Nisse kostume til baby

Skal hele familien til julefest eller have taget årets julefoto, men mangles der et kostume til familiens baby så er et nisse kostume til baby, den oplagte udklædning til den kommende julefest.

Til julen hører hygge, lys i mørket, gaver, småkagebagning og selvfølgelig selveste julemanden. Med et nisse kostume til baby er familiens mindste klar til at deltage i årets julefest.

På loftet sidder nissen med sin julegrød,
sin julegrød, så god og sød,
han nikker, og han spiser, og han er så glad
for julegrød er hans bedste mad.
Men rundt omkring står alle de små rotter,
og de skotter, og de skotter:
“Vi vil så gerne ha’ lidt julegodter,”
og de danser, danser rundt i ring.

Dette er nok en af de sange som de fleste af os forbinder med julen og det er da også en populær sang når der skal danses rundt om juletræet, særligt blandt de yngre deltagere.

Troen på nisser

Men troen på nissen har stået på længe, faktisk melder historien i følge historikerne at nissernes forfædre var de romerske husguder, også kaldet lares. I Romerriget var det da også en udbredt skik at man havde en lille træfigur stående ved ildstedet, som man gav mad og drikke til, til gengæld sørgede træfiguren for lykke og ro i det hjem den havde til huse. Men blev træfiguren ikke behandlet ordentligt, kunne det gå rigtigt galt.

Traditionen med husguden bredte sig i begyndelsen af vores tidsregning ud over Romerrigets grænser. I den europæiske overtro levede husguderne videre som nisser, der både var drillepinde og hjemmets skytsånder.

I Norden blev nissen en gårdnisse – eller en gårdbo – som boede på loftet i laden eller over stalden. Fra 1800-tallet var gårdboen typisk klædt i gråt og iført rød tophue. Nisser hjalp bonden og passede på gårdens beboere og afgrøder, hvis blot han sørgede for at give nisserne et fad sødgrød med smørklat lørdag aften og ved højtiderne, fx til jul.

Den dag idag tror mange stadig på nisser og hos mange familier er det da også en udbredt tradition at man stiller risengrød til nissen i julemåneden, så nissen ikke driller. For når først en nisse er drillesyg er der ikke grænser for hvad han/hun kan finde på. Særligt over de seneste år er det blevet populært med en nissedør til nissen

Idag skitseres de fleste nisser i samme farver som Julemanden og Julemandens kone, nemlig rød og hvid.

Skærmbillede 2017 10 25 kl. 16.47.38 725x1024 - Nisse kostume til baby

Julebaby kostume

Julen er for både store og små! Nu kan de helt små også klæde sig ud som små nisser, i dette bedårende kostume.

Find julebaby kostume hos Temashop

Skærmbillede 2017 10 25 kl. 16.50.10 731x1024 - Nisse kostume til baby

Nisse baby kostume

I dette søde kostume, kan junior blive til en lille nisse, eller måske en af de syv små dværge!

Find nissebaby kostumet hos Temashop

nisse baby kostume 450x450 - Nisse kostume til baby

Nisse babykostume

Klæd den mindste ud som den sødeste minijulenisse du nogensinde har set! Denne bløde og hyggelige dragt består af et fint jumpsuit, som er varmt og dejligt samtidig med, at det er praktisk for dig, der skal skifte bleer. Det følger også en sukkersød nissehue med!
Nisse Baby Kostume inkluderer et jumpsuit og en nissehue. Jumpsuitet er lavet af rødt plys med hvide, bløde bånd ved hofterne samt længst nede på benene. Ved taljen er et sort, bredt satinbånd med et guldglinsende tekstilspænde foran. Det sorte bånd går over i plys på ryggen.

Find kostumet hos Partyking

 

nisse babykostume baby julekostume julekostume 12 mdr julekostume str 86

Klassisk nissebabykostume

Hvis din baby er mellem 6 og 24 måneder, er det på høje tid at få din lille øjesten klædt ud som en sød nisse. Dette kostume passer perfekt til de mindste og vil helt sikkert være en succes til juleaften, når gaverne skal deles ud af den sødeste nisse i byen! Babykostume som nisse består af dragt og hue.

Find kostumet hos PartyKing

 

LÆS OGSÅ: Nissekostumer til større børn

SE OGSÅ: Engel kostume til børn

 

 

 

Indlægget Nisse kostume til baby indeholder affiliatelinks

 

pinit fg en rect red 28 - Nisse kostume til baby

2 meninger om “Nisse kostume til baby

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!