Nisse kostume til børn

Har du et barn der skal du klædes ud til en julefest, Fastelavn eller til en temafest? Så kunne et nisse kostume kostume til børn, være den oplagte udklædning.

Et nisse kostume til børn er det perfekte julekostume til årets julefester eller til festlig udklædning i december imens der tælles ned til juleaften.

På loftet sidder nissen med sin julegrød,
sin julegrød, så god og sød,
han nikker, og han spiser, og han er så glad
for julegrød er hans bedste mad.
Men rundt omkring står alle de små rotter,
og de skotter, og de skotter:
“Vi vil så gerne ha’ lidt julegodter,”
og de danser, danser rundt i ring.

Dette er nok en af de sange som de fleste af os forbinder med julen og det er da også en populær sang når der skal danses rundt om juletræet, særligt blandt de yngre deltagere.

Men troen på nissen har stået på længe, faktisk melder historien i følge historikerne at nissernes forfædre var de romerske husguder, også kaldet lares. I Romerriget var det da også en udbredt skik at man havde en lille træfigur stående ved ildstedet, som man gav mad og drikke til, til gengæld sørgede træfiguren for lykke og ro i det hjem den havde til huse. Men blev træfiguren ikke behandlet ordentligt, kunne det gå rigtigt galt.

Traditionen med husguden bredte sig i begyndelsen af vores tidsregning ud over Romerrigets grænser. I den europæiske overtro levede husguderne videre som nisser, der både var drillepinde og hjemmets skytsånder.

I Norden blev nissen en gårdnisse – eller en gårdbo – som boede på loftet i laden eller over stalden. Fra 1800-tallet var gårdboen typisk klædt i gråt og iført rød tophue. Nisser hjalp bonden og passede på gårdens beboere og afgrøder, hvis blot han sørgede for at give nisserne et fad sødgrød med smørklat lørdag aften og ved højtiderne, fx til jul.

Den dag idag tror mange stadig på nisser og hos mange familier er det da også en udbredt tradition at man stiller risengrød til nissen i julemåneden, så nissen ikke driller. For når først en nisse er drillesyg er der ikke grænser for hvad han/hun kan finde på. Særligt over de seneste år er det blevet populært med en nissedør til nissen

Idag skitseres de fleste nisser i samme farver som Julemanden og Julemandens kone, nemlig rød og hvid.

 

Et nisse kostume til børn kan både bruges til jul, Fastelavn, leg i hjemmet og fødselsdagen/temafesten udklædning. 

Skærmbillede 2017 10 21 kl. 23.04.50 780x1024 - Nisse kostume til børn

Nissepige kostume

Få julens sødeste nissepige! Fin julekjole i rød velour, hvide knapper og hvide, bløde kanter. Til kjolen hører også en sød, matchende nissehue.

Find nissepige kostume hos Temashop

Skærmbillede 2017 10 21 kl. 23.07.19 825x1024 - Nisse kostume til børn

Nissepige børnekostume

Den søde nissepige er springfyldt med energi til at hjælpe julemanden med at blive klar til juleaften. Bliv en lille julenisse i dette julekostume til piger. Perfekt nissekostume til julearrangementer som juleafslutning, julefrokost eller andre hyggelige dage i december. Findes i størrelser op til 4 år.

Find nissepige børnekostume hos Temashop

Skærmbillede 2017 10 21 kl. 23.09.11 806x1024 - Nisse kostume til børn

Nissedreng kostume

Den lille nissedreng er klar til at hjælpe julemanden med at få gaverne klar til juleaften. Dette jule nissekostume er perfekt til juleafslutninger eller andre julearrangementer, så bliv klædt ud som en lille julemand i dette nissekostume til børn. Findes i størrelser op til 4 år.

Find nissedreng børnekostume hos Temashop

Skærmbillede 2017 10 21 kl. 23.11.20 832x1024 - Nisse kostume til børn

Nissepige kostume

Spred julehumør i dette søde kostume med fine detaljer, der er i god kvalitet. Sødt nissepige kostume i de klassiske farver, kostumet indeholder nissepige kjole og nissehue.

Find nissepige kostume hos Temashop

Skærmbillede 2017 10 21 kl. 23.13.36 781x1024 - Nisse kostume til børn

Nissedreng børnekostume

Julen er hjerternes fest og er en højtid, som børn og mange voksne går meget op i.
Med dette kostume, kan dit barn søn blive forvandlet om til en sød nissedreng, der er klar på sjov og spas i julen. Kostumet består af en flot, rød bluse med røde knapper. Derudover medfølger et bælte til taljen, røde bukser og en klassisk nissehue.

Find nissedreng børnekostume hos Temashop

 

nisse kostume til børn nissepige udklædning nissekostume til piger gammeldags nissekostume julekostume til piger juleafslutning kostume

Gammeldags nisse kostume til piger

Klæd din datter ud som en lille, sød nissepige i den søde juletid. Kostumet består af en flot, rød nissepige kjole med hvide ærmer, knapper og blondekant. Derudover medfølger et bånd til taljen og en klassisk nissehue. Et meget sødt og klassisk børnekostume til jul.

 Find gammeldags nissekostume til piger hos Temashop

 

klassisk nissepige kostume nisse udklædning nisse kjole julekjole til piger

Klassisk Nissepige udklædning

å er det snart jul igen, og så skal der der være flinke og flittige små nisser! Her har vi en rigtig julet rød nissekjole med et smart og glimtende bælte og naturligvis med en matchende nissehue. Passer perfekt til luciaoptoget eller til en hyggelig juleaften! Kostumet inkluderer en kjole, et bælte og en nissehue. Kjolen er A-formet og fremstillet af et rødt, smidigt og skønt stof. Den har en hvid krave, hvide manchetter og et hvidt parti længst nede. Bæltet er fremstillet af et sort lakmateriale med et guldfarvet, blødt spænde foran. Huen matcher kjolen og har en hvid kvast.

Find kostumet hos PartyKing 

 

nisse kostume til børn 450x450 - Nisse kostume til børn

Nisse kostume til børn

Nisse Børnekostume inkluderer en overdel, et par bukser, et bælte og en nissehue. Overdelen og bukserne er fremstillet af skøn, blød, rød polyester. Overdelen har hvide detaljer i form af et bredt bånd foran på midten, brede bånd langs ærmeenderne samt en sød krave. Den har fem sorte knapper i stor model samt holdere til bæltet. Bæltet er fremstillet af et blødt, skinnende materiale og har et stort, guldfarvet spænde foran. Huen matcher dragten og har en hvid kvast på toppen. 

Find kostumet hos Partyking

nisse julemandens lille hjælper nisse kostume med grønt forklæde nisse børnekostume nissepige udklædning

Julenisse børnekostume

Iført denne søde og julefarvede dragt kan dit barn virkelig komme i julestemning, hvilket jo er vigtigt for de små. Vi fejrer nemlig kun denne dejlige højtid en gang om året, ikke sandt?
Julenisse-kostumet indeholder en trøje, et par bukser og en hat. Trøjen er langærmet og fremstillet af et grønt filtstof med et sort bælte, som har et guldfarvet spænde. Den har en rød, stor og blød krave samt guldfarvede dekorationsknapper. Bukserne er lavet af en rød- og hvidstribet polyester og har elastik i taljen.

Find kostumet hos Partyking

Fandt du det nisse kostume til børn du ledte efter?

nisse kostume til børn 1 - Nisse kostume til børn

LÆS OGSÅ: Nissekostume til babyer

SE OGSÅ: Julemand kostume til børn

SE OGSÅ: Juletræ kostume til børn

SE OGSÅ: Havenisse kostume

 

 

Indlægget Nisse kostume til børn indeholder affiliatelinks

 

pinit fg en rect red 28 - Nisse kostume til børn

error: Content is protected !!