Fastelavnskostumer til 3-4 årige

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er I på jagt efter årets flotteste fastelavnskostume til 3-4 årige?

Hos Kostumeuniverset har vi samlet de mest populære fastelavnskostumer til 3-4 årige. 

Fastelavn er mit navn… sangen alle i børnehaven skal lære i februar måned. Dansk fastelavn er kendetegnet ved fastelavnstønde, kattekonge, fastelavnskostume, fastelavnskostume og selvfølgelig de lækre fastelavnsboller.

Læs mere her, om hvorfor vi holder fastelavn og hvordan de danske traditioner er blevet som de er.

Alle der skal til fastelavn er udklædt i en eller anden for for fastelavnskostume. De nemmeste er spøgelse, lavet af et lagen med huller. Eller tage en fodboldtrøje på og så er man fodboldspiller.

Et fastelavnskostume til 3-4 årig kan sagtens være et spøgelse, men det kan også være barnets helt/heltinde eller en figur de kender fra tv.

 

De mest populære fastelavnskostumer til 3-4 årige

fastelavnskostume til 3 år fastelavnsfastlavnskostume kostume 4 år udklædning børn superhelte fastelavnskostume spiderman børnekostume til fastelavn fastelavnskostume barn spiderman 3 årig spiderman udklædning 4 årig

Spiderman fastelavnskostume til 3-4 årige

Spiderman kostume til børn er efterhånden en klassisker! Spiderman er en ægte superhelt og de fleste (især) drenge, er vilde med blå og røde dragt og evnen til at kaste spindelvæv hvorhen man ønsker! Et oplagt kostume til 3-4 årige til årets fastlavnsfest. Kostumerne findes i størrelse 3-4 år og fås både med og uden muskler.

Find kostumet hos Temashop

 

 

paw patrol kostume til 3 årig paw patrol udklædning til 4 årig fastelavnskostume 3 år fastelavnskostume hund 4 år barn

Paw Patrol fastelavnskotume

Paw Patrol er de kendte hunde der også er helte. Paw Patrol er teamet der hjælper og redder dagen. Ja, du kender nok godt Chase og de andre hundehelte og den fængende Paw Patrol sang. Paw Patrol er både for drenge og piger i alderen 3-5 år og derfor er et Paw Patrol fastelavnskostume til 3-4 årige, en oplagt idé. 

Find Paw Patrol fastelavnskostumer hos Temashop

PJ mask fastelavnskostume 3 år pyjamasheltene fastelavnskostume 4 år

Pyjamasheltende fastelavnskostume

De seje pyjamashelte er som navnet hentyder – de sejeste superhelte om natten. Kattedrenge, Gekko og Ugline har hver især superheltekræfter og hvis de samarbejder, når de gerne i mål. Serien og de 3 superhelte i nattøj er fangende, hvis man er 3-5 år, hvilket gør det et oplagt fastelavnskostume til både drenge og piger i aldersgruppen. Bemærk at der også findes skurke kostumer!

Find pyjamasheltene fastelavnskostumer hos Temashop

 

 

gurli gris børnekostume, gurli gris børnekostumer, gurli gris udklædning til børn, gurli gris kostume til børn, gurli gris fastelavnskostume til børn, gurli gris kostumer, gustav gris kostume til børn, gustav gris børnekostume, gurli gris gaver til børn, gurli gris ting til børn,

Gurli Gris og Gustav Gris fastelavnskostume til 3-4 årige

Gurli og Gustav er et stort hit hos mange 3-4 årige børnehavebørn. Årsagen er at ungerne kan spejle sig i henholdsvis Gurli og Gustav og deres hverdag med børnehave, bedsteforældre og mor og far. Gurli Gris er ofte et hit før superheltene og derfor er Gurli og Gustav store favoritter bland de 3-4 årige, når der skal vælges fastelavnskostume.

Find Gurli og Gustav kostumerne hos Temashop

 

 

rasmus klump børnekostume, rasmus klump kostume til børn, rasmus klump udklædning til børn, rasmus klump kostumer, ramasjang kostume til børn, ramasjang børnekostumer

Rasmus Klump fastelavnskotume til 3-4 årige

Elsker dit barn også den skønne positive Rasmus Klump, Pelle, Skæg og de andre i Rasmus Klumps Univers? Så kig med her, da det faktisk er muligt at blive klædt ud som sit store idol, hvis det skulle have interesse. 

Find Rasmus Klumo fastelavnskostume hos Temashop

 

elsa kostume til piger elsa frozen kjole dronning elsa arendal kostume disney kostume til børn

Dronning Elsa fra Arendal – Frost fastelavnskostume til 3-4 årige

Dronning Elsa er Disney bud på en sej karakter der med magi, søsterkærlighed og blåt blod, evner at skabe eventyr og gode historier for alle Disney fans. Frost fastelavnkostumer er vældig populære blandt de mindste prinsesser.

Find Elsa fastelavnskostume her hos Temashop

 

politimand kostume til børn politibetjent kostume til børn pige politibetjent udklædning baby uniform kostume fastelavnskostume politi uniform

Politibetjent fastelavnskostume til 3-4 årige

Et klassisk uniform fastelavnskostume hitter blandt børnehavebørnene. Hvis det er muligt så overvej en god legetøjspistol og en der kan klæde sig ud som fange. Den gode gamle leg med politi og tyv er stadig sjov!

Find Politibetjene fastelavnskostume hos Temashop

 

 

LÆS OGSÅ: Disney kostume til børn

LÆS OGSÅ: Elsa kostume til børn

LÆS OGSÅ: Ariel fastelavnskostume

LÆS OGSÅ: Vaiana udklædning til piger

LÆS: Dinosaur fastelavnskostume

LÆS OGSÅ: Bilige børnekostumer til drenge

LÆS OGSÅ: Billige børnekostume til piger

 

 

 

 

Indlægget Fastelavnskostume til 3-4 årige indholder affiliatelinks til troværdige danske webshops

 

error: Content is protected !!