmas”. Den fås i flere forskellige størrelser og passer både til hende og ham. Det bliver svært at finde en hyggeligere juletrøje end denne!

Find den hos Partyking

beerpong julesweater til kvinder 388x450 - Jule sweater til kvinder

Beerpong julesweater

Udover at være en prydelig julesweater er den nemlig udstyret med velcro og dertilhørende 6 kopper samt 6 bolde. Med andre ord – påsæt kopperne på trøjen, og du har et spil beerpong i gang! Som en lille sidegevinst hører der også en oplukker med, som kan bruges i nødsituationer af tørstige sjæle. 

Find julesweateren hos jule-sweaters.dk

julesweater til kvinder med snemand - Jule sweater til kvinder

Jule sweater til kvinder

Skøn julesweater i rød med en snemand og teksten “Merry Christmas”. Med denne bløde sweater, bliver du holdt varm på selv de koldeste vinterdage. Sweateren er også helt perfekt til julefrokosten eller andre julearrangementer.

Find den hos Temashop

jule sweater med juletræ - Jule sweater til kvinder

Feminin Jule sweater med juletræ

Blød julesweater i blå med stjerner og et glad juletræ på. Med denne skønne sweater er der i hvertfald ingen risiko for du fryser i de kolde vintermåneder. Sweateren er helt perfekt til julefrokosten eller andre julearrangementer.

Find den hos Temashop

Klassisk julesweater til kvinder 995x1024 - Jule sweater til kvinder

Klassisk julesweater til kvinder

Vil du se stilet ud til din næste julefrokost? Så har vi har et godt bud på en julesweater, som passer perfekt udenover en skjorte, så man stadig bevarer det stilede look.
Vi har allerede en julesweater, som hedder julefrokost julesweateren, men denne Stilede julesweater, kommer i år til at give julefrokost julesweateren kamp til stregen.

Find den hos Jule-sweaters

Feminin julesweater med rudolf 1022x1024 - Jule sweater til kvinder

Feminin julesweater med Rudolf

Formålet med en julesweater er at sprede glæde, være sjov, og skabe en julestemning uden lige. Rudolfs Julesweater opfylder alle disse kriterier, og se lige hvor sød han er! Denne julesweater passer perfekt til dig som kan lide at have en flot og bemærkelsesværdig påklædning på i alle anledninger. Og så skriger den da JUL!

Find den hos Jule-sweaters

unisex julesweater til voksne 1024x996 - Jule sweater til kvinder

Unisex jule sweater til voksne

Årets Ultimative Julesweater hitter stort både blandt børn og voksne. Vi mener, at denne sweater har de helt essentielle træk, til en perfekt – og ultimativ julesweater. Med Julemanden og Rudolph side om side bliver det ikke meget mere julet. Dette års Ultimative Julesweater kommer i unisex.

Find den hos Jule-sweaters

klassisk julesweater til voksne 933x1024 - Jule sweater til kvinder

Klassisk jule sweater til voksne

Med denne julesweater får du et klassisk design med mønster og julekugler. Den er ret julet, men på en klassisk og stilet måde. Med simpel elegance er det også en julesweater, som sætter et julepræg på påklædningen hos både kvinder og mænd.
Den klassiske julesweater egner sig helt perfekt til det årlige julefoto, som skal sendes ud til familie og venner.

Find den hos Jule-sweaters

julesweater med juletræ 1001x1024 - Jule sweater til kvinder

Julesweater med juletræspynt

Kan også kaldes den pyntede julesweater med LED. En masse flot pynt samlet på én og samme julesweater. Den pyntede julesweater vil helt sikkert pynte på dig. Med flotte farver og lys i kuglerne, er du sikker på at løbe med alt opmærksomheden til julefrokosten.
Det fremgår ikke af billedet, men der er lys i 4 af kuglerne på julesweaterens front. Sweateren kan vasket, da lysene kan tages ud af sweateren. Det er dog ikke muligt at vaske sweateren, imens lysene sidder i sweateren.

Find den hos Jule-sweaters

julesweater til tvillinger 1024x725 - Jule sweater til kvinder

Tvillingesweater

Denne sweater er perfekt for alle, der gerne vil komme hinanden ved. For der er ikke andre muligheder. 
Den hænger jo nemlig sammen.

Find den hos Jule-sweaters

Santas Favorite Ho Juletrøje 450x450 - Jule sweater til kvinder

Santa’s Favorite Ho Juletrøje til kvinder

Elsker du at “Ho Ho Ho’e”? Hvad betyder det overhovedet? Dette er måske årets mærkeligste julesweater, og det er i sig selv ret charmerende! Trøjen passer selvfølgelig både til hende og ham. Santa’s Favorite Ho Juletrøje er en både grim og fin trøje til hele julen. Trøjen er holdt i en flot rød farve med den gyldne tekst “Santa’s Favorite Ho” på brystet.

Find den hos Partyking

Fandt du den jule sweater til kvinder du ledte efter?

jule sweater til kvinder 1024x739 - Jule sweater til kvinder

SE OGSÅ: Jule sweater til mænd

SE OGSÅ: Jule sweater til børn

SE OGSÅ: Sjove julekostumer til voksne

Indlægget Jule sweater til kvinder indeholder affiliatelinks

pinit fg en rect red 28 - Jule sweater til kvinder

3 meninger om “Jule sweater til kvinder

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!