Billige fastelavnskostumer til piger under 200 kr

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er du på jagt efter billige fastelavnskostumer til piger?

Her på Kostumeuniverset har vi samlet en masse gode bud på billige fastelavnskostumer til piger under 200 kr.

Kostumer, fastelavnsboller og fastelavnsris er bare nogle af de ting vi forbinder med at fastelavn. Fastelavn er en årlig begivenhed hvor børn og barnlige sjæle klæder sig ud og slår katten af tønden. Fastelavn eller karneval er en fest, der på den nordlige halvkugle ligger på grænsen mellem vinter og forår.

Fastelavn var oprindeligt en kristlig festlighed der er blevet fejret gennem flere hundrede år i Danmark. Fastelavn var med til at markere den 40 dage lange faste, som blev betragtet betragtet som en bods-, anger- og forberedelsestid, hvor det enkelte menneske afstod fra forskellige former for nydelse, traditionelt visse former for mad.

Ordet “fastelavn” kommer af det plattyske ord “vastel-avent”, hvilket betyder fasteaften. Fasteaften henviser til den 40 dage lange faste, som begynder efter fastelavnsdagene og varer frem til påske. Denne tid blev også kaldt for karnevalstiden, hvilket dækker over ordet karneval, altså “carne vale”, som betyder “uden kød”, fordi man i fastetiden ikke måtte spise kød.

Fastelavnstiden varede fire dage, og talte fastelavnssøndag, fastelavnsmandag, hvide tirsdag og askeonsdag. Efter reformationen blev fasten i katolsk forstand afskaffet, men fastelavnen blev bibeholdt som folkelig skik.

I dag er det primært børn og barnlige sjæle, der fejrer fastelavn. Men oprindeligt var højtiden en voksenfest, hvor både mænd og kvinder klædte sig ud og festede med rigelige mængder mad og drikke i flasker.

Læs meget mere om fastelavn her.

Billige fastelavnskostumer til piger

Udvalget af billige fastelavnskostumer til piger spænder over uniform kostumer til piger, prinsesse kostume til piger, Disney kostumer til piger, sjove kostumer til piger, dyrekostumer til piger mm. Alle de nedenstående fastelavnskostumer til piger, koster under 200 kr. Bemærk at der kan komme prisstigninger ved de forskellige webshops, det står Kostumeuniverset ikke til ansvar for:

Pirat kostume til piger 450x450 - Billige fastelavnskostumer til piger under 200 kr

Pirat kostume til piger

Kostumet består af tre dele: nederdel, hat og overdel. Nederdelen er ret lang og er rød- og sortstribet mens hatten er sort med et rødt bånd og et dødningehoved trykt på forsiden. Overdelen af kostumet består af en hvid skjorte med korte ærmer og en sort og rød vest.

Find kostumet hos PartyKing

Vampirina kostume til piger 164x450 - Billige fastelavnskostumer til piger under 200 kr

Vampirina kostume til børn

Pige om dagen og vampyr om natten, passer den beskrivelse godt på dit barn, så er dette kostume helt perfekt! I denne spindelvævskjole er hun klar til at skræmme folk, på en sød måde. Kostumet indeholder en kjole og hat med flagermusøre.

Find kostumet hos Eurotoys

 

rødhætte kostume til piger 305x450 - Billige fastelavnskostumer til piger under 200 kr

Rødhætte kostume til piger

Alle kender historien om den kære Rødhætte og ulven. Skal din datter klædes ud som den ikoniske Rødhætte, så er dette kostume lige sagen. Kostume består af kjole og kappe m. hætte og ulveører.

Find kostumet hos Temashop

Bi kostume til børn 450x450 - Billige fastelavnskostumer til piger under 200 kr

Bi kostume til børn

Bi Børnekostume forestiller en bi. Perfekt til kostumefesten med dyretema eller til barnet, som værdsætter naturen. Hårbåndet med antenner og jumpsuit med vinger på ryggen er inkluderet.

Find kostumet hos PartyKing

skelet kostume til piger billige halloweenkostumer til piger 450x450 - Billige fastelavnskostumer til piger under 200 kr

Billig skelet kjole til piger

Denne dragt passer perfekt til at skræmme vennerne med til udklædningsfesten på skolen, men den er også god til rasle i! Skeletkjole Børnekostume er fremstillet i polyester og får dit barn til at se ud som en skeletkvinde. Fuldend kostumet med ansigtsmaling. 

Find kostumet hos Partyking

Narnia kostume til piger 367x450 - Billige fastelavnskostumer til piger under 200 kr

Narnia kostume til piger

Er Narnia det store hit hjemme hos jer? Lad barnet blive klædt ud som Susan eller Lucy Pevensie fra Narnia fortællingerne i dette flotte kostume med inspiration fra 30erne og 40erne. Kostumet består af kjole, taske og hat. 

Find kostumet hos Temashop

billigt hippie kostume til børn 450x450 - Billige fastelavnskostumer til piger under 200 kr

Hippie kostume til piger

Dette er et perfekt kostume til dig, der gerne vil gå all in med 70’er-temaet og hippiestilen. Hippiepige Barn Lyserød Kostume er inspireret af 70’ernes herlige hippietid med flower power og stærke farver i fokus. Farverne er lyserøde med blomstermønster på overkroppen og bukseenderne. Bukserne er i en trompet-model.

Bliv klædt på med hippie kostumet fra fra Partyking

rockstjerne fastelavnskostume til piger 315x450 - Billige fastelavnskostumer til piger under 200 kr

Rockstjerne børnekostume

Hvem drømmer ikke om at være rockstjerne for en dag? Kostumet består af kjole og jakke. Den superflotte rock kjole er i strækbart stof med sort bundfarve og en flot “funklende” stjerne på maven samt en pink glitrende fastsyet kant mellem kjole og skørt. Den pink jakke er i blødt latexlignende stof, så det lider en rigtig sej læderjakke.

Find kostumet hos Temashop

ræv børnekostume billige kostumer til børn 355x450 - Billige fastelavnskostumer til piger under 200 kr

Ræv kostume

Dyrekostumer er altid en oplagt ide, når årets fastelavnskostume skal vælge. Vil barnet gerne have et anderledes dyrekostume, så skal hun selvfølgelig klædes på som en lusket ræv. Kostumet består af en heldragt der er nem at tage på og af.

Find rævekostumet hos Temashop

Donut kostume til børn 350x450 - Billige fastelavnskostumer til piger under 200 kr

Donut børnekostumer

Dette kostume er et af dem man bliver lækkersulten af. Bliv klædt ud som en donut med denne donutdragt, der er nemt at tage af og på. Perfekt til fastelavn og leg i hjemmet.

Find kostumet hos Temashop

 

cheerleader fastelavnskostume til piger 387x450 - Billige fastelavnskostumer til piger under 200 kr

Cheerleader kostume til børn

En sød lille cheerleader, der er klar til, at heppe på alle i sportshallen. Kostumet består af t-shirt og nederdel. Så mangler du bare pom poms og så er du klar!

Find kostumet hos Temashop

orientalsk kostume til børn 283x450 - Billige fastelavnskostumer til piger under 200 kr

Orientalsk kostume til børn

Flot orientalsk børnekostume med mange fine detaljer. Kostumet består af en dragt og tilhørende bælte. Fuldend kostumet med en smuk orientalsk vifte og sæt håret op i en knold.

Find kostumet hos Temashop

superhelt fastelavnskostume til piger 323x450 - Billige fastelavnskostumer til piger under 200 kr

Superhelt fastelavnskostume til piger

Superhelte kostumer er ikke kun for drenge. Bliv en lille sød superhelt med dette smarte kostume i metallic farver og i fint design som Wonder woman. Kostumet består af kjole, pandebånd og armbånd.

Find kostumet hos Temashop

sygeplejerske fastelavnskostume til piger 247x450 - Billige fastelavnskostumer til piger under 200 kr

Sygeplejerske fastelavnskostume til piger

Ifør dig denne fine, hvide sygeplejerske kjole med flotte detaljer og tilhørende hovedbeklædning, og tag forskud på karrieren som sygeplejerske for en dag. Fuldend dit kostume med stetoskop og bliv klar til en sjov fastelavnsfest.

Find kostumet hos Temashop

Billigt havfrue kostume til piger 450x450 - Billige fastelavnskostumer til piger under 200 kr

Billigt havfrue kostume til piger

Mange børn fascineres af havfruer og det magiske univers under havet. Med dette kostume kan dit barn blive klædt på som en fin havfrue til fastelavn eller leg i hjemmet. 

Find kostumet hos Eurotoys

Wilma Flintstones kostume til børn 185x450 - Billige fastelavnskostumer til piger under 200 kr

Wilma Flintstones kostume til børn

Med dette kostume bliver dit barn nemt tryllet om til en vaskeægte hulekvinde i form af Wilma Flintstones. Kostumet indeholder kjole, halskæde og hovedstykke.

Find kostumet hos Eurotoys

Billigt Askepot kostume til børn 281x450 - Billige fastelavnskostumer til piger under 200 kr

Billigt Askepot kostume til børn

Transformer dit barn om til en af de mest populære Disney prinsesser! Askepots flotte blå kjole er altid et sikkert hit! Kostumet har mange fine detaljer og kan bruges til flere festlige lejligheder.

Find kostumet hos Eurotoys

Dyrlæge børnekostume 450x450 - Billige fastelavnskostumer til piger under 200 kr

Dyrlæge kostume til børn

Hvis dit barn holder af dyr, så vil hun kunne lide dette kostume, som forvandler hende til en dyrlæge. 
Børnekostumet består af en lyserød t-shirt med tryk foran og et par matchende bukser.

Find kostumet hos PartyKing

Billigt spøgelseskostume til børn 396x450 - Billige fastelavnskostumer til piger under 200 kr

Billigt spøgelseskostume

Et sjovt og billigt kostume – spøgelses Ponchoen er den nemme måde at udklæde sig på. Fuldend kostume med hvide strømpebukser og så er du ellers klar til at skræmme livet af alle du møder på din vej. 

Find kostumet hos Temashop

SE OGSÅ: Prinsesse kostumer til piger

SE OGSÅ: Røde kostumer til børn

SE OGSÅ: Kigurumi – heldragt til børn

Listen med fastelavnskostumer til piger bliver løbende opdateret

Fastelavnskostumer til piger under 200 kroner - Billige fastelavnskostumer til piger under 200 kr

Indlægget Billige fastelavnskostumer til piger under 200 kr indeholder affiliatelinks til relevante danske webshops

 

 

 

 

error: Content is protected !!