Maleficent kostume

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Skal du til temafest med film tema eller eventyr? 

Her på siden finder du Maleficent kostume. Bliv klædt ud som smuk heks – eller mørk fe uden vinger.

Filmen ’Maleficent’ fortæller historien bag eventyret om Tornerose, hvordan heksen engang var en fe, som fik stjålet sine vinger. Som hævn har hun kastet en forbandelse på kongehusets lille prinsesse Aurora. På hendes 16 års fødselsdag vil pigen falde i en dyb søvn, som kun ægte kærlighed kan bryde.

Aurora vokser op i skjul hos sine fegudmødre i skoven, hvor Maleficent finder den lille pige og sørger for, at prinsessen også kender hendes side af sagen.

Snart er Aurora fanget i et magtspil mellem sin far, menneskekongen, og skovens mørke dronning. Prinsessen kan nemlig meget vel blive den afgørende faktor i krigen mellem de to verdener.

Der er altid flere sider af samme sag. I dette tilfælde gælder det en velkendt skurkekarakter, som måske ikke er så ond alligevel, og den gode kong Stefan, som måske ikke er så uskyldig, som han ser ud. Det kommer an på øjnene, der ser. 

Disney Pictures har baseret plottet og en stor del af produktionsdesignet på selskabets egen tegnefilm ’Tornerose’ fra 1959. Der blev det ikoniske billede af heksen med djævlehorn, kappe og blodrøde læber skabt, som Angelina Jolie fører videre i den nye film. 

 

maleficent kostume til voksne film kostume til voksne eventyr kostume til voksne tornerose kostume til voksne

Sort Maleficent kostume

Lang, sort kjole med store ærmer og hovedpynt med horn! Med dette kostume, kommer du til, at ligne Maleficent, fra Walt Disneys eventyr af samme navn.

Find kostumet hos Temashop

 

ond maleficent kostume til voksne heks kostume til voksne tornerose heks kostume angelina jolie kostume disney kostume

Ond Maleficent udklædning til voksne

Fint kostume i rigtig malefizia stil.Kostumet giver dig et uhyggeligt look, der passer perfekt til Halloween. Kostumet indeholder Kjole med krave og hat.

Find kostumet hos Temashop

 

maleficent børnekostume maleficent sidste skoledag udklædning lilla disney udklædning ondt disney kostume skurk kostume til børn

Maleficent børnekostume

Lang mørk kjole med tyl og fine detaljer. Vil du gerne være Maleficent fra Disneys eventyr af samme navn, så er dette kostume helt perfekt. Udover kjolen medfølger paryk med store sorte horn. Fuldend kostumet med tilbehør og bliv klar til fastelavn.

Find kostumet hos Temashop

 

 

LÆS OGSÅ: Tornerose kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Tornerose kostume til børn

LÆS OGSÅ: Plus size Halloween kostume til voksne

LÆS OGSÅ: billige fastelavnskostumer til piger

 

 

 

Indlægget Maleficent kostume indeholder affiliatelinks

En mening om “Maleficent kostume

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!