Påske kostume til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Skal du til årets påskefrokost, hvor udklædning er et must? Så er et påske kostume til voksne lige sagen og det kan også sagtens bruges i andre anledninger.

Påske betegner både den jødiske højtid, Pesach, der fejrer jødernes udvandring fra Ægypten, og den vigtigste og ældste kristne højtid, der markerer Jesus’ død og opstandelse. 

Idag er det nok ikke så mange der har Jesus i tankerne ved påsketid, ofte handler tankerne mere om nogle samlede fridage, påskeæg og påskefrokoster. Og siden Jesus´død er der da også kommet flere forskellige traditioner til påsken, som f.eks. at lave gækkebreve, æggejagt, besøg af påskeharen, påskeæg, påskefrokoster og den årlige påskebryg, må selvfølgelig ikke glemmes.

Påsken i Danmark fejres i mange danske hjem med en påskefrokost med mange traditionelle påskeretter som lam, æg, laks, sild på bordet, samt øl (gerne den særlige påskeøl) og snaps. I påskedagene bliver der også spist meget chokolade i Danmark – oftest i form af påskeæg i ren chokolade, marcipanæg eller chokoladekurve.

Traditionen med at give påskeæg er forbundet med gækkebrevet, der går helt tilbage til 1600-tallet. En anden hyggelig påsketradition, som praktiseres af mange danske børnefamilier, er at male æg.

Er du inviteret til påskefest hvor udklædning er obligatorisk, så har vi samlet et udvalg af påske kostumer til voksne.

påskekylling kostume kylling kostume til voksne påske kostume til voksne

påskekylling kostume til voksne

Nu har du det rette outfit, når du skal gøre klar til kyllingedans! Forbered dig på en uforglemmelig oplevelse… Skal du til udklædningsfest med et dyretema eller til påskefrokost? Så er denne udklædning helt perfekt!

Find kostumet hos Temashop

Påskehare kostume til voksne 450x450 - Påske kostume til voksne

Påskehare kostume til voksne

I denne dragt kan du blive haren, som alle venter på. Kostumet passer også godt til en påskefest eller en fest med dyretema.  Påskehare Budget Kostume er en kanindragt med grå overalls og en rød butterfly med hvide prikker. Kostumet har matchende handsker og skoovertræk.

Find det hos Temashop

påskehare kostume til voksne påskehare udklædning brunt kostume påskekostume

Påskehare kostume

Det er ikke nemt at se stilfuld, venlig og charmerede ud i dette påskeharekostume, men modellen ovenover gør et godt forsøg. Kan du gøre det bedre?

Find kostumet hos Temashop

SE OGSÅ: Påskeæg til voksne 2022

SE OGSÅ: Påskehare kostume til voksne

SE OGSÅ: Påskeheks kostume til voksne

SE OGSÅ: Kylling kostume til voksne

 

Indlægget Påske kostume til voksne indeholder affiliatelinks til troværdige danske webshops

2 meninger om “Påske kostume til voksne

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!