Detektiv kostume til børn og voksne

Skal du til en gådefuld temafest eller temafest med film tema? 

Her på siden finder du detektiv kostume. Bliv klædt ud som en klassisk detektiv i stil med Sherlock Homes. Detektiv kostume findes både til børn og voksne. 

En detektiv er en person som påtager sig at undersøge og opklare ømtålelige eller kriminelle forhold for privatpersoner eller firmaer. Det kan være alt fra mord til afsløringer af utroskab eller falske sygemeldinger. Den mest kendte detektiv er nok Sherlock Holmes, på trods af at det blot er en fiktiv person, skabt af den skotske forfatter Sir Arthur Conan Doyle. Sherlock Holmes er den første store kriminalromansdetektiv, og han vandt stor popularitet i samtiden. Han er kendt for at gå med deerstalker-hat, invernesskappe og for at ryge pibe. 

 

detektiv kostume til barn detektiv kostume til pige detektiv kostume børnekostume sherlock homes kostume til børn

Detektiv kostume til børn

Sherlock er på sporet! Dette detektivkostume til børn består af en hat, en jakke, halstørklæde, et lup og en pibe (skjorte og bukser ikke inkl). Jakken er med hundetandsmønster og er lang. Den har en stor krave og knapper foran der gør det nemt at lukke den. Detektivhatten er en kasket der matcher jakken. Under jakken er der et rødt halstørklæde, der skal bindes om halsen. En falsk pibe og en lup fulender dette kostume. Med dette detektivkostume bliver din dreng til den bedste detektiv af alle!

Find kostumet hos Vegaoo

 

sherock homes børnekostume sherlock homes udklædning til barn detektiv kostume til børn

Sherlock Homes kostume til børn

Er der en lille Sherlock Holmes gemt i dig og er du mega god til at finde ting eller personer, der er blevet væk? Så er dette lille detektiv sæt helt perfekt. Afsted, Hr. Holmes!

Find kostumet hos Temashop

 

detektiv udklædning til voksne sherlock homes voksen kostume

Retro deetektiv udklædning til voksne

Takket være denne dragt har du nu chancen for at blive den nye Sherlock Holmes. Det er en perfekt dragt til halloweenfesten eller udklædningsfesten, når du vil tilføre lidt ekstra mystik. Kostumet inkluderer en lang kappe samt en detektivhat. Kappen sættes på plads foran på brystet. Hatten har en lille skygge og er udstyret med ørelapper, som bindes oven på hovedet med en snor. Både hat og kappe er fremstillet i et brunligt stof, der giver det rette detektivlook.

Find kostumet hos PartyKing

 

kvindelig detektiv udklædning kvindelig sherlock homes kostume

Kvindelig detektiv udklædning

Med dette kostume, kan du komme til at ligne en dygtig detektiv, der tilmed er pænt klædt i dette smarte kostume. Kostumet består af kjole, bælte, kappe og hat.

Find kostumet hos Temashop

 

kvindelig sherlock homes detektiv pige kostume

Kvindelig Sherlock Homes kostume

Dette detektivkostume til kvinder består af en jakke, en vest, en hat, et halstørklde, en pibe og en maske (skjorte, strømpebukser og sko ikke inkl). Jakke og vest lukkes ved hjælp af brune knapper foran. En stort slår findes ligeledes foran. Halstørklæder er bordeauxfarvet. Kasketten er lavet i samme stof som jakken. Pibe og halvmaske er prikken over i’et. Dette detektivkostume er perfekt til karneval.

Find kostumet hos Vegaoo

 

LÆS OGSÅ: Miami Vice kostume

LÆS OGSÅ: Politimand kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Plus size Halloween kostume til voksne

 

 

 

Indlægget Detektiv kostume til børn og voksne indeholder affiliatelinks

pinit fg en rect red 28 - Detektiv kostume til børn og voksne

error: Content is protected !!