Klokkeblomst kostume til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Skal du klædes ud til fastelavn eller til en temafest? Så er et Klokkeblomst kostume til voksne den oplagte udklædning. 

Den første gang verden stiftede bekendtskab med Disney figuren Klokkeblomst, var da hun dukkede op i filmen om Peter Pan. Klokkeblomst var dog fra start en elsket figur og med tiden steg kærligheden så meget til Klokkeblomst så meget at hun endte med at blive stjernen i sine egen film, og siden da er flere film om den elskede figur kommet til.

Klokkeblomst har et meget svingende humør, hvilket ifølge nogle af hendes venner skyldes hendes lille størrelse. Hun har simpelthen ikke plads til flere følelser i den lille krop. På trods af det svingende humør er klokkeblomst en charmende lille fe, hvilket har medført, at hun i dag er gået solo. Klokkeblomst rejser fra den fortryllede Ønske Ø for at bringe foråret til vores verden. 

Klokkeblomst er kendetegnet med hendes flotte grønne fe-kjole og fe vinger.

Klokkeblomst kostume til voksne er oplagt til både fastelavn, udklædning til fødselsdagen med Klokkeblomst tema, sidste skoledag, karneval eller til temafesten med temaet “Disney”. Men et Klokkeblomst kostume kan også være et oplagt kostume til halloween.

Klokkeblomst voksenkostume 304x450 - Klokkeblomst kostume til voksne

Klokkeblomst voksenkostume

Ankom flyvende til den kommende udklædningsfest iklædt dette kostume bestående af kjole og matchende vinger. Brug tryllestøvet til at charmere enhver Peter Pan du møder!

Find kostumet hos Temashop

klokkeblomst kostume til voksne eventyrlig fe udklædning grøn kjole kostume peter pan kostume tinkerbell kostume til voksne

Grøn fe kostume

Dette flotte alfe-kostume er perfekt til kostume-festen. Til den flotte grønne kjole medfølger vinger. Fortryl de andre til festen med dette klokkeblomst kostume til voksne

Find fe kostume hos Temashop

Skærmbillede 2017 12 17 kl. 21.27.56 791x1024 - Klokkeblomst kostume til voksne

Klokkeblomst kostume

Med dette søde kostume, kan du blive forvandlet om til en skøn, grøn fantasy fe. Kostumet består af en grøn kjole med gulddetaljer. Derudover medfølger vingerne.

Find Klokkeblomst kostume hos Temashop

 

grøn skovfe kostume til kvinder

Grønt fe kostume til kvinder

Dette flotte alfe-kostume er perfekt til kostume-festen. Et yndigt fe kostume med fin kjole med lange ærmer og flænset for neden. Derudover medfølger et par store smukke vinger, alt i grøn skov farve.

Find kostumet her hos Temashop

 

Skærmbillede 2017 12 17 kl. 20.58.13 1 1024x954 - Klokkeblomst kostume til voksne

Magisk tryllestav

Fuldend Klokkeblomst looket med en tryllestav. Helt perfekt til den lille prinsesse eller fe. Kan bruges af både børn og voksne.

Find magisk tryllestav hos Temashop

 

Fandt du det helt rigtige Klokkeblomst kostume til kvinder?

klokkeblomst kostume til kvinder

LÆS OGSÅ: Snehvide kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Klokkeblomst kostume til børn

LÆS OGSÅ: Rapunzel kostume til voksne

Indlægget Klokkeblomst kostume til voksne indeholder affiliatelinks til troværdige danske webshops

 

 

error: Content is protected !!