Billige fastelavnskostumer til piger under 200 kr

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er du på jagt efter billige fastelavnskostumer til piger?

Her på Kostumeuniverset har vi samlet en masse gode bud på billige fastelavnskostumer til piger under 200 kr.

Kostumer, fastelavnsboller og fastelavnsris er bare nogle af de ting vi forbinder med at fastelavn. Fastelavn er en årlig begivenhed hvor børn og barnlige sjæle klæder sig ud og slår katten af tønden. Fastelavn eller karneval er en fest, der på den nordlige halvkugle ligger på grænsen mellem vinter og forår.

Fastelavn var oprindeligt en kristlig festlighed der er blevet fejret gennem flere hundrede år i Danmark. Fastelavn var med til at markere den 40 dage lange faste, som blev betragtet betragtet som en bods-, anger- og forberedelsestid, hvor det enkelte menneske afstod fra forskellige former for nydelse, traditionelt visse former for mad.

Ordet “fastelavn” kommer af det plattyske ord “vastel-avent”, hvilket betyder fasteaften. Fasteaften henviser til den 40 dage lange faste, som begynder efter fastelavnsdagene og varer frem til påske. Denne tid blev også kaldt for karnevalstiden, hvilket dækker over ordet karneval, altså “carne vale”, som betyder “uden kød”, fordi man i fastetiden ikke måtte spise kød.

Fastelavnstiden varede fire dage, og talte fastelavnssøndag, fastelavnsmandag, hvide tirsdag og askeonsdag. Efter reformationen blev fasten i katolsk forstand afskaffet, men fastelavnen blev bibeholdt som folkelig skik.

I dag er det primært børn og barnlige sjæle, der fejrer fastelavn. Men oprindeligt var højtiden en voksenfest, hvor både mænd og kvinder klædte sig ud og festede med rigelige mængder mad og drikke i flasker.

Læs meget mere om fastelavn her.

Billige fastelavnskostumer til piger

Udvalget af billige fastelavnskostumer til piger spænder over uniform kostumer til piger, prinsesse kostume til piger, Disney kostumer til piger, sjove kostumer til piger, dyrekostumer til piger mm. Alle de nedenstående fastelavnskostumer til piger, koster under 200 kr. Bemærk at der kan komme prisstigninger ved de forskellige webshops, det står Kostumeuniverset ikke til ansvar for:

Elsa kostume til børn 282x450 - Billige fastelavnskostumer til piger under 200 kr

Elsa kostume til børn

Skal barnet klædes ud som Elsa til Halloween, Fastelavn eller udklædningsfesten? Du får en smuk kjole, der er dekoreret med pailletter og tyl. Bliv den smukkeste til ballet i denne fine kjole!

Find Elsa kostumet hos Jollyroom

Snehvide kostume til børn 450x450 - Billige fastelavnskostumer til piger under 200 kr

Snehvide kostume til børn

Snehvide er en elsket karakter hos rigtig mange piger. Med dette kostume bliver din pige tryllet op til Snehvide for en dag. Kostumet er oplagt til fastelavn, fødselsdagen med Snehvide tema og leg i hjemmet.

Find kostumet hos Eurotoys

Vampirina kostume til piger 164x450 - Billige fastelavnskostumer til piger under 200 kr

Vampirina kostume til børn

Pige om dagen og vampyr om natten, passer den beskrivelse godt på dit barn, så er dette kostume helt perfekt! I denne spindelvævskjole er hun klar til at skræmme folk, på en sød måde. Kostumet indeholder en kjole og hat med flagermusøre.

Find kostumet hos Eurotoys

Egyptisk kostume til piger 277x450 - Billige fastelavnskostumer til piger under 200 kr

Egyptisk kostume til piger

Supersødt udklædningstøj til familiens yngre børn fra Fiestas Guirca. Det søde kostume forestiller en egyptisk pige og passer perfekt til karneval, Halloween og fastelavn!

Find kostumet hos Jollyroom

havfrue fastelavnskostume til piger 296x450 - Billige fastelavnskostumer til piger under 200 kr

Havfrue fastelavnskostume til piger

Der er noget fortryllende og magisk over havfrue. Mange små piger drømmer da også om at være havfrue for en dag. Med dette kostume er det muligt. Kostumet består af en kjole.

Find kostumet hos Temashop

Frost2 anna børnekostume 450x450 - Billige fastelavnskostumer til piger under 200 kr

Frost 2 Anna kostume

Har du en datter der er helt vild med Frost 2 og i særdeleshed Anna? Så er dette Anna kostume helt oplagt til den kommende udklædningsfest eller leg derhjemme. Skoene medfølger ikke. Normalprisen hos Eurotoys er 249 kr, men det er sat ned 159 kr. 

Find kostumet hos Eurotoys

bratz fastelavnskostume til piger 306x450 - Billige fastelavnskostumer til piger under 200 kr

Bratz: Cat Børnekostume

Bratz er en serie af modedukker, der blev lanceret i 2001. Cat er en af de søde Bratz-piger og nu kan du klæde dig ud som hende, i dette flotte kostume. Kostumet består af kjole, jakke og pandebånd.

Find kostumet hos Temashop

rødhætte kostume til piger 305x450 - Billige fastelavnskostumer til piger under 200 kr

Rødhætte kostume til piger

Alle kender historien om den kære Rødhætte og ulven. Skal din datter klædes ud som den ikoniske Rødhætte, så er dette kostume lige sagen. Kostume består af kjole og kappe m. hætte og ulveører.

Find kostumet hos Temashop

skelet kostume til piger billige halloweenkostumer til piger 450x450 - Billige fastelavnskostumer til piger under 200 kr

Billig skelet kjole til piger

Denne dragt passer perfekt til at skræmme vennerne med til udklædningsfesten på skolen, men den er også god til rasle i! Skeletkjole Børnekostume er fremstillet i polyester og får dit barn til at se ud som en skeletkvinde. Fuldend kostumet med ansigtsmaling. 

Find kostumet hos Partyking

billigt cowboy kostume til piger 234x450 - Billige fastelavnskostumer til piger under 200 kr

Cowboy kostume til piger

Det vilde vesten var ikke kun for drengene. Med dette kostume bestående af vest og nederdel, bliver din datter klædt ud som en cowgirl. Fuldend kostumet med en sej cowboyhat og legetøjspistol.

Find kostumet hos Temashop

LOL diva fastelavnskostume til piger 450x450 - Billige fastelavnskostumer til piger under 200 kr

LOL børnekostume

Det sorte og hvide leopard print pynter ovenpå et fantastisk pink tylskørt, der matcher et skorende bælte og sløjfe-hårbåndet. Det oplagte kostume til din lille LOL fan. Kostumet består af kjole og hårbånd.

Find kostumet hos Eurotoys

Paw Patrol skye kostume billige fastelavnskostumer til piger 450x450 - Billige fastelavnskostumer til piger under 200 kr

Paw Patrol Skye børnekostume

Spred dine vinger ud som Skye fra Paw Patrol! Hun er hundepatruljens søde lille cockapoo, som elsker at flyve. Kostumet består af kjole, vinger og hovedbeklædning.

Find kostumet hos Eurotoys

unicorn heldragt til børn 286x450 - Billige fastelavnskostumer til piger under 200 kr

Enhjørning heldragt

Enhjørninge eller unicorns som de også bliver kaldt, er et stort hit hos mange piger og derfor er det også en oplagt udklædning. Dette kostume består af en behagelig heldragt, behagelig at løbe rundt i og til at dase i derhjemme. 

Find kostumet hos Temashop

billigt hippie kostume til børn 450x450 - Billige fastelavnskostumer til piger under 200 kr

Hippie kostume til piger

Dette er et perfekt kostume til dig, der gerne vil gå all in med 70’er-temaet og hippiestilen. Hippiepige Barn Lyserød Kostume er inspireret af 70’ernes herlige hippietid med flower power og stærke farver i fokus. Farverne er lyserøde med blomstermønster på overkroppen og bukseenderne. Bukserne er i en trompet-model.

Bliv klædt på med hippie kostumet fra fra Partyking

fe kostume med vinger til piger 450x450 - Billige fastelavnskostumer til piger under 200 kr

Fe kostume til børn

Har du en pige der ønsker at være fe for en dag? Så er dette kostume oplagt valg. Kostumet består af kjole, vinger, blomsterkrans og tryllestav. 

Find kostumet hos Eurotoys

Jordbær fastelavnskostume til piger 450x450 - Billige fastelavnskostumer til piger under 200 kr

Jordbær fastelavnskostume til piger

Jordbær Børnekostume er en sød, lille tunika med inkluderende diadem som kommer til at passe godt til eksempelvis halloween eller kostumefesten på skolen. Tunikaen er knaldrød med motiv af jordbærkerner og hvide blomster. Diademet efterligner et jordbærhoved og sidder rigtig skønt på hovedet. Match med et par grønne leggings, og gør dig klar til et liv som jordbær!

Find kostumet hos Partyking

rockstjerne fastelavnskostume til piger 315x450 - Billige fastelavnskostumer til piger under 200 kr

Rockstjerne børnekostume

Hvem drømmer ikke om at være rockstjerne for en dag? Kostumet består af kjole og jakke. Den superflotte rock kjole er i strækbart stof med sort bundfarve og en flot “funklende” stjerne på maven samt en pink glitrende fastsyet kant mellem kjole og skørt. Den pink jakke er i blødt latexlignende stof, så det lider en rigtig sej læderjakke.

Find kostumet hos Temashop

ræv børnekostume billige kostumer til børn 355x450 - Billige fastelavnskostumer til piger under 200 kr

Ræv kostume

Dyrekostumer er altid en oplagt ide, når årets fastelavnskostume skal vælge. Vil barnet gerne have et anderledes dyrekostume, så skal hun selvfølgelig klædes på som en lusket ræv. Kostumet består af en heldragt der er nem at tage på og af.

Find rævekostumet hos Temashop

indianer fastelavnskostume til piger 260x450 - Billige fastelavnskostumer til piger under 200 kr

Indianer fastelavnskostume til piger

Vil din datter være indianer til Fastelavn, er dette kostume helt perfekt. Tilsæt fjer og økse og så er hun klar til at forsvare De Store Sletter. Kostumet består af kjole, bælte og hovedbeklædning.

Find kostumet hos Temashop

cheerleader fastelavnskostume til piger 387x450 - Billige fastelavnskostumer til piger under 200 kr

Cheerleader kostume til børn

En sød lille cheerleader, der er klar til, at heppe på alle i sportshallen. Kostumet består af t-shirt og nederdel. Så mangler du bare pom poms og så er du klar!

Find kostumet hos Temashop

superhelt fastelavnskostume til piger 323x450 - Billige fastelavnskostumer til piger under 200 kr

Superhelt fastelavnskostume til piger

Superhelte kostumer er ikke kun for drenge. Bliv en lille sød superhelt med dette smarte kostume i metallic farver og i fint design som Wonder woman. Kostumet består af kjole, pandebånd og armbånd.

Find kostumet hos Temashop

sygeplejerske fastelavnskostume til piger 247x450 - Billige fastelavnskostumer til piger under 200 kr

Sygeplejerske fastelavnskostume til piger

Ifør dig denne fine, hvide sygeplejerske kjole med flotte detaljer og tilhørende hovedbeklædning, og tag forskud på karrieren som sygeplejerske for en dag. Fuldend dit kostume med stetoskop og bliv klar til en sjov fastelavnsfest.

Find kostumet hos Temashop

orientalsk prinsesse fastelavnskostume 282x450 - Billige fastelavnskostumer til piger under 200 kr

Orientalsk prinsesse børnekostume

Har du et barn der er fascineret af Asien? Så klæde hende ud som en smuk orientalsk prinsesse og tag på eventyr. Kostumet består af kjole, hårelastik og vifte. 

Find kostumet hos Temashop

minnie mouse fastelavnskostume 333x450 - Billige fastelavnskostumer til piger under 200 kr

Minnie Mouse fastelavnskostume

Minnie Mouse er en elsket figur hos rigtig mange piger. Kjolen har flotte detaljer og passer perfekt til fastelavn eller måske til en fødseldag.

Find kostumet hos Temashop

Pige fra 2. Verdenskrig Børnekostume børnekostume 256x450 - Billige fastelavnskostumer til piger under 200 kr

Sød kjole med taske, navneskilt og hat. Under anden verdenskrig blev engelske børn evakueret til småbyer for at undgå de tyske bomber. Klæd din pige ud som dengang fra anden verdenskrig til fastelavn.

Find kostumet hos Temashop

isprinsesse fastelavnskostume til piger 319x450 - Billige fastelavnskostumer til piger under 200 kr

Isprinsesse fastelavnskostume

Bliv klædt på som en vaskeægte isprinsesse med dette kostume. Kostume består af kjole og pandebånd. Et skønt kostume til leg i hjemmet eller fastelavnsfesten.

Find kostumet hos Temashop

SE OGSÅ: Prinsesse kostumer til piger

SE OGSÅ: Røde kostumer til børn

SE OGSÅ: Kigurumi – heldragt til børn

Listen med fastelavnskostumer til piger bliver løbende opdateret

Fastelavnskostumer til piger under 200 kroner - Billige fastelavnskostumer til piger under 200 kr

Indlægget Billige fastelavnskostumer til piger under 200 kr indeholder affiliatelinks til relevante danske webshops

 

 

 

 

pinit fg en rect red 28 - Billige fastelavnskostumer til piger under 200 kr

error: Content is protected !!