Dronning kostume til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Ønsker du at være dronning for en dag?

Så et dronning kostume til voksne til det oplagte kostume til den kommende temafest, sidste skoledag eller karneval.

De fleste drømmer i det skjulte om at være dronning eller konge, måske bare for en stund… så kunne man rigtig få ordnet alt det der er vigtigt og så er der også noget fedt i at være hende/ham med kronen og den lange kåbe ik? 

Der findes mange forskellige dronninger, vi nævner i flæng: Middelalder dronning, dronning Kleopatra, venetiansk dronning, mørkets dronning, Dronning Elizabeth osv. Og så er der dronningen fra alle eventyrerne – en rigtig royal konge med den lange kåbe og den ufatteligt smukke krone. 

Som dronning til årets udklædningsfest er du sikker på at få en masse opmærksomhed – og det skal du også kræve – du er jo dronningen ik? Find din konge/prins til ballet og fest til den lyse morgen.

Er du på udkig efter et dronning kostume er du kommet til det rette sted. Nedenfor ses de mange muligheder for et dronning kostume, uanset om du er til de historiske dronninger eller om du er til de sjove eller klassiske dronning kostumer. 

Skal du klædes ud som dronning? Du finder de fineste og flotteste dronningkostumer her. Find et dronning kostume til voksne her:

Skærmbillede 2018 12 16 kl. 00.15.44 727x1024 - Dronning kostume til voksne

Venetiansk dronning kostume

Her har du et mægtigt og prangende kostume som virkelig oser af eksklusivitet og høj status. Klædt i denne venetianske kjole og kappe bliver du en mægtig adelsdame/dronning . Kjolen kan fungere i mange forskellige udklædninger, også for dig som vil se ud som de kvindelige karakterer fra Game of Thrones. 

Find kostumet hos Partyking

Skærmbillede 2018 12 16 kl. 00.20.05 636x1024 - Dronning kostume til voksne

Egyptisk dronning kostume

Find den orientalske og mystiske stemning frem, og hop i dette smukke og klassiske kostume, der forvandler dig til en egyptisk dronning. 

Find kostumet hos Temashop

Skærmbillede 2018 12 16 kl. 00.33.39 706x1024 - Dronning kostume til voksne

Snehvide Spejl dronning kostume

Lille spejl på væggen der – hvem er smukkest til festen her? Dig! Bliv en vaskeægte succes til udklædningsfesten, når du er iklædt dette helt utrolige kostume, hvor du giver den gas som spejldronningen. Det passer lige så godt, når du vil gestalte en ond og forfængelig dronning som en uhyggelig vampyrdronning. Kombinér med det rette tilbehør og makeup, så du skaber det look, du ønsker.

Find kostumet hos Partyking

dronning elisabeth kostume til mænd dronning af england udklædning til mænd

Dronningen af England kostumee til mænd

Mangler du et sjovt og anderledes kostume til temafesten – eller er det måske dig der står for det festlige indslag, så er dette kostume helt perfekt. Med denne udklædning, kommer du til at ligne selveste Dronning Elizabeth. Fuldend din udklædning med en paryk og smykker og så er du klar til, at lege dronning for en dag.

Find kostumet hos Temashop

dronning kostume 450x450 - Dronning kostume til voksne

Sort dronning kostume

Klæd dig ud som mørkets dronning. Kostumet indeholder en lang, sort kjole med en fløjlsfinish med flotte, sølvskinnende detaljer. Ærmerne har ekstra vidde forneden, og omkring taljen er der en sølvfarvet korsetlignende del, som gør kjolen ekstra effektfuld. Omkring skulderpartiet er kjolen fremstillet af et tykkere materiale, og den er flot skåret i et åbent design.

Find kostumet hos Partyking

dronning voksenkostume 450x450 - Dronning kostume til voksne

Dronning voksenkostume

Af vejen for her kommer Deres kongelige højhed”, kan du brøle, når du ankommer til udklædningsfesten i denne smukke dronningedragt. Dronning Eventyrbog Udklædningsdragt er en flot damedragt af polyester, der indeholder en guldfarvet krone og en vinrød kjole med en luksuriøs, hvid, falsk pels med sorte prikker.

Find kostumet hos Partyking

middelalder dronning kostume 450x450 - Dronning kostume til voksne

Middelalder dronning kostume

Forvandl dig til en mægtig dronning ved udklædningsfesten. Perfekt til middelalderfesten, eller hvis du mangler det rette tøj, der matcher dit kongerige. Kostumet inkluderer en lang, vinrød kjole med pufærmer, smukke guldstriber og lange, brede ærmer samt et matchende bælte. Der indgår også en hovedbeklædning i guld.

Find kostumet hos Partyking

 

Fandt du det helt rigtige dronning kostume til voksne?

dronning kostume til voksne dronning udklædning til voksne dronning kjole temafest kostume kongeligt kostume

 

 

SE OGSÅ: Dronning kostume til børn

SE OGSÅ: Kleopatra kostume til voksne

SE OGSÅ: Snehvide kostume til voksne

 

Indlægget Dronning kostume til voksne indeholder affiliatelinks

 

 

pinit fg en rect red 28 - Dronning kostume til voksne

error: Content is protected !!