Rapunzel kostume til voksne

Er du helt vild med eventyret om Rapunzel, så er et Rapunzel kostume til voksne den oplagte udklædning til den kommende fastelavn- eller temafest.

Med et Rapunzel kostume til voksne er du klædt klædt på til en eventyrlig fest.

Børnene kender oftest Rapunzel fra Disney filmen “To på flugt”, som er Disneys fortolkning af Brødrene Grimm eventyr om Rapunzel. Den originale Brødende Grimm fortælling handler om et barnløst par der ønskede sig et barn, boede ved siden af en smuk indhegnet have, der tilhørte en heks.

Konen, der længes efter et barn, kiggede hver dag ind i haven hvor Heksen går og arbejder i Urtebedet. Konen så at der voksede, de dejligste, saftige klokkeblomster (Rapunzler) i heksens have, og hun begyndte at længes mere og mere efter dem. Efter at havde plaget sin mand, indvilligede han i at klatre over muren for at skaffe noget til hende.

I 2 nætter klatrede hendes mand over hegnet for at komme ind i haven, men den tredje nat bliver han fanget af heksen, der rasende beskylder ham for at stjæle. Manden beder for sit liv, og heksen går med til det, på betingelse af, at deres førstefødte bliver givet til hende. Den desperate mand går med til det, og da konen føder en pige, kommer heksen efter pigen, som hun giver navnet Rapunzel.

Da Rapunzel fylder 12 år tager heksen hende med ud i skoven til et forladt tårn med kun et værelse og et vindue, hvor hun låser hende inde. Når heksen kommer for at bringe Rapunzel mad, stiller hun sig neden for vinduet og råber op: “Rapunzel Rapunzel lad falde dit hår”. Når Rapunzel hører disse ord, vikler hun sit hår ud, gør det fast til en krog og lader det falde ud af vinduet, så heksen kan kravle op ad det…. Senere kommer en prins forbi tårnet….

I Disneys fortolkning er historien en lidt anden idet Rapunzel er født som prinsesse med helbredende hår. Som ganske lille baby blev prinsesse Rapunzel bortført fra sine forældres royale slot og bliver siden hen holdt indespærret i et hemmeligt tårn, mens hun drømmer om store eventyr. Hun ser uvidende hvert år (til hendes fødselsdag) at der i kongeriget bliver sendt tusinder af lanterner til vejrs (i mindet om Prinsesse Rapunzel) – og hun rammes af store drømme ved synet. Som teenager er hun både kreativ og viljestærk og snart kaster hun sig ud i sit livs mest hårrejsende flugteventyr i selskab med den charmerende og handlekraftige bandit, Flynn Rider – selvfølgelig med sin elskede Pascal ved sin side.

disney rapunzel kostume til voksne 450x450 - Rapunzel kostume til voksne

Rapunzel kostume til voksne

Denne eventyrprinsesse vil gøre udklædningsfesten til en aften, man sent vil glemme! Rapunzel-kostumet omfatter en lang kjole i lilla nuancer, der har en snøring foran. Kjolen har også fastsyede kanter med flæser. Match gerne med en lang paryk, hvis du ikke selv har tilstrækkeligt langt hår, så du kan bliver reddet af prinsen.

Find kostumet hos Partyking

rapunzel voksenkostume 450x450 - Rapunzel kostume til voksne

Rapunzel voksenkostume

Hvem er den mest kendte langhårede? Det må da være Rapunzel! Når du er iført denne elegante kjole, kan du forvandle dig til Disneys version af den kendte eventyrprinsesse. Supplér med en superlang paryk, hvis du vil løftet outfittet op på et højere niveau.
Kostumet består af en sød kjole, der er inspireret af Disneyprinsessen Rapunzel. Kjolen har lange ærmer i lilla velour med lyslilla pufærmer. Pufærmerne har et stjernemønster, mens overdelen er fremstillet af lilla velour med et lysere parti med stjernemønster på midten samt 2 guldfarvede dekorationsbånd.

Find kostumet hos Partyking

SE OGSÅ: Rapunzel kostume til børn

SE OGSÅ: Elsa kostume til voksne

SE OGSÅ: Prinsesse kostume til voksne

Indlægget Rapunzel kostume til voksne indeholder affiliatelinks

pinit fg en rect red 28 - Rapunzel kostume til voksne

2 meninger om “Rapunzel kostume til voksne

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!