Dracula kostume til børn

Halloween er lig med heksekunstner, magi og uhygge. Et Dracula kostume til børn, er den oplagte udklædning til den kommende halloween- eller fastelavnsfest.

Er du på jagt efter et Dracula kostume til børn? Så er du kommet til det rette sted. Hos Kostumeuniverset samler vi det store udvalg af Dracula børne udklædning. 

Grev Dracula er fiktiv figur som er opstået ud fra hovedpersonen i Bram Stokers roman Dracula fra 1897. Bogen har dannet udgangspunkt for mange andre romaner og noveller samt et stort antal horrorfilm.

Stokers Draculafigur er inspireret af fyrsten Vlad Tepes Dracula, der regerede i Valakiet i Rumænien i midten af 1400-tallet. Tepes betyder Spidderen, og fyrsten fik tilnavnet, fordi han henrettede sine fjender ved at bore en pæl igennem dem. Pælen blev rejst og spiddede derpå langsomt offeret.

Stoker miksede historien om Dracula med folkesagn om blodsugende vampyrer og fik en klassiker ud af det.

Et dracula kostume til baby kan både bruges til Halloween, fastelavn, leg i hjemmet og fødselsdagen/temafesten med Halloween tema. 

dracula børnekostume 809x1024 - Dracula kostume til børn

Lille Dracula Dreng børnekostume

Muhahaha! Gør din dreng klar til halloween i dette flotte og uhyggelige Dracula kostume. Kostumet indeholder skjorte m. vest, bukser og kappe m. krave. Fuldend kostumet med en hugtænder og paryk. 

Find kostumet hos Temashop

dracula kostume til børn 743x1024 - Dracula kostume til børn

Dracula kostume til børn

Hr Dracula har gjort sin entre og er en lille blodtørstig herre. Vil du være Dracula til fastelavn eller halloween, så er dette sæt, bestårende af bluse, bukser og kappe helt perfekt. Gør outfittet mere uhyggeligt med sminke, blod og hugtænder.

Find kostumet hos Temashop

dracula kostume - Dracula kostume til børn

Dracula kostume

Dracula er vampyren over alle vampyrere! Skal du til halloween fest, så klæd dig ud som selveste Hr Dracula i dette gennemførte kostume og komplet med tænder, blod og sminke.

Find kostumet hos Temashop

dracula børn kostume - Dracula kostume til børn

Dracula børnekostume

Naturligvis skal selveste Dracula være med og sprede skræk til festen! Perfekt til halloween, eller når det er tid til at forhandle om lommepengene. Dracula-kostumet inkluderer en skinnende rød vest med guldmønster og et rødt bælte. Der medfølger også en sort kappe med oprejst krave med rødt inderfor samt en hvid kravat med et kors. Anvend dine egne bukser, så looket bliver fuldendt.

Find det hos Partyking

Vampyr kostume til børn - Dracula kostume til børn

Vampyr kostume til børn

I vampyrverden findes der en såkaldt legion, som er omtrent det samme som en regering. Det er dem, der bestemmer, og det er dem, der straffer de vampyrer, der forbryder sig mod loven. Når en vampyr skal tiltræde som ny leder i legionen, sker det under Blodmånen, hvor vampyren får en hædersmedalje og titlen Højeste Leder af Vampyrlegionen. På den måde bliver vampyren chef over alle vampyrer i verden. Det kan han være i flere hundrede år! Ham, som er leder i dag, hedder Grev Dracula. Han har været leder siden 1400-tallet og er det stadig den dag i dag. Kun direkte sollys eller en træpælgennem hjertet kan slå ham ihjel.
Kostumet inkluderer en sort frakke med vinrødt for og en meget høj krave samt en guldmedalje med rødt bånd. Vesten, butterflyen og skjorten er fastsyet og dækker kun brystet.

Find kostumet hos Partyking

dracula udklædning børn - Dracula kostume til børn

Dracula udklædning børn

Har du planer om at sende din unge ud på slikrov til Halloween? Så må du endelig ikke glemme at gøre Dracula-outfittet komplet med de rigtige tilbehør! Hvem giver slik til en halvfærdig Dracula? Nej, nej … Med det her kit får du alt, du behøver. Den klassiske vampyrkappe og en stilet vest med både vedhæng og butterfly. Det kan du bære udenpå din hvide skjorte og dine sorte bukser eksempelvis. 
Dracula Barn Tilbehørskit inkluderer en vest med fastsyet butterfly samt en kappe. Vesten er lavet af et glinsende, rødt materiale med et påtrykt mønster bestående af guldfarvede edderkoppenet og sorte flagermus. Langs kanterne løber guldfarvede bånd, og vesten har en sort krave med guldkanter. Over kraven sidder en skinnende, sort butterfly samt en rød medaljon med gulddetaljer. Kappen er sort med røde kanter og den har en stor Dracula-krave med rød inderside.

Find kostumet hos Partyking

Fandt du det Dracula kostume til børn du ledte efter?

dracula kostume til børn - Dracula kostume til børn

SE OGSÅ: Vampyr kostume til børn

SE OGSÅ: Uhyggelige halloween kostumer til børn

SE OGSÅ: Zombie kostume til børn

Indlægget Dracula kostume til børn indeholder affiliatelinks

pinit fg en rect red 28 - Dracula kostume til børn

error: Content is protected !!