Vaiana kostume til børn og voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er du på jagt efter et Vaiana kostume til børn til fastelavn, temafest eller fordi barnet bare elsker at klæde sig ud?

Et Vaiana kostume til børn er det perfekte kostume til den kommende børnefødselsdag med Vaiana tema.

I 2017 så en ny Disney film dagens lys, nemlig Moana eller nok bedst kendt i Danmark som Vaiana. Animationsfilmen ‘Vaiana’ handler om den dristige teenager, der sejler ud på en udfordrende mission på Stillehavet for at bevise sit værd som navigatør og for at finde en sagnomspunden ø fra sine forfædres tid.

Som eneste datter af en høvding, med en fortid som navigatør, sætter hun alle sejl ind for at bevise, at hun også mestrer søfartens kunst. Dette vil nemlig gøre det muligt for Vaiana at opfylde sine forældres store ønske om at sejle ud blandt de mange øer i Oceanien.

Hun møder den mægtige halvgud Maui, som bliver hendes tro rejsekammerat. Sammen drager de ud på en mission med alle odds imod sig: at krydse det åbne hav.

Og ligesom med de andre Disney film, er dette også en Disneyfilm der med fordel kan nydes af både børn og voksne.

Et Vaiana kostume til børn er oplagt både til hverdagens leg, fødselsdagen med Vaiana tema og fastelavn.

Skærmbillede 2018 01 04 kl. 19.40.47 746x1024 - Vaiana kostume til børn og voksne

Vaiana kostume

Klæd dig ud som Vaiana fra Disneys verden og bring minderne tilbage fra Polynesien ved udklædningsfesten! Gør dig klar til at opdage en ny verden med dette børnekostume! Udklædningsfesten bliver et sandt eventyr, når du og havguden Maui gør jer klar til at sejle ud og opdage verden!

Find kostumet hos Temashop

vaiana børnekostume disney vaiana kostume til piger vaiana udklædning vaiana kjole

Vaiana udklædning til piger

Det har vist nok noget med Sydhavet at gøre. Dette mytiske område med så meget sol, varme, hav og tropiske blomster. Ikke så mærkeligt at den stærke, seje Vaiana er blevet så uhyre populær! Denne fine, detaljerede dragt gør, at man næsten kan føle de varme vinde, det bølgende hav og viljen i hjertet til at gøre lige præcis alt for at redde sin ø! Kostumet har hentet inspiration fra den populære Disneyfilm “Vaiana” (også kendt som “Moana”). Dragten har fine, påtrykte detaljer, såsom fletmønstre og en glitrende halskæde i form af en strandskal.

Find kostumet hos Temashop

 

vaiana kostume til voksne moana kostume til voksne

Vaiana kostume til voksne

Moana, eller Vaiana som hun også er kendt som, er den seje og stærke karakter fra Disneyfilmen af samme navn. Heltinden er klædt i klassisk polynesisk tøj, hvilket gør dette til et perfekt kostume, uanset om det er et valgfrit tema eller fx eksotisk aften! Moana Kostume er et flot kostume i klare farver som med garanti kommer til at øge dine chancer for at vinde prisen for bedste kostume. Dragten inkluderer heldækkende kjole med tryk samt en plastikblomst til at sætte i håret.

Find kostumet hos Temashop 

SE OGSÅ: Anna kostume til børn

SE OGSÅ: Belle kostume til børn

SE OGSÅ: Modig kostume til børn

 

Indlægget Vaiana kostume til børn indeholder affiliatelinks

 

 

En mening om “Vaiana kostume til børn og voksne

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!