Katte kostume til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er du vild med katte, hvide katte, langhårede katte, bløde katte? Så er et katte kostume til voksne et oplagt den kommende fastelavnsfest.

Et katte kostume til voksne er et kostume der kan bruges til mange forskellige anledninger.

Katte er søde og bløde og dejlige. De er et nemt kæledyr og så er de bedørende med deres bløde pels og store fine øjne.

Til fastelavn slår vi “katten af tønden”? Og hvorfor slår vi katten af tønden? Jo svaret ligger i at denne festlige begivenhed, er en gammel tradition. Den stammer helt tilbage fra før kristendommen, hvor ritualet var at en person klædt som sommer, skulle kæmpe og besejre en person, klædt som vinter. Det var symbolet på at vinteren var slut og foråret og sommeren var på vej. Først senere er traditionen med udklædning, god mad og festligheder, inddraget i traditionen om at markerer at den religiøse faste, er overstået. 

Traditionen med at slå katten af tønden, stammer fra landet af, hvor det i gamle dage blev betragtet som sjovt at putte en levende kat i en tønde og slå løs, indtil tønden gik i stykker og katten løb derfra, hvis ikke den ikke var så lemlæstet, at den ikke kunne komme derfra. Denne barbariske tradition kommer af at vi dengang ikke havde den samme forståelse for dyr og dyrevelfærd, samt at katten blev betragtet som noget ondt – den var heksens tro følgesvend. 

Heldigvis putter vi ikke længere katte eller andre dyr i tønderne til fastelavn. Ofte er tønderne fyldt med gode sager. Men vi slår stadig katten af tønden og kroner en kattedronning og en kattekonge i forbindelse med fastelavn. Derfor er et kattekostume jo oplagt til den dér tror på en sejr – og som har en forkærlighed for de søde små dyr med 9 liv.  

Som kostume er et katte kostume praktisk fordi det er et forholdsvis simpelt kostume. Og det kan skabes med få detaljer. F.eks. med ensfarvet tøj, et par katteører på hårbøjlen og malet snude og knurhår. 

Katte kostume eller katte udklædning er oplagt til både fastelavn, udklædning til temafest eller sidste skoledag. Der er efterhånden lavet mange forskellige bud på et flot katte kostume til voksne, se bare med her:

katte kostume til kvinder 250x450 - Katte kostume til voksne

Teen katte kostume

Super sødt kostume til din teenager. Denne heldragt har fingerløse handsker sat fast på dragten og med en nuttet kattehale. Katteørerne er en del af sættet. Dragten passer perfekt til en sjov udklædningsfest eller fastelavn.

Find kostumet hos Temashop

 

 

Fandt du det katte kostume til voksne du ledte efter?

katte kostume til voksne voksen kattekostume - Katte kostume til voksne

SE OGSÅ: Hundekostume til voksne

SE OGSÅ: Scooby Doo kostume til voksne

SE OGSÅ: Tom & Jerry kostume til voksne

SE OGSÅ: Bananer i pyjamas kostume til voksne

Indlægget Katte kostume til voksne indeholder affiliatelinks til troværdige danske webshops

error: Content is protected !!