Olaf kostume til børn

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Har du et barn der er vild med snamanden Olaf fra Frost, så er et Olaf kostume da et oplagt kostume til den kommende fastelavnsfest eller til leg i hjemmet.

Er der noget, som både børn og voksne elsker, må det være figurerne fra Disney. Næsten uanset hvilken årgang, man er fra, er man vokset op med de søde, farverige og fantasifulde karakterer fra Disney. De seneste år har Disney sørget for en Frost epedemi i hele verden. Alle verdens prinsesser kender til Anna og Elsa fra Arendal – og så selvfølgelig den ultraseje, søde og lidt komiske snemand Olaf. 

Det er Elsa der med sine magiske kræfter, der skaber Olaf af fri fantasi. Første gang da pigerne er små og anden gang, da Elsa bruger sine magiske kræfter, på vej op af Nordbjerget. Det er her anden gang at Olaf bliver en levende snemand med et hjerte der banker for Anna, Elsa og ja, så selvfølgelig SOMMER! For hvilken snemand drømmer ikke om sommer, sol og varme? Det er Olaf der forklarer og sætter tingene i børneperspektiv i Frost filmen og det er ham der har filmens fineste replikker som: “Nogen er værd at smelte for!” og “jeg elsker en god krammer!”

Olaf kendetegnes som oftes ved at være en klassisk snemand med sten som knapper på maven og grene som arme og hår. En gulerodsnæse og en positiv tilgang til alle udfordringer. 

Olaf kostume er oplagt til både fastelavn, udklædning til fødselsdagen med Frost tema eller til leg i hjemmet. Der er kun lavet få gode Olaf kostumer til børn og der er en del forhandlere af dem. 

 

olaf kjole til børn olaf kostume til piger olaf børnekostume frost 2 filmen frozen 2 olaf kjole

Olaf kjole – Frost 2 kostume

Olaf Kjole Børnekostume er fremstillet i polyester og fås i tre forskellige størrelser til børn. Kjolen har også Olaf-arme, som bevæger sig ved hjælp af en gemt luftpumpe, som sidder inde i kjolen. Det betyder med andre ord, at Olafs arme bevæger sig.

Find kostumet hos Temashopolaf kostume til børn

Olaf kostume

Sjovt børnekostume til alle dem, der vil indtage udklædningsfesten som snemanden Olaf fra Disneyfilmen “Frost”. Olaf kostume består af en heldragt / jumpsuit med hætte. Find Olaf kostumet 

Find kostumet her hos Temashop

Fandt du det helt rigtige Olaf kostume til børn?

frost 2 olaf kostume til børn olaf børnekostume snemand kostume til børn

 

LÆS OGSÅ: Anna kostume til børn

LÆS OGSÅ: Elsa kostume til børn

Indlægget Olaf kostume til børn indeholder affiliatelinks

Kilde: frost2.dk

 

FROST2 banner4 - Olaf kostume til børn

 

2 meninger om “Olaf kostume til børn

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!