Snemand kostume til børn

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS
Skal du klædes ud til den kommende julefest eller fastelavn, så er et snemand kostume til børn, den oplagte udklædning. For til julen hører hygge, lys i mørket, gaver, småkagebagning og selvfølgelig selveste julemanden.

Er du på jagt efter et flot snemand kostume til den kommende julefest eller fastelavn, så er du kommet til det rette sted.

Til julen og vinteren hører sig at bygge en snemand af det faldne sne, hvis vi da ellers er så heldige at der falder noget. Snemand hører sig selvfølgelig ikke kun til julen, men til hele vinteren. 

At lave en snemand er god underholdning for både børn og voksne og noget der hurtigt kan gå et par timer med. Størrelsen af hvor snemanden kan blive afhænger selvfølgelig af mængden af sne der er faldet. Men når snemanden skal laves, starter arbejdet med at der først skal trilles nogle kugler/bolde, der skal stilles ovenpå hinanden, her er det meget forskelligt om der rulles 2-3 kugler, både i forhold til udformningen på snemanden og hvor høj man ønsker den skal være.

Derefter kommer det næste trin, det er at løfte snekuglerne ovenpå hinanden og få dem til at sidde sammen, det gøres ved at klappe noget sne ved samlingen. Når snemanden er formet, er det tid til at sætte et personligt præg, hvilket kan gøre med sten, grene, kogler og hvad man ellers finder i naturen. Andre vælger at gå i køkkenskufferne og sætte en gulerod på som næse og give snemanden et halstørklæde på. Mulighederne er mange og kun fantasien sætter grænser.

Men hvad gør man hvis man ikke kan lave en snemand? Man klæder sig da selvfølgelig ud som en.

Snemands udklædning er oplagt til både julefesten, leg i hverdagen eller til udklædning til fastelavn. Der er efterhånden lavet mange forskellige bud på et flot Snemand kostume til børn:

Skærmbillede 2017 10 17 kl. 12.34.04 676x1024 - Snemand kostume til børn

Snemand børnekostume

Hop i sneen som lille snemand eller spred julestemning i dette søde kostume til børn. Kostumet indeholder bluse, bukser, hat, tørklæde, bælte og næse.

Find Snemand børnekostume hos Temashop

snemand fastelavnskostume 255x450 - Snemand kostume til børn

Snemand fastelavnskostume

Skal barnet klædes ud som en snemand til den kommende fastelavnsfest? Så er dette kostume lige sagen. Kostumet består af en hvid tunika, en orange gulerodsnæse og en hætte med øjne og en lille, fin hat og er helt perfekt til fastelavn eller en sjov leg.

Find det hos Temashop

 

olaf kostume til børn olaf udklædning frost olaf fastelavnstøj olaf heldragt olaf legetøj

Olaf kostume til børn

“Do You Want To Build a Snowman?” er en af sangene fra den verdenskendte Disney animationsfilm “Frozen”. Er du helt tosset med snemanden, Olaf, så kan du nu blive klædt ud som ham til fastelavn eller en sjov leg. Kostumet består af en heldragt med lange ærmer og hætte og er derfor let, at tage på og af.

Find kostumet hos Partyking

Olaf kjole børnekostume 450x450 - Snemand kostume til børn

Olaf børnekostume 

Lad os præsentere en rigtig magisk kjole til børn med motiv af selveste Olaf fra Frozen-filmene. Kjolen kommer i en kridhvid farve og får dit barn til at liiiiidt at ligne en snemand, men mest karakteren Olaf. Den fungerer lige så godt til udklædnings- og halloweenfesten som til hverdag.
Kjolen har Olaf-arme, som bevæger sig ved hjælp af en gemt luftpumpe, som sidder inde i kjolen. Det betyder med andre ord, at Olafs arme bevæger sig.

Find kostumet hos Partyking

eller 

Find kostumet hos Temashop

snemand børnekostume til piger 450x450 - Snemand kostume til børn

Snemand børnekostume

Her får du en kjole, der forestiller en snemand. Kjolen har tre sorte knapper på maven og brune arme, der ligner grene. Den har også en hætte med et snemandsansigt.

Find kostumet hos Partyking

 

snepige kostume snemand udklædning til børn børnekostume julekostume juleudklædning hvidt børnekostume

Snepige udklædning

Rigtig frisk snemandskostume til børn. Hvid jumpsuit med grene, knapper mv. printet og fræk hat med øjne og næse. Et sødt kostume der findes i størrelserne 3-6 år. 

Find kostumet hos Temashop

 

snemand kostume til piger julekostume til 3 årig snemand kjole olaf kostume til piger snemand udklædning til børn

Snemandskjole

Den lille vise om Snemand Frost og Frøken Tø ender desværre ikke så godt for den kære Snemand Frost. Men med dette kostume, behøver du ikke at være bange – for du kan nemlig ikke tø. Kostumet består af en elegant kjole med tyl og snemands ansigt. Gør kostumet komplet med strømpebukser og en paryk og bliv klar til fastelavn.

Find kostumet hos Temashop

 

Fandt du det Snemand kostume til børn du ledte efter?

snemand kostume til børn 1024x439 - Snemand kostume til børn

 

Se også Olaf kostume til børn

Se også: Snemand kostume til voksne

Se også: Lucia kostume til børn

Indlægget Snemand kostume til børn indeholder affiliatelinks

 

2 meninger om “Snemand kostume til børn

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!