Rapunzel kostume til børn

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Har du et barn der er helt vild med eventyret om Rapunzel, så er et Rapunzel kostume til børn den oplagte udklædning til den kommende fastelavn- eller temafest.

Med et Rapunzel kostume til børn, er dit barn klædt på til en eventyrlig leg eller fødselsdagen med Rapunzel tema.

Børnene kender oftest Rapunzel fra Disney filmen “To på flugt”, som er Disneys fortolkning af Brødrene Grimm eventyr om Rapunzel. Den originale Brødende Grimm fortælling handler om et barnløst par der ønskede sig et barn, boede ved siden af en smuk indhegnet have, der tilhørte en heks.

Konen, der længes efter et barn, kiggede hver dag ind i haven hvor Heksen går og arbejder i Urtebedet. Konen så at der voksede, de dejligste, saftige klokkeblomster (Rapunzler) i heksens have, og hun begyndte at længes mere og mere efter dem. Efter at havde plaget sin mand, indvilligede han i at klatre over muren for at skaffe noget til hende.

I 2 nætter klatrede hendes mand over hegnet for at komme ind i haven, men den tredje nat bliver han fanget af heksen, der rasende beskylder ham for at stjæle. Manden beder for sit liv, og heksen går med til det, på betingelse af, at deres førstefødte bliver givet til hende. Den desperate mand går med til det, og da konen føder en pige, kommer heksen efter pigen, som hun giver navnet Rapunzel.

Da Rapunzel fylder 12 år tager heksen hende med ud i skoven til et forladt tårn med kun et værelse og et vindue, hvor hun låser hende inde. Når heksen kommer for at bringe Rapunzel mad, stiller hun sig neden for vinduet og råber op: “Rapunzel Rapunzel lad falde dit hår”. Når Rapunzel hører disse ord, vikler hun sit hår ud, gør det fast til en krog og lader det falde ud af vinduet, så heksen kan kravle op ad det…. Senere kommer en prins forbi tårnet….

Disneys fortolkning

I Disneys fortolkning er historien en lidt anden idet Rapunzel er født som prinsesse med helbredende hår. Som ganske lille baby blev prinsesse Rapunzel bortført fra sine forældres royale slot og bliver siden hen holdt indespærret i et hemmeligt tårn, mens hun drømmer om store eventyr. Hun ser uvidende hvert år (til hendes fødselsdag) at der i kongeriget bliver sendt tusinder af lanterner til vejrs (i mindet om Prinsesse Rapunzel) – og hun rammes af store drømme ved synet. Som teenager er hun både kreativ og viljestærk og snart kaster hun sig ud i sit livs mest hårrejsende flugteventyr i selskab med den charmerende og handlekraftige bandit, Flynn Rider – selvfølgelig med sin elskede Pascal ved sin side.

Rapunzel kostume til børn er oplagt til både fastelavn, udklædning til fødselsdagen med Rapunzel tema eller til leg i hjemmet.

 

rapunzel babykostume rapunzel kostume til baby lyserødt fastelavnskostume til baby

Rapunzel Babykostume

Når man er lille, har man måske ikke hår, der er lige så langt som Rapunzels, men det betyder ikke, at man ikke kan klæde sig ud som hende! Iført denne supersøde lille kjole kommer dit barn garanteret til smelte en del hjerter. Som prikken over i’et medfølger der et nuttet og matchende hårbånd.

Find kostumet hos PartyKing

 

rapunzel disney kjole til barn

Disney Rapunzel kjole

En smuk skøn Rapunzel kjole til små Rapunzel fans! Kjolen har fine skønne detajler med tyl og et fint billede af Rapunzel på brystet.

Find kostumet hos Temashop

 

Skærmbillede 2018 12 28 kl. 18.04.42 704x1024 - Rapunzel kostume til børn

Rapunzel børnekostume

Når barnet er iført denne flotte eventyrkjole, ligner din øjesten den populære Disneyprinsesse Rapunzel. Glem ikke at anskaffe en superlang paryk, som barnet kan bruge til alt muligt praktisk under de forskellige eventyr. Rapunzel-kostumet inkluderer en kjole af en høj kvalitet. Kjolen har forskellige violette nuancer og er fremstillet af polyester. Den har pufærmer, en korsetlignende overdel med krydsede satinbånd samt et tryk, der forestiller Rapunzel.

Find kostumet hos Partyking

 

rapunzel vinter kostume til børn 450x450 - Rapunzel kostume til børn

Rapunzel børnekostume

Holder dit barn til i et højt og køligt tårn om dagen, er denne fine kjole med kappe måske lige sagen! De lilla og lyserøde farver matcher i hvert fald helt bestemt, hvis dit barn tilmed har et super langt og lyst hår.
Kostumet inkluderer en skinnende lilla kjole med lyserøde ærmer i et fløjlslook. Foroven er der en fin broche med motiv af prinsesse Rapunzel samt skønne mønstre på maven. Der medfølger desuden en matchende kort kappe med hvid og fluffy krave.

Find kostumet hos Partyking

rapunzel kostume til børn 450x450 - Rapunzel kostume til børn

Rapunzel børnekostume

Rapunzel Rapunzel, lad dit hår falde ned!” Det citat kender de fleste fra det berømte eventyr om prinsessen, som er låst inde i et højt tårn. Den kedelige del slipper du for, men du kan derimod få en lige så smuk kjole, som den Rapunzel bærer. I denne lyserøde kjole vil du føle dig som en ægte prinsesse!
Kostumet giver dig en lyserød og lilla kjole i ægte prinsessestil med fine guldmønstre. Ærmerne er puffet ved skuldrene og forsætter dernæst med et gennemsigtigt stof.

Find kostumet hos Partyking

 

Skærmbillede 2019 12 23 kl. 22.31.53 319x450 - Rapunzel kostume til børn

Rapunzel Kjole

Prinsesse Rapunzel har en drøm om at se hvorfor lanternerne på himmelen kun vises på hendes fødselsdag. Det kræver dog at hun forlader det tårn hun har boet i næsten hele hendes liv. Hendes stedmor vil dog ikke have hun går, og derfor må hun gå stille med dørene. Sammen med hendes nye ven Flynn Rider flygter hun fra tårnets murer, og dette kan godt være en prøvelse, når man ikke kender til andet. Tag med Rapunzel på eventyr og hjælp hende med at finde svar på hendes store spørgsmål.

Find kostumet hos Temashop

 

rapunzel kostume til piger eventyrligt kostume dosney kostume lilla kjole

Rapunzel kjole til Disney prinsesser

Flygt fra tårnet og deltag i festen nedenunder. Du skal ikke sidde i tårnet helt alene, når der er en sjov fest derude. Denne smukke Rapunzel kjole har mange smukke detaljer og vil uden tvivl gøre dig den smukkeste Disney Princess til festen.

Find kostumet hos Temashop

 

rapunzel paryk kostume til børn

Rapunzel paryk til børn

Du får lige så langt hår som Rapunzel med denne eventyrlige paryk, der har en meget lang fletning.

Find parykken hos Temashop

 

rapunzel kostume til piger lilla udklædningskjole til børn tangled kostume til piger

Rapunzel udklædning

Smuk lilla “Tangled” kjole i flot lilla satin. Fine små detaljer og motiv af Rapunzel på fronten. Kjolen findes i 3 størrelser og er oplagt til leg derhjemme eller som fastelavnskostume til årets fastelavnsfest. 

Find kostumet hos Coolshop

 

disney flynn rapunzel kostume til drenge disney kostume til drenge

Disney Rapunzel kostume til drenge

Disneys film Tangled baseres på et af Brødrene Grimms gamle eventyr. Den handler om prinsesse Rapunzel, som holdes fanget af en ækel gammel kvinde, med reddes af Flynn Rider. I dette fine kostume bliver du den eventyrlige Flynn Rider. Skynd dig, prinsessen og festen venter på dig!

Find kostumet hos PartyKing

 

SE OGSÅ: Rapunzel kostume til voksne

SE OGSÅ: Frost anna kostume til børn

SE OGSÅ: Prinsesse kostumer til børn

Indlægget Rapunzel kostume til børn indeholder affiliatelinks

pinit fg en rect red 28 - Rapunzel kostume til børn

error: Content is protected !!