Grease kostume til børn

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Har du et barn der er ligeså vild med 50´erne som dig?

Så er et Grease kostume til børn oplagt til den kommende tema- eller fastelavnsfest.

Den amerikanske film ‘Grease’ er en musical med John Travolta og Olivia Newton-John fra 1978. Filmen bygger på musicalen Grease af Jim Jacobs og Warren Casey, og den er instrueret af Randal Kleiser.
I det sydlige Californien i 1950’erne oplever teenagerne Danny og den australske Sandy en sommerforelskelse. Deres veje skilles da de slår op, men de mødes til begges overraskelse igen på Rydell High, da det nye skoleår begynder. 

Danny tilhører imidlertid skolens klike af barske fyre, Sandy er hans modsætning.  Sandy er den søde pige, der hænger ud med en gruppe piger, der går under navnet Pink Ladies, mens Danny er en bad boy, der bærer læderjakke og hænger ud med gruppen T-Birds. Danny har svært ved at stå ved sine følelser for dydsmønstret Sandy.

Grease er ikke kun et nostalgisk tilbageblik på en tid hvor tilværelsen var mere enkel, men også en energisk og spændende musikalsk hyldest til rock and roll’ens tidsalder. ‘Grease’ er siden premieren i 1978 blevet et verdensomspændende fænomen.

Musical-klassikeren ‘Grease’ er blandt de mest sete biograffilm i Danmark nogensinde.

Du finder de fineste og flotteste Grease kostumer her. Find et Grease kostume til børn her:

Skærmbillede 2018 12 13 kl. 00.45.04 832x1024 - Grease kostume til børn

Pink lady kostume

Skal din datter ligne en fra Grease? Så invester i dette iøjefaldende kostume og lad hende blive en del af den populære og velkendte gruppe Pink Ladies.

Find kostumet hos Temashop

 

grease kostume til børn 1950erne kostume børnekostume fastelavnskostume

Grease børnekostume

Rejs tilbage til årtiet hvor swing kjolen var et musthave i ethvert klædeskab. Hvor raffineret og voluminøst hår var en piges bedsteven. Hvor sangeren Elvis Presley indtog scenen og alle kvinders hjerter. Hvor Brødrene Cartwright blev vist på tv, og hvor Rockabilly-stilen officielt opstod. Rejs tilbage til 1950’erne!

Find kostumet hos Temashop

 

Skærmbillede 2018 12 13 kl. 00.48.44 811x1024 - Grease kostume til børn

T-bird kostume

Vil du også være en af de seje gutter til udklædningsfesten? Så kom klædt ud i et Thunderbird kostume og bedre kendt som T-bird kostume.

Find kostumet hos Temashop

 

 

SE OGSÅ: Grease kostume til voksne

SE OGSÅ: 50er kostume til børn

 

Indlægget Grease kostume til børn indeholder affiliatelinks

2 meninger om “Grease kostume til børn

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!