Nisse kostume til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS
Har du et barn der skal du klædes ud til en julefest, den kommende julefrokost, Fastelavn eller til en temafest? Så kunne et nisse kostume til voksne, være den oplagte udklædning.

Et nisse kostume til voksne gør årets julefest(er) meget sjovere.

På loftet sidder nissen med sin julegrød,
sin julegrød, så god og sød,
han nikker, og han spiser, og han er så glad
for julegrød er hans bedste mad.
Men rundt omkring står alle de små rotter,
og de skotter, og de skotter:
“Vi vil så gerne ha’ lidt julegodter,”
og de danser, danser rundt i ring.

Dette er nok en af de sange som de fleste af os forbinder med julen og det er da også en populær sang når der skal danses rundt om juletræet, særligt blandt de yngre deltagere.

Troen på nisser

Men troen på nissen har stået på længe, faktisk melder historien i følge historikerne at nissernes forfædre var de romerske husguder, også kaldet lares. I Romerriget var det da også en udbredt skik at man havde en lille træfigur stående ved ildstedet, som man gav mad og drikke til, til gengæld sørgede træfiguren for lykke og ro i det hjem den havde til huse. Men blev træfiguren ikke behandlet ordentligt, kunne det gå rigtigt galt.

Traditionen med husguden bredte sig i begyndelsen af vores tidsregning ud over Romerrigets grænser. I den europæiske overtro levede husguderne videre som nisser, der både var drillepinde og hjemmets skytsånder.

I Norden blev nissen en gårdnisse – eller en gårdbo – som boede på loftet i laden eller over stalden. Fra 1800-tallet var gårdboen typisk klædt i gråt og iført rød tophue. Nisser hjalp bonden og passede på gårdens beboere og afgrøder, hvis blot han sørgede for at give nisserne et fad sødgrød med smørklat lørdag aften og ved højtiderne, fx til jul.

Den dag idag tror mange stadig på nisser og hos mange familier er det da også en udbredt tradition at man stiller risengrød til nissen i julemåneden, så nissen ikke driller. For når først en nisse er drillesyg er der ikke grænser for hvad han/hun kan finde på. Særligt over de seneste år er det blevet populært med en nissedør til nissen

Idag skitseres de fleste nisser i samme farver som Julemanden og Julemandens kone, nemlig rød og hvid.

Et nisse kostume til voksne kan både bruges til julefesten, julefrokost eller Fastelavn. De fleste nisse kostumer til voksne er til kvinder, da de fleste mænd oftest vælger at klæde sig ud som julemanden:

Skærmbillede 2017 10 23 kl. 11.08.08 734x1024 - Nisse kostume til voksne

Klassisk nisse kostume

Nisser hører julen til og er dem, der gør små, gode gerninger og hjælper med, at dele gaver ud til alle de søde børn juleaften.
Klæd dig ud som en klassisk, dansk nisse i dette flotte kostume, der består af en rød bluse med røde knapper, grå bukser, bånd til taljen og klassisk nissehue.

Find klassisk nisse kostume hos Temashop

Skærmbillede 2017 10 23 kl. 11.14.14 784x1024 - Nisse kostume til voksne

Elegant nissepige kostume

Julen står atter for døren og denne elegante nissepige er klar til at fejre den søde juletid på sin helt egen måde. 

Find nissepige kostume hos Temashop

Skærmbillede 2017 10 23 kl. 11.57.24 785x1024 - Nisse kostume til voksne

Julenisse kostume

Når julen nærmer sig, er julenissen klar på drillerier. Klæd dig ud som en kæk nissepige i dette julekostume bestående af kjole med stor hætte, som gør kostumet rigtig charmerende. Det eneste du mangler til at peppe dit kostume op er, jule støvlecovers, en klokke og julemandens sæk. Ho Ho Hooooo!

Find Julenisse kostume hos Temashop

julepige kostume 284x450 - Nisse kostume til voksne

Nissepige kostume til voksne

Skal du være den søde eller sexede julemandshjælper til festen? Så er dette Julepige kostume med kjole, hat og bælte ideelt. Nissehuen er en smule lille.

Find kostumet hos Temashop

nissepige kostume til voksne sexet julefrokot kostume julekjole til kvinder julekjole til julefrokost langærmet julekostume til kvinder

Julefrokost kostume til kvinder

Dette kostume forestiller julemandens kone og består af en kjole med hætte og lange ærmer. Kjolen er rød og hvid i veloureffekt. Kostumet er perfekt til en julefest eller julefrokost! Ho ho ho – nu kan du hjælpe julemanden med at dele gaver ud. Dette kostume oser af glæde og julestemning!

Find kostumet hos Temashop

 

kort julefrokost kjole julekostume til kvinderjulemandens hjælper kostume til voksne rød velour kjole til kvinder

Sexet julenisse kostume til kvinder

Dette sexede kostume til kvinder foretiller julemandens hjælper og består af en kjole med lange ærmer og hætte, samt et bælte. Kort julekjole med hætte og bælte – kom godt igang med årets julefrokost i dette fine julekostume. Bemærk: Kjolen er mere mørkerød, end dem fremstår på billedet.

Find kostumet hos Temashop

 

plus size julekostume plussize kostume jul kvinder nisse kostume stor størrelse

Plus size nisse kostume til kvinder

Rigtig julet kjole i velour look med hvide kanter og fint sort bælte og blød hætte. Det helt perfekte kostume til årets julefrokost. Denne julekjole kan du også med fordel have et par leggings eller sorte strømpebukser indenunder, så den ikke føles så kort.

Find kostumet hos Temashop

Fandt du det nisse kostume til voksne du ledte efter?

julefrokos kostume kvinder nisse udklædning kvinder julekostume til voksne

nisse kostume til voksne - Nisse kostume til voksne

 

LÆS OGSÅ: Nisse kostume til børn

SE OGSÅ: Julemand kostume til voksne

SE OGSå: Alfe kostume til voksne

Indlægget Nisse kostume til voksne indeholder affiliatelinks

 

error: Content is protected !!