Detektiv kostume til børn og voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Skal du til en gådefuld temafest eller temafest med film tema? 

Her på siden finder du detektiv kostume. Bliv klædt ud som en klassisk detektiv i stil med Sherlock Homes. Detektiv kostume findes både til børn og voksne. 

En detektiv er en person som påtager sig at undersøge og opklare ømtålelige eller kriminelle forhold for privatpersoner eller firmaer. Det kan være alt fra mord til afsløringer af utroskab eller falske sygemeldinger. Den mest kendte detektiv er nok Sherlock Holmes, på trods af at det blot er en fiktiv person, skabt af den skotske forfatter Sir Arthur Conan Doyle. Sherlock Holmes er den første store kriminalromansdetektiv, og han vandt stor popularitet i samtiden. Han er kendt for at gå med deerstalker-hat, invernesskappe og for at ryge pibe. 

 

 

sherock homes børnekostume sherlock homes udklædning til barn detektiv kostume til børn

Sherlock Homes kostume til børn

Er der en lille Sherlock Holmes gemt i dig og er du mega god til at finde ting eller personer, der er blevet væk? Så er dette lille detektiv sæt helt perfekt. Afsted, Hr. Holmes!

Find kostumet hos Temashop

 

kvindelig detektiv udklædning kvindelig sherlock homes kostume

Kvindelig detektiv udklædning

Med dette kostume, kan du komme til at ligne en dygtig detektiv, der tilmed er pænt klædt i dette smarte kostume. Kostumet består af kjole, bælte, kappe og hat.

Find kostumet hos Temashop

 

 

 

LÆS OGSÅ: Miami Vice kostume

LÆS OGSÅ: Politimand kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Plus size Halloween kostume til voksne

 

 

 

Indlægget Detektiv kostume til børn og voksne indeholder affiliatelinks

error: Content is protected !!