Løvetæmmer kostume til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er du på udkig efter et cirkus kostume, så kunne et løvetæmmer kostume til voksne være et godt bud. Et løvetæmmer kostume findes både til mænd og kvinder.

En løvetæmmer er en person der tæmmer og dresserer vilde dyr, til cirkus, til dyreparker og andre steder, hvis løver og andre vilde dyr kan opleves helt tæt på. En løvetæmmer er modig og i kontakt med de vilde dyr som ingen anden. En løvetæmmer som cirkus kostume er et godt valg til alle der kan noget med dyr. Få din bedre halvdel eller bedste ven, til at være udklædt som løve – så har I det bedste parkostume til en cirkus temafest. 

blodigt løvetæmmer kostume til voksne løvetæmmer halloween kostume blodigt halloween kostume

Blodigt løvetæmmer kostume til mænd

Hvis du går og tænker på at lægge den grå hverdag bag dig og i stedet vil begynde at arbejde i et cirkus, har du muligvis det allerfarligste cirkusjob i tankerne: Løvetæmmer. For denne løvetæmmer har arbejdsdagen virkelig været hård, hvilket kan ses på de blodige rifter. Hvis dette ikke afskrækker dig, passer dette cool outfit perfekt til halloweenfesten! Kostumet inkluderer et jumpsuit og en hat. Jumpsuitet er en behagelig og bøjelig model. Det består af en trøje, et bælte, et par bukser og en jakke i et og samme stykke. Trøjen er beige med tryk, der forestiller blodige rifter. Bæltet er sort-hvidt og bærer teksten “Circus Hell”, der er trykt i en rød farve. Bukserne er hvid- og sortstribede med blodpletter samt tryk længst nede, som får det til at se ud som om, at du bærer sorte og røde støvler. Jakken er rød, har en sort satinkrave med guldfarvede knapper og ser ud til at have rivemærker. Den går ned i et længere stykke bagtil. Hatten er sort og rød med guldfarvede tynde bånd, som skiller farverne ad. Der er tale om en overdimensioneret og høj model.

Find kostumet hos Partyking

Løvetæmmer kostume til mænd - Løvetæmmer kostume til voksne

Løvetæmmer Mand Kostume

Drømmer du om, at optræde i cirkus manegen, som løvetæmmer, så er dette flotte kostume det helt perfekte valg. Kostumet består af en lang, rød jakke med svalehale, en hvid vest med bluse, rød butterfly, sorte bukser, bælte, hat og pisk.

Find kostumet hos Temashop

luksus løvetæmmer kostume til kvinder

Luksus løvetæmmer kostume til kvinder

Nu har du chancen for at vise dig som den store og mægtige løvetæmmer ved udklædningsfesten, som har temaet cirkus. Perfekt valg, hvis der nu skulle dukke en uhøflig løve op ved festen (eller besværlige klovne for den sags skyld). Kostumet består af en lækker kjole med skinnende detaljer i farverne rød, hvid og turkis. Kjolen leveres med pufskuldre, guldknapper med guldlænker af tekstil og hvid mave. Kjolen har en skjult lynlås langs siden. Derudover indgår der en matchende minihat i et herligt cirkusdesign.

Find kostumet hos Partyking

 

løvetæmmer kostume til kvinder cirkus kostume til kvinder cirkus udklædning sort hat

Klassisk løvetæmmer kostume til kvinder

Klæd dig ud som en fræk løvetæmmer i dette gennemførte kostume. Kostumet består af jakke med vest, nederdel, støvlecovers, hat og pisk.

Find kostumet hos Temashop

 

løvetæmmer kostume til kvinder cirkus kostume til kvinder cirkus udklædning

Løvetæmmer cirkus udklædning til voksne

Cirkus er kommet til byen og du er showets store stjerne! De farlige løver skal tæmmes, så de ikke æder publikum – og kun du kan sørge for, at de makker ret!

Find kostumet hos Temashop

 

løvetæmmer pisk

Løvetæmmer pisk

Indeholder dit løvetæmmer kostume ikke en løvetæmmer pisk? Tilkøb en løvetæmmerpisk hvis du vil fuldende dit løvetæmmer look og kostume. 

Find tilbehøret hos Temashop

 

SE OGSÅ: Løvekostume til voksne

SE OGSÅ: Ballerina kostume til voksne

 

Fandt du det løvetæmmerkostume til ledte efter?

løvetæmmer kostume til voksne cirkus udklædning temafest kostume

Indlægget Løvetæmmer kostume til voksne indeholder affiliatelinks

 

 

pinit fg en rect red 28 - Løvetæmmer kostume til voksne

error: Content is protected !!