Bjørne kostume til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er du vild med bjørne, så er et  bjørne kostume til voksne, et oplagt kostume til den kommende fastelavn, temafest eller til karneval.

Bjørne kan findes på alle kontinenter, med undtagelse af Australien, dog primært på den nordlige halvkugle. Der findes forskellige arter af bjørne, heriblandt er isbjørnen, kravebjørnen, læbebjørnen, malajbjørnen og den brune bjørn.

Bjørne vejer fra 300 til 800 kg og er typisk brune, sorte eller hvide. Bjørne er nogle er jordens største, landlevende rovdyr, de har generelt en meget tung og kraftig kropsbygning. Derudover er deres hovede meget bredt og rundt med en spids snude og små øjne. Bjørnen har kort hale og dens ører er meget store, men dette skjules dog af dens meget tykke pels.

Bjørnens lugtesans er 100 gange bedre end menneskets. De kan bl.a. lugte et bytte på 32 kilometer afstand.

Et bjørne kostume til voksne er oftes en plysdragt fra top til tå. En heldragt med hale og hætte med ører. Men et bjørnekostume til voksne kan også være en maske og mere afdæmpet tøj. Du kan også overveje en kigurumi bjørne dragt, der er meget populær som udklædning og slap af tøj.

Skal du klædes ud som bjørn, findes der gode bud på et bjørne kostume. Bjørne kostume til voksne er oplagt til både fastelavn, udklædning til fødselsdagen med dyretema eller til karneval, sidste skoledag eller rusfest. Der er efterhånden lavet flere flotte bud på et bjørne voksenkostume:

Bjørne kostume til voksne 939x1024 - Bjørne kostume til voksne

Bjørne kostume til voksne

Klæd dig ud som en brun bjørn i dette bjørnekostume i plysset materiale. Forvandl dig om en en hyggelig bamsebjørn. Kostumet består af en heldragt med hætte.

Find kostumet hos Temashop

 

isbjørn kostume til voksne polar udklædning til kvinder isbjørn udklædning kostumeuniverset

Isbjørn kostume til voksne

Hyggeligt isbjørne kostume i plysset materiale. Perfekt kostume til sidste skoledag, color run, white sensation eller andre sjove og festlige lejligheder.

Find kostumet hos Temashop

Bjørnekostume til voksne 878x1024 - Bjørne kostume til voksne

Bjørnekostume til voksne

En sød og blød brun bjørn, som med garanti vil blive et hit til din næste udklædningsfest. Lækker blød heldragt der er oplagt til temafesten, men som også er hyggelig at gå rundt i derhjemme på en hyggedag. 

Find kostumet hos Temashop

 

Bjørne kostume 631x1024 - Bjørne kostume til voksne

Bjørne kostume

Er du lige så frygtindgydende, som de vilde bjørne i Alaskas skove? Nu har du chancen for at vise dine enorme kræfter eller din lidt mere bløde sider i det søde bjørnekostume!

Find kostumet hos Temashop

Carry me bjørn kostume - Bjørne kostume til voksne

Carry me bjørn kostume

Skal du op at slås med bjørnen og vise den at det er dig der bestemmer hvor I skal gå hen så tag dette kostume på.

Find kostumet hos Temashop

 

Fandt du det Bjørne kostume til voksne du ledte efter?

bjørnekostume til voksne 1024x361 - Bjørne kostume til voksne

 

SE OGSÅ: Bjørne kostume til børn og baby

SE OGSÅ: Panda kostume til vokne

SE OGSÅ: Elefant kostume til voksne

Indlægget Bjørne kostume til voksne indeholder affiliatelinks

En mening om “Bjørne kostume til voksne

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!