Mulan kostume til børn og voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Kender du Mulan? Mulan er en Disneys modige og seje Disney prinsesser. Mulan er både er fin og yndig, men også er uregerlig og en superhelt. Er Mulan den helt store helt hos Jeres prinsesse, så kan et Mulan kostume gøre stor lykke. 

Traditionen tro skal Mulan sikre familiens ære ved at være den perfekte datter, men hendes frihedstrang og uregerlige, drengede væsen bringer hende gang på gang i konflikt med det regelbundne samfund, hun lever i. Den uregerlige pige Mulan har svært ved at opføre sig ordentligt og kvindeligt, så hun kan blive gift. Familiens ære er i fare. Mulans far bliver indkaldt til Kejserens hær, fordi Hun-krigerne forbereder et angreb på Kejserens by. Da hendes far er gammel og svagelig, trodser hun traditionen og gør det utænkelige: forklædt som mand indtager hun sin fars plads i hæren. Den lille drage Mushu og fårekyllingen Krikee drager med hende ud i verden. Trods talrige nederlag i de første dage i hæren giver Mulans ukuelige væsen hende modet til at fortsætte i Kejserens hær.

Disneys Mulan findes som Mulan kostume og er oplagt til piger og voksne der ser en superhelt i Mulan. Mulan er et skønt Disney kostume til fastelavn og til superheltinde leg derhjemme. 

 

mulan kostume til voksne mulan voksenkostume disney mulan kjole mulan kostume dame

Mulan kostume til voksen

Mulan kostume til voksne. Hun bruger traditionelle metoder, når hun er ude på eventyr. Klæd dig ud som den smukke Mulan med dette kostume og gør dig klar til en eventyrlig dag med den sjove drage Mushu. Kostumet indeholder Mulan kjole og blomster hårpynt. 

Find kostumet hos Temashop

 

mulan kjole mulan udklædning mulan fastelavnskostume disney kostume japansk kostume

Mulan prinsesse kjole

Den klassiske film om Mulan er lige så populær nu, som da den udkom, og den tryllebinder stadig børn verden over. Denne elegante kjole er derfor en perfekt gave til en lille pige eller dreng, som ganske enkelt ikke kan få nok af Mulans eventyr! 

Find kostumet hos Partyking

 

mulan kostume mulan børnekostume disney mulan kjole fastelavnskostume japansk kostume til børn disney kostume

Mulan børnekostume

Et skønt Mulan kostume! Ønsker du at blive taget med til Mulans vidunderlige verden, en verden fuld af mystik? Denne kjole i orientalsk stil kan tage dig lidt på vejen – resten må du bruge din fantasi til. En smuk kjole til festen eller til maskeraden!

Find kostumet hos Partyking

 

mulan fastelanskostume mulan kjole barn mulan kostume 6 år kostumeuniverset

Mulan fastelavnskostume

Klæd dig ud som din yndlingshelt Mulan i denne fantastiske kjole fra Rubies med motiv fra filmen. Skønt kostume til udklædningsfesten eller Fastelavn! Kostumet består af den yndige kjole og findes i størrelser fra 4 år til 8 år.

Find kostumet hos Jollyroom

 

geisha kostume til børn kimono til børn japansk kostume til piger mulan fastelavnskostume japansk udklædning geisha børnekostume

Mulan kostume til piger

Klæd dit barn ud som en rigtig japansk Geisha ligesom Disney’s Mulan. Husk at male hovedet krid hvidt og læberne skal være helt røde. Kostumet indeholder kimono og matchende bælte. 

 

LÆS OGSÅ: Geisha kostume til børn og voksne

LÆS OGSÅ: Populære fastelavnskostumer til piger

LÆS OGSÅ: Merida (Modig) kostumer til piger

LÆS OGSÅ: Frost Anna kostume til børn

LÆS OGSÅ: Frost Elsa kostume til børn

 

Indlægget Mulan kostume til børn og voksne indeholder reklamelinks til troværdige danske webshops

error: Content is protected !!