Josef kostume til børn

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS
Har du et barn der skal du klædes ud til Krybbespil, Fastelavn eller til en temafest med jul, kristendom eller religion som tema? ‘

Så kunne et Josef kostume til børn, være den oplagte udklædning.

Juleevangeliet – Lukasevangeliet kap 2 starter med ordene “Og det skete i de dage, at der udgik en befaling fra Kejser Augustus, at al Verden skulle skrives i Mandtal.” Dette var årsagen til at Jomfru Maria og Josef var på rejse til Bethlehem. De skulle indskrives dér, da Josef var af Davids slægt.

Jomfru Maria ventede på at nedkomme og det skete mens de var i Bethlehem. Hun fødte sin søn Jesus den førstefødte, og svøbte ham og lagde ham i en krybbe, da der ikke var plads til dem i herberget. På den samme egn var der hyrder, som lå ude på marken og holdt nattevagt over deres hjord. Og en Herrens engel stod for dem, og Herrens herlighed strålede om dem, og de blev grebet af stor frygt. Men englen sagde til dem: “Frygt ikke; thi se, jeg forkynder eder en stor glæde, som skal være for hele folket. Thi eder er i dag en frelser født i Davids by; han er Kristus, Herren! Og dette skal være jer et tegn: I skal finde et barn svøbt og liggende i en krybbe.” Og i det samme var der med englen en mangfoldig himmelsk hærskare, som lovpriste Gud og sagde: Ære være Gud i det højeste! og på jorden fred i mennesker, der har hans velbehag!”  

LÆS OGSÅ: De tre vise mænd kostumer til børn

Et Josef kostume til børn kan både bruges til Krybbespil, Julefest, Fastelavn, leg i hjemmet og fødselsdagen/temafesten med et kristent tema. 

 

josef kostume til børn josef børnekostume josef tøj krybbespil

Lille Josef kostume til børn

Lad din dreng hylde juletiden på sin helt egen historiske måde i dette flotte og klassiske kostume, som vil gøre julen lidt mere fornøjelig. Josef børne kostume, i form af en blå og brun tunika og en lysebrun hovedbeklædning. Tunikaen lukkes i nakken med velcro. Kostumet er perfekt til juleudklædning og krybbespil.

Find Josef kostumet hos Temashop

 

 

 

SE OGSÅ: Jomfru Maria kostume

SE OGSÅ: Hyrde kostume til børn

SE OGSÅ: De tre vise mænd kostume til børn

Indlægget Josef kostume til børn indeholder affiliatelinks

 

error: Content is protected !!