Dronning kostume til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Ønsker du at være dronning for en dag?

Så et dronning kostume til voksne til det oplagte kostume til den kommende temafest, sidste skoledag eller karneval.

De fleste drømmer i det skjulte om at være dronning eller konge, måske bare for en stund… så kunne man rigtig få ordnet alt det der er vigtigt og så er der også noget fedt i at være hende/ham med kronen og den lange kåbe ik? 

Der findes mange forskellige dronninger, vi nævner i flæng: Middelalder dronning, dronning Kleopatra, venetiansk dronning, mørkets dronning, Dronning Elizabeth osv. Og så er der dronningen fra alle eventyrerne – en rigtig royal konge med den lange kåbe og den ufatteligt smukke krone. 

Som dronning til årets udklædningsfest er du sikker på at få en masse opmærksomhed – og det skal du også kræve – du er jo dronningen ik? Find din konge/prins til ballet og fest til den lyse morgen.

Er du på udkig efter et dronning kostume er du kommet til det rette sted. Nedenfor ses de mange muligheder for et dronning kostume, uanset om du er til de historiske dronninger eller om du er til de sjove eller klassiske dronning kostumer. 

Skal du klædes ud som dronning? Du finder de fineste og flotteste dronningkostumer her. Find et dronning kostume til voksne her:

 

klaropatra dronning kostume til voksne

Egyptisk dronning kostume

Find den orientalske og mystiske stemning frem, og hop i dette smukke og klassiske kostume, der forvandler dig til en egyptisk dronning. 

Find kostumet hos Temashop

dronning elisabeth kostume til mænd dronning af england udklædning til mænd

Dronningen af England kostumee til mænd

Mangler du et sjovt og anderledes kostume til temafesten – eller er det måske dig der står for det festlige indslag, så er dette kostume helt perfekt. Med denne udklædning, kommer du til at ligne selveste Dronning Elizabeth. Fuldend din udklædning med en paryk og smykker og så er du klar til, at lege dronning for en dag.

Find kostumet hos Temashop

Fandt du det helt rigtige dronning kostume til voksne?

dronning kostume til voksne dronning udklædning til voksne dronning kjole temafest kostume kongeligt kostume

 

 

SE OGSÅ: Dronning kostume til børn

SE OGSÅ: Kleopatra kostume til voksne

SE OGSÅ: Snehvide kostume til voksne

 

Indlægget Dronning kostume til voksne indeholder affiliatelinks til troværdige danske webshops

 

 

error: Content is protected !!