Katte kostume til voksne

Er du vild med katte, hvide katte, langhårede katte, bløde katte? Så er et katte kostume til voksne et oplagt den kommende fastelavnsfest.

Et katte kostume til voksne er et kostume der kan bruges til mange forskellige anledninger.

Katte er søde og bløde og dejlige. De er et nemt kæledyr og så er de bedørende med deres bløde pels og store fine øjne.

Til fastelavn slår vi “katten af tønden”? Og hvorfor slår vi katten af tønden? Jo svaret ligger i at denne festlige begivenhed, er en gammel tradition. Den stammer helt tilbage fra før kristendommen, hvor ritualet var at en person klædt som sommer, skulle kæmpe og besejre en person, klædt som vinter. Det var symbolet på at vinteren var slut og foråret og sommeren var på vej. Først senere er traditionen med udklædning, god mad og festligheder, inddraget i traditionen om at markerer at den religiøse faste, er overstået. 

Traditionen med at slå katten af tønden, stammer fra landet af, hvor det i gamle dage blev betragtet som sjovt at putte en levende kat i en tønde og slå løs, indtil tønden gik i stykker og katten løb derfra, hvis ikke den ikke var så lemlæstet, at den ikke kunne komme derfra. Denne barbariske tradition kommer af at vi dengang ikke havde den samme forståelse for dyr og dyrevelfærd, samt at katten blev betragtet som noget ondt – den var heksens tro følgesvend. 

Heldigvis putter vi ikke længere katte eller andre dyr i tønderne til fastelavn. Ofte er tønderne fyldt med gode sager. Men vi slår stadig katten af tønden og kroner en kattedronning og en kattekonge i forbindelse med fastelavn. Derfor er et kattekostume jo oplagt til den dér tror på en sejr – og som har en forkærlighed for de søde små dyr med 9 liv.  

Som kostume er et katte kostume praktisk fordi det er et forholdsvis simpelt kostume. Og det kan skabes med få detaljer. F.eks. med ensfarvet tøj, et par katteører på hårbøjlen og malet snude og knurhår. 

Katte kostume eller katte udklædning er oplagt til både fastelavn, udklædning til temafest eller sidste skoledag. Der er efterhånden lavet mange forskellige bud på et flot katte kostume til voksne, se bare med her:

katte kostume til kvinder 250x450 - Katte kostume til voksne

Teen katte kostume

Super sødt kostume til din teenager. Denne heldragt har fingerløse handsker sat fast på dragten og med en nuttet kattehale. Katteørerne er en del af sættet. Dragten passer perfekt til en sjov udklædningsfest eller fastelavn.

Find kostumet hos Temashop

tom voksenkostume 450x450 - Katte kostume til voksne

Tom voksenkostume

Klæd dig ud som Tom fra tegnefilmene Tom & Jerry. Tom-kostumet indeholder et par grå bukser med en elastisk talje og en påsyet hale. Desuden indgår der en vatteret grå tunika med hvid mave og tilhørende hvide håndovertræk. Der indgår også et vatteret karakteristisk hovedstykke, som du fastgør under hagen med velcrobånd.

Find kostumet hos Partyking

katte kostume til voksne 450x416 - Katte kostume til voksne

Katte kostume til voksne

Klæd dig ud som en sød missekat med dette kattekostume. Dejlig heldragt at have på med kattenshoved på toppen og sød hale. Så kan du klæde dig ud som katten Emil, som tager med Postman Per på tur og leverer pakker.

Find kostumet hos Temashop

kat voksenkigurumi 450x450 - Katte kostume til voksne

Kat voksenkigurumi

Hvis du er kendt for altid at have kløerne ude eller for altid at havne i “catfights” med andre katte i baren, så er vores Sort Kat Kigurumi dragt noget for dig. Denne Kigurumi kommer med mange positive egenskaber, inklusive lommer, en lang sort hale, et par lyserøde ører og et par store sorte katteøjne som enhver ville kunne falde for. Dette kostume er lavet af vaskbart fleece i høj kvalitet. Det er varmt og hyggeligt, hvilket gør den ideel til dovnedage.

Find dragten hos Partyking

kat kigurumi 450x450 - Katte kostume til voksne

Kat kigurumi

Kan du godt lide de sene nattetimer og vilde aktiviteter, er vores Midnatskat Kigurumi lige noget for dig. Når du er iklædt denne dragt, kan du ikke bare mjave. Du kan også ligge i sofaen og knurre hele dagen lang. Denne dragt har masser af fordele. F.eks. at man nemt kan komme til at tro, at du er en sød, uskyldig kat om dagen, når du egentlig er den drillesyge kat, der sniger sig omkring om natten.

Find dragten hos Partyking

grå kat kigurumi til voksne 450x450 - Katte kostume til voksne

Kat kigurumi til voksne

Bruger du gerne dine aftener på at hygge med din kat, tage billeder af din kat, og lave opslag om din kat på Facebook? Hvis du kan nikke genkendende til denne beskrivelse, er vores produkt Grå Kat Kigurumi lige det, du mangler i samlingen. Denne dragt har masser af fordele; den har eksempelvis lommer til dit kattelegetøj og en lang hale, så du slipper for at blive kaldt Pelle Haleløs.

Find dragten hos Partyking

kat regnbue kigurumi 1 450x450 - Katte kostume til voksne

Kat regnbue kigurumi

Den bedste gave til din ven? Det er helt klart en kigurumi. Intet kan måle sig med den mest hyggelige hyggedragt i verden. Endnu en gang er Japan i spidsen for produktudvikling, og denne gang har de virkelig overgået sig i kvalitet såvel som design. Men glem heller ikke at købe en til dig selv, for risikoen er stor for at du ender med at beholde den du ville at give til din ven. Så fantastiske er de! Cat Rainbow Kigurumi er blød og lidt fluffy. De er store og passer til de fleste mennesker. Kigurumi er den nye slags fredagshygge.

Find dragten hos Partyking

Sort catwoman kostume 419x450 - Katte kostume til voksne

Sort Catwoman kostume

Forførende catwoman kostume, bestående af en sort heldragt med shine-effekt. Dertil medfølger handsker, pandebånd og maske. Klæd dig ud som en mørke, mystiske og ikke mindst forførende catwoman til næste temafest og charm dig ind på alle de søde mænd.

Find kostumet hos Partyking

calico kat kostume 450x450 - Katte kostume til voksne

Calico kat heldragt til voksne

Er du fuldkommen ligeglad, hvad naboerne synes, når du tripper ind hos dem og tigger mad hver dag? Så er denne herlige dragt da lige noget for dig! Når du er iklædt denne kattedragt, kan du blive klappet på maven og se ekstra nuttet ud. Når du bliver træt af at blive nusset, kan du rive og kradse i stedet for at sige fra og tilmed slippe af sted med det. For du er jo så sød og nuttet! Heldragten er holdt i farverne brun, sort og hvid, og den har et sødt katteansigt på hætten, en polstret sort hale bagtil og knapper langs forsiden. Lommer findes i siderne, hvor du kan opbevare dine kattesager.

Find heldragten hos Partyking

Hello kitty heldragt 450x450 - Katte kostume til voksne

Hello Kitty heldragt

Hende der Hello Kitty er blevet voksen, og er blevet en kæmpestor hygge-kat! Hun har skiftet til blå og gul og giver dig supermange hyggelige aftener hjemme i sofaen, på ferien eller måske endda også på arbejdet.
Hello Kitty Kigurumi er lavet i et blødt og dejligt stof, og dragten er rummelig, så den sidder ikke så stramt når du har den på. Hyggefaktoren er høj! Dragten åbnes foran og lukkes igen ved hjælp af knapper.

Find dragten hos Partyking

cheshire kat kostume 450x450 - Katte kostume til voksne

Cheshire katte heldragt

Den forbavsende og forbløffende kat fra “Alice i Eventyrland” har nu bosat sig på Partykings lager. Han hjælper vores kunder med at efterligne ham ved hjælp af denne dragt. Den er ikke bare super skøn, men også utrolig sød! Cheshire Cat Kigurumi er et meget blødt og skønt jumpsuit, som passer perfekt til sofahygge, sjov i byen eller lange rejser! Det bløde stof føles rart som en mis, og dragtens model er rummelig og bred, og du behøver således ikke være urolig for, om den sidder ubehageligt. Dragten er åben foran og lukkes med matchende knapper.

Find kostumet hos Partyking

Den bestøvlede kat kostume 322x450 - Katte kostume til voksne

Den Bestøvlede Kat kostume

Kan du ikke få nok af Den Bestøvlede Kat, der er kendt fra Shrek og senere fra sin egen film? Lige her kan du blive forvandlet om til Den Bestøvlede Kat. Kostumet består af en kjole i lilla og sort og derudover medfølger en sort satinkappe. Så mangler du blot sværdet, sminken og hatten.

Find kostumet hos Temashop

Fandt du det katte kostume til voksne du ledte efter?

katte kostume til voksne voksen kattekostume - Katte kostume til voksne

SE OGSÅ: Hundekostume til voksne

SE OGSÅ: Scooby Doo kostume til voksne

SE OGSÅ: Tom & Jerry kostume til voksne

SE OGSÅ: Bananer i pyjamas kostume til voksne

Indlægget Katte kostume til voksne indeholder affiliatelinks

pinit fg en rect red 28 - Katte kostume til voksne

error: Content is protected !!