Panda kostume til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er du vild med de sort hvide panda bjørne, så er et pandakostume til voksne, et oplagt kostume til den kommende fastelavn, temafest eller til karneval.

Et panda kostume til voksne kan bruges til mange forskellige anledninger.

Den store panda er den mest kendte og den vi ser i ZOO og på motiver af pandaer. Den er en kæmpestor bjørn og indrettet som et rovdyr, så de er slet ikke så nuttet som de ser ud til. Men derfor er vi jo stadig lige begejstret for det nuttede væsen. Pandabjørne spiser primært bambus og lever i asiatiske egne hvor der er meget bambus. Pandaen er en truet dyreart og der arbejdes intensivt for at rede især den store panda som art. Pandaen trives ikke i fangeskab og derfor er det svære at rede pandaen, da den skal redes i sine naturlige omgivelser. Når pandaer i ZOO får unger er det en stor begivenhed i kraft af det er meget usædvanligt at pandaer får børn i fangeskab. 

Et panda kostume til voksne er oftes en plysdragt fra top til tå. En heldragt med hale og hætte med ører. Men et pandakostume til voksne kan også være en maske og mere afdæmpet tøj. Du kan også overveje en kigurumi panda dragt der er meget populær som udklædning og slap af tøj. 

Skal du klædes ud som panda, findes der gode bud på et panda kostume. Panda kostume til voksne er oplagt til både fastelavn, udklædning til fødselsdagen med dyretema eller til karneval, sidste skoledag eller rusfest. Der er efterhånden lavet flere flotte bud på et panda voksenkostume:

Panda maskot kostume 450x439 - Panda kostume til voksne

Panda Maskot

Skal du være den mest bedårende panda har vi det helt rigtige kostume til dig. Kostumet er produceret i polyester og kan bruges til en højde på op til 1,85 m. Kostumet har et meget stort hoved med mesh øjne. Perfekt kostume til sidste skoledag, jungle – temaet eller som holdets maskot. Kostumet består af Jumpsuit med hænder, fødder & hoved.

Find kostume hos Temashop

panda kostume til kvinder japan kostume udklædning piger

Panda kjole – panda kostume til kvinder

Klæd dig ud som Panda i denne flotte dragt og bliv den frækkeste Panda i Zoologisk have. Kostumet indeholder kjole med hætte.

Find kostumet hos Temashop

Oppustelige panda voksenkostume 450x450 - Panda kostume til voksne

Oppustelig panda kostume

I dette oppustelige kostume bliver du lige så stor som det populære dyr og desuden lige så sød.
Her får du et oppusteligt kostume i polyester, der forestiller en panda. Kostumet fås i størrelsen one size til voksne. Dragten har en indbygget blæser, der puster den op på et par sekunder, og den holder sin form i op til 7 timer.

 Find det hos Temashop

 

panda kostume til voksne maske pandakostume tilbehør til panda udklædning voksnekostume sort kostume kostume dyrekostume truet dyreart kostume kinesisk kostume

Pandamasker til panda kostume til voksne

Fine panda masker – hvis du ikke kan se dig selv et helt plyskostume til karnevalet eller temafesten. Tag ensfarvet tøj på og vælg en cool maske i stedet for. Det er meget lettere når kostumet skal af og på. 

Find maskerne hos Temashop

Hvilken type panda er du?

 

panda kostume til voksne pandakostume tilbehør til panda udklædning voksnekostume sort kostume kostume dyrekostume truet dyreart kostume kinesisk kostume

LÆS OGSÅ: Hundekostume til voksne

LÆS OGSÅ: Geisha kostume til børn og voksne

 

 

Indlægget Panda kostume til voksne indeholder affiliatelinks

 

error: Content is protected !!