Rockstjerne kostume til voksne

Er du til rockmusik og har du også drømt at blive en stor rockstjerne? Klæd dig ud som dit ikon med et rockstjerne kostume til voksne.

Rock er en genre inden for rytmisk musik som har sin rod i blues og 1950’ernes rock’n’roll. Rockmusik er oprindelig musik i 4/4-taktart og har traditionelt været spillet af en besætning med trommer, elektrisk guitar, elektrisk basguitar og en eller flere forsangere.

Udtrykket kan i USA spores tilbage til omkring 1964, da det refererede til den amerikanske version af beatmusikken. Først fra omkring 1967 anvendtes betegnelsen rockmusik i Europa, hvor det afløste beatmusik som samlende betegnelse for den elektriske del af ungdomsmusikken. Fra dette tidspunkt betegnede rockmusik sammensmeltningen af engelsk beat og amerikansk hippie- og modkultur, hvilket betød, at der i begrebet var indeholdt en idé om en selvforvaltende kultur, dvs. at musikerne selv havde haft afgørende indflydelse på det kunstneriske udtryk gennem deltagelse i produktionen på betydningsfulde niveauer.

Blandt nogle af tiden største rockstjerner kan nævnes, blandt nogle af de mest kendte kan nævnes  Jon Bon Jovi, Eddie van Halen, Axl Rose, David Bowie, Freddie Mercury og Billy Idol.

Har du altid gået med en drøm om at blive en stor rockstjerne, så klæd dig ud som en rockstjerne til denne kommende fastelavn, karneval eller festival. Der findes et hav af rockstjerne kostumer til voksne.

rock star kostume 799x1024 - Rockstjerne kostume til voksne

80’er Rock Star kostume

Bliv den ultimative rock star i dette flippede kostume. Komplet kostumet og køb en sjov oppustelig rock guitar ved siden af. Kostumet indeholder T-shirt, bukser, bælte, arm- og benbånd og støvle covers.

Find kostumet hos Temashop

freddie mercury kostume til voksne 790x1024 - Rockstjerne kostume til voksne

Freddie Mercury kostume

Drømmer du om, at være rockstjerne for en dag? Så ifør dig dette smarte kostume, der får dig til at ligne forsangeren, Freddie Mercury, fra det britiske rockband, Queen. Kostumet indeholder bluse og bukser.

Find det hos Temashop

Heavy metal rockstjerne kostume - Rockstjerne kostume til voksne

Heavy Metal Rockstjerne Kostume

Drømmer du om, at være heavy metal stjerne for en aften? Med dette kostume, får du chancen for, at udleve din drøm – som en ægte heavy metal rockstjerne. Kostumet består af en sort heldragt med prikker og seje sølv detaljer og dertil medfølger en sølv kappe. Gør dit kostume komplet med tilbehør og bliv klar til, at indtage scenen med stil.

Find kostumet hos Temashop

rockstjerne kostume 679x1024 - Rockstjerne kostume til voksne

80’er Rockstjerne kostume

Sort og langt kostume til de mere dunkle temaer. Kostumet er som taget ud af et vildt rockband. Kostumet består af hat og jakke, fuldend kostumet med sort bukser, støvler og makeup.

Find kostumet hos Temashop

rockstjerne kostume til kvinder 617x1024 - Rockstjerne kostume til voksne

80’er Rock Pige kostume

Super fedt 80’er kostume til den vilde rockpige. Kostumet består af en sort t-shirt med fint mønster, lyserød nederdel med leopard mønster og blonder, sorte fingerløse nethandsker og pandebånd med blonde sløjfe.

Find kostumet hos Temashop

hardrockstjerne kostume - Rockstjerne kostume til voksne

Hardrockstjerne kostume

Forvandl dig til universets mest cool rockstjerne, og tag festen med storm! Denne blå/rød-stribede jumpsuit vil helt sikkert maksimere oplevelsen, når du glider frem på knæene og spiller luftguitar foran det begejstrede publikum! Mal lidt sminke i ansigtet, og du er klar til at rocke løs!
Hardrockstjerne Kostume indeholder bælte, skoovertræk og en stribet helkropsdragt i blåt og rødt.

Find det hos Partyking

elvis rock´n roll kostume - Rockstjerne kostume til voksne

Plus size Rock´n roll kostume til voksne

Er du kongen af Rock ‘n’ Roll med en forkærlighed for hamburgere og store biler. Så skal du selvfølgelig klæde dig derefter! Her kommer er kostume i hvidt, som indeholder kostume, tørklæde og bælte. Fuldend gerne med et par briller og en sort paryk og så er du klar til fest!
Vegas Rockstjerne Plus-size Kostume indeholder kostume, tørklæde og bælte i polyester.

Find kostumet hos Partyking

rockstjerne kostume - Rockstjerne kostume til voksne

Rockstjerne kostume

Normalt bruges der en levende slange over skuldrene, men du skulle bare vide hvor trættende de er til fester. De forsvinder hele tiden, og de er ikke engang så glade for hardrock. Derfor har vi erstattet den med en udstoppet slange, så du kan nyde livet til heavy metal-festen natten lang!
Rockstjerne Kostume inkluderer en sort blazer med krave i skinimitation og ærmer i sølvfarvet mønster samt et par matchende bukser. Der følger også et hvidt skjortebryst med blodstænk med, et par matchende handsker og en sort høj hat med sort, krøllet hår på.
Sidst men ikke mindst medfølger også en udstoppet slange til at hænge rundt om skuldrene for et mere effektfuldt look.

Find kostumet hos Partyking

 

Fandt du det rockstjerne kostume til voksne du ledte efter?

rock stjerne kostume til voksne - Rockstjerne kostume til voksne

SE OGSÅ: Elvis kostume til voksne

SE OGSÅ: Abba kostume til voksne

Indlægget Rockstjerne kostume til voksne indeholder affiliatelinks

 

pinit fg en rect red 28 - Rockstjerne kostume til voksne

2 meninger om “Rockstjerne kostume til voksne

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!