Rapunzel kostume til børn

Har du et barn der er helt vild med eventyret om Rapunzel, så er et Rapunzel kostume til børn den oplagte udklædning til den kommende fastelavn- eller temafest.

Med et Rapunzel kostume til børn, er dit barn klædt på til en eventyrlig leg eller fødselsdagen med Rapunzel tema.

Børnene kender oftest Rapunzel fra Disney filmen “To på flugt”, som er Disneys fortolkning af Brødrene Grimm eventyr om Rapunzel. Den originale Brødende Grimm fortælling handler om et barnløst par der ønskede sig et barn, boede ved siden af en smuk indhegnet have, der tilhørte en heks.

Konen, der længes efter et barn, kiggede hver dag ind i haven hvor Heksen går og arbejder i Urtebedet. Konen så at der voksede, de dejligste, saftige klokkeblomster (Rapunzler) i heksens have, og hun begyndte at længes mere og mere efter dem. Efter at havde plaget sin mand, indvilligede han i at klatre over muren for at skaffe noget til hende.

I 2 nætter klatrede hendes mand over hegnet for at komme ind i haven, men den tredje nat bliver han fanget af heksen, der rasende beskylder ham for at stjæle. Manden beder for sit liv, og heksen går med til det, på betingelse af, at deres førstefødte bliver givet til hende. Den desperate mand går med til det, og da konen føder en pige, kommer heksen efter pigen, som hun giver navnet Rapunzel.

Da Rapunzel fylder 12 år tager heksen hende med ud i skoven til et forladt tårn med kun et værelse og et vindue, hvor hun låser hende inde. Når heksen kommer for at bringe Rapunzel mad, stiller hun sig neden for vinduet og råber op: “Rapunzel Rapunzel lad falde dit hår”. Når Rapunzel hører disse ord, vikler hun sit hår ud, gør det fast til en krog og lader det falde ud af vinduet, så heksen kan kravle op ad det…. Senere kommer en prins forbi tårnet….

I Disneys fortolkning er historien en lidt anden idet Rapunzel er født som prinsesse med helbredende hår. Som ganske lille baby blev prinsesse Rapunzel bortført fra sine forældres royale slot og bliver siden hen holdt indespærret i et hemmeligt tårn, mens hun drømmer om store eventyr. Hun ser uvidende hvert år (til hendes fødselsdag) at der i kongeriget bliver sendt tusinder af lanterner til vejrs (i mindet om Prinsesse Rapunzel) – og hun rammes af store drømme ved synet. Som teenager er hun både kreativ og viljestærk og snart kaster hun sig ud i sit livs mest hårrejsende flugteventyr i selskab med den charmerende og handlekraftige bandit, Flynn Rider – selvfølgelig med sin elskede Pascal ved sin side.

Rapunzel kostume til børn er oplagt til både fastelavn, udklædning til fødselsdagen med Rapunzel tema eller til leg i hjemmet.

Skærmbillede 2018 12 28 kl. 18.04.42 704x1024 - Rapunzel kostume til børn

Rapunzel børnekostume

Når barnet er iført denne flotte eventyrkjole, ligner din øjesten den populære Disneyprinsesse Rapunzel. Glem ikke at anskaffe en superlang paryk, som barnet kan bruge til alt muligt praktisk under de forskellige eventyr. Rapunzel-kostumet inkluderer en kjole af en høj kvalitet. Kjolen har forskellige violette nuancer og er fremstillet af polyester. Den har pufærmer, en korsetlignende overdel med krydsede satinbånd samt et tryk, der forestiller Rapunzel.

Find kostumet hos Partyking

Skærmbillede 2018 12 28 kl. 18.08.58 810x1024 - Rapunzel kostume til børn

Rapunzel kostume

At prøve at være en prinsesse som rider på sin hvide hest har de fleste børn vel drømt om på et tidspunkt i livet. I stedet for at købe en hest kan du lade dit barn forvandle sig til Rapunzels hest som er klar til at galopere ind til den hyggelige kostumefest! Med dette kostume har dit barn desuden mulighed for både at være Rapunzel i sin lilla og flotte kjole og den søde eventyrhest på en og samme tid. Ridende Rapunzel Hest Børnekostume er et onepiece for barn i polyester som består af en nederdel forestillende en hvid hest og en lilla prinsessekjole som overdel.

Find kostume hos Partyking

rapunzel vinter kostume til børn 450x450 - Rapunzel kostume til børn

Rapunzel børnekostume

Holder dit barn til i et højt og køligt tårn om dagen, er denne fine kjole med kappe måske lige sagen! De lilla og lyserøde farver matcher i hvert fald helt bestemt, hvis dit barn tilmed har et super langt og lyst hår.
Kostumet inkluderer en skinnende lilla kjole med lyserøde ærmer i et fløjlslook. Foroven er der en fin broche med motiv af prinsesse Rapunzel samt skønne mønstre på maven. Der medfølger desuden en matchende kort kappe med hvid og fluffy krave.

Find kostumet hos Partyking

rapunzel kostume til børn 450x450 - Rapunzel kostume til børn

Rapunzel børnekostume

Rapunzel Rapunzel, lad dit hår falde ned!” Det citat kender de fleste fra det berømte eventyr om prinsessen, som er låst inde i et højt tårn. Den kedelige del slipper du for, men du kan derimod få en lige så smuk kjole, som den Rapunzel bærer. I denne lyserøde kjole vil du føle dig som en ægte prinsesse!
Kostumet giver dig en lyserød og lilla kjole i ægte prinsessestil med fine guldmønstre. Ærmerne er puffet ved skuldrene og forsætter dernæst med et gennemsigtigt stof.

Find kostumet hos Partyking

Skærmbillede 2019 12 23 kl. 22.31.53 319x450 - Rapunzel kostume til børn

Rapunzel Kjole

Prinsesse Rapunzel har en drøm om at se hvorfor lanternerne på himmelen kun vises på hendes fødselsdag. Det kræver dog at hun forlader det tårn hun har boet i næsten hele hendes liv. Hendes stedmor vil dog ikke have hun går, og derfor må hun gå stille med dørene. Sammen med hendes nye ven Flynn Rider flygter hun fra tårnets murer, og dette kan godt være en prøvelse, når man ikke kender til andet. Tag med Rapunzel på eventyr og hjælp hende med at finde svar på hendes store spørgsmål.

Find kostumet hos Temashop

SE OGSÅ: Rapunzel kostume til voksne

SE OGSÅ: Frost anna kostume til børn

SE OGSÅ: Prinsesse kostumer til børn

Indlægget Rapunzel kostume til børn indeholder affiliatelinks

pinit fg en rect red 28 - Rapunzel kostume til børn

error: Content is protected !!