Mulan kostume til børn og voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Kender du Mulan? Mulan er en Disneys modige og seje Disney prinsesser. Mulan er både er fin og yndig, men også er uregerlig og en superhelt. Er Mulan den helt store helt hos Jeres prinsesse, så kan et Mulan kostume gøre stor lykke. 

Traditionen tro skal Mulan sikre familiens ære ved at være den perfekte datter, men hendes frihedstrang og uregerlige, drengede væsen bringer hende gang på gang i konflikt med det regelbundne samfund, hun lever i. Den uregerlige pige Mulan har svært ved at opføre sig ordentligt og kvindeligt, så hun kan blive gift. Familiens ære er i fare. Mulans far bliver indkaldt til Kejserens hær, fordi Hun-krigerne forbereder et angreb på Kejserens by. Da hendes far er gammel og svagelig, trodser hun traditionen og gør det utænkelige: forklædt som mand indtager hun sin fars plads i hæren. Den lille drage Mushu og fårekyllingen Krikee drager med hende ud i verden. Trods talrige nederlag i de første dage i hæren giver Mulans ukuelige væsen hende modet til at fortsætte i Kejserens hær.

Disneys Mulan findes som Mulan kostume og er oplagt til piger og voksne der ser en superhelt i Mulan. Mulan er et skønt Disney kostume til fastelavn og til superheltinde leg derhjemme. 

 

mulan kostume til voksne mulan voksenkostume disney mulan kjole mulan kostume dame

Mulan kostume til voksen

Mulan kostume til voksne. Hun bruger traditionelle metoder, når hun er ude på eventyr. Klæd dig ud som den smukke Mulan med dette kostume og gør dig klar til en eventyrlig dag med den sjove drage Mushu. Kostumet indeholder Mulan kjole og blomster hårpynt. 

Find kostumet hos Temashop

 

mulan kjole til barn mulan børnekostume mulan kostume piger mulan udklædning

Mulan børnekostume

Fantastisk sødt og elegant Disney Mulan kjole til piger. Kostumet indeholder kjole og tiara og findes i størrelserne 3 – 8 år. Oplagt til leg derhjemme og til fastelavn. 

Find kostumet hos Temashop

 

 

LÆS OGSÅ: Geisha kostume til børn og voksne

LÆS OGSÅ: Populære fastelavnskostumer til piger

LÆS OGSÅ: Merida (Modig) kostumer til piger

LÆS OGSÅ: Frost Anna kostume til børn

LÆS OGSÅ: Frost Elsa kostume til børn

 

Indlægget Mulan kostume til børn og voksne indeholder reklamelinks til troværdige danske webshops

error: Content is protected !!