Rapunzel kostume til børn

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Har du et barn der er helt vild med eventyret om Rapunzel, så er et Rapunzel kostume til børn den oplagte udklædning til den kommende fastelavn- eller temafest.

Med et Rapunzel kostume til børn, er dit barn klædt på til en eventyrlig leg eller fødselsdagen med Rapunzel tema.

Børnene kender oftest Rapunzel fra Disney filmen “To på flugt”, som er Disneys fortolkning af Brødrene Grimm eventyr om Rapunzel. Den originale Brødende Grimm fortælling handler om et barnløst par der ønskede sig et barn, boede ved siden af en smuk indhegnet have, der tilhørte en heks.

Konen, der længes efter et barn, kiggede hver dag ind i haven hvor Heksen går og arbejder i Urtebedet. Konen så at der voksede, de dejligste, saftige klokkeblomster (Rapunzler) i heksens have, og hun begyndte at længes mere og mere efter dem. Efter at havde plaget sin mand, indvilligede han i at klatre over muren for at skaffe noget til hende.

I 2 nætter klatrede hendes mand over hegnet for at komme ind i haven, men den tredje nat bliver han fanget af heksen, der rasende beskylder ham for at stjæle. Manden beder for sit liv, og heksen går med til det, på betingelse af, at deres førstefødte bliver givet til hende. Den desperate mand går med til det, og da konen føder en pige, kommer heksen efter pigen, som hun giver navnet Rapunzel.

Da Rapunzel fylder 12 år tager heksen hende med ud i skoven til et forladt tårn med kun et værelse og et vindue, hvor hun låser hende inde. Når heksen kommer for at bringe Rapunzel mad, stiller hun sig neden for vinduet og råber op: “Rapunzel Rapunzel lad falde dit hår”. Når Rapunzel hører disse ord, vikler hun sit hår ud, gør det fast til en krog og lader det falde ud af vinduet, så heksen kan kravle op ad det…. Senere kommer en prins forbi tårnet….

Disneys fortolkning

I Disneys fortolkning er historien en lidt anden idet Rapunzel er født som prinsesse med helbredende hår. Som ganske lille baby blev prinsesse Rapunzel bortført fra sine forældres royale slot og bliver siden hen holdt indespærret i et hemmeligt tårn, mens hun drømmer om store eventyr. Hun ser uvidende hvert år (til hendes fødselsdag) at der i kongeriget bliver sendt tusinder af lanterner til vejrs (i mindet om Prinsesse Rapunzel) – og hun rammes af store drømme ved synet. Som teenager er hun både kreativ og viljestærk og snart kaster hun sig ud i sit livs mest hårrejsende flugteventyr i selskab med den charmerende og handlekraftige bandit, Flynn Rider – selvfølgelig med sin elskede Pascal ved sin side.

Rapunzel kostume til børn er oplagt til både fastelavn, udklædning til fødselsdagen med Rapunzel tema eller til leg i hjemmet.

Skærmbillede 2019 12 23 kl. 22.31.53 319x450 - Rapunzel kostume til børn

Rapunzel Kjole

Prinsesse Rapunzel har en drøm om at se hvorfor lanternerne på himmelen kun vises på hendes fødselsdag. Det kræver dog at hun forlader det tårn hun har boet i næsten hele hendes liv. Hendes stedmor vil dog ikke have hun går, og derfor må hun gå stille med dørene. Sammen med hendes nye ven Flynn Rider flygter hun fra tårnets murer, og dette kan godt være en prøvelse, når man ikke kender til andet. Tag med Rapunzel på eventyr og hjælp hende med at finde svar på hendes store spørgsmål.

Find kostumet hos Temashop

 

rapunzel kostume til piger eventyrligt kostume dosney kostume lilla kjole

Rapunzel kjole til Disney prinsesser

Flygt fra tårnet og deltag i festen nedenunder. Du skal ikke sidde i tårnet helt alene, når der er en sjov fest derude. Denne smukke Rapunzel kjole har mange smukke detaljer og vil uden tvivl gøre dig den smukkeste Disney Princess til festen.

Find kostumet hos Temashop

 

 

Rapunzel paryk til børn

Du får lige så langt hår som Rapunzel med denne eventyrlige paryk, der har en meget lang fletning.

Find parykken hos Temashop

 

SE OGSÅ: Rapunzel kostume til voksne

SE OGSÅ: Frost anna kostume til børn

SE OGSÅ: Prinsesse kostumer til børn

Indlægget Rapunzel kostume til børn indeholder affiliatelinks til troværdige danske webshops

error: Content is protected !!