Fastfood kostume til voksne

Er du på udkig efter et sjovt og humoristisk kostume til temafesten, så er et fastfood kostume til voksne helt sikkert lige sagen.

Et fastfood kostume til voksne, gør det muligt for dig at klæde dig ud som din yndlings spise.

Til fastelavn slår vi “katten af tønden”? Og hvorfor slår vi katten af tønden? Jo svaret ligger i at denne festlige begivenhed, er en gammel tradition. Den stammer helt tilbage fra før kristendommen, hvor ritualet var at en person klædt som sommer, skulle kæmpe og besejre en person, klædt som vinter. Det var symbolet på at vinteren var slut og foråret og sommeren var på vej. Først senere er traditionen med udklædning, god mad og festligheder, inddraget i traditionen om at markerer at den religiøse faste, er overstået. 

Traditionen med at slå katten af tønden, stammer fra landet af, hvor det i gamle dage blev betragtet som sjovt at putte en levende kat i en tønde og slå løs, indtil tønden gik i stykker og katten løb derfra, hvis ikke den ikke var så lemlæstet, at den ikke kunne komme derfra. Denne barbariske tradition kommer af at vi dengang ikke havde den samme forståelse for dyr og dyrevelfærd, samt at katten blev betragtet som noget ondt – den var heksens tro følgesvend. 

Heldigvis putter vi ikke længere katte eller andre dyr i tønderne til fastelavn. Ofte er tønderne fyldt med gode sager. Men vi slår stadig katten af tønden og kroner en kattedronning og en kattekonge i forbindelse med fastelavn.

Men til en fastelavnsfest kan man også få prisen for det bedste kostume, og du er blandt top hvis du vælger et mad kostume der får alle andres tænder til at løbe i vand.

Se med nedenfor, hvor vi giver dig overblik over det store udvalg af fastfood kostumer, til hver festlig lejlighed. Et mad kostume er ideelt til fastelavn, sidste skoledag eller karneval. Find det Fastfood kostume til voksne, der passer lige til dig:

cheeseburger kostume til voksne 450x450 - Fastfood kostume til voksne

Cheeseburger kostume til voksne

Eftersom du sidder og kigger på dette produkt, må det betyde, at du netop har fået øje på muligheden for at klæde dig ud som en cheeseburger. Det er virkelig IKKE hver dag, man får chancen, så det er bare med at slå til! Kostumet er helt, som det ser ud – en cheeseburger. Kostumet sidder på din overkrop – den sorte beklædning, som modellen bærer under kostumet, medfølger desværre ikke.

Find kostumet hos Partyking

taco kostume til voksne 450x450 - Fastfood kostume til voksne

Taco kostume til voksne

Elsker du tacos så meget, at du ville ønske du kunne leve i en? Så kan vi opfylde dine drømme! Taco Kostume er en flot dragt, der forestiller din yndlingsret: tacoen! Kostumet består kun af selve tacoen, hvilket betyder, at det sorte tøj på modellen ikke medfølger. Kostumet tages nemt på og spændes på ryggen.

Find kostumet hos partyking

Pizza kostume til voksne 450x450 - Fastfood kostume til voksne

Pizza kostume til voksne

Pizza? Pizza Kostume et rigtigt sjovt kostume, der får dig til at ligne et levende pizzaslice. Kostumet består af et enkelt slice, hvilket betyder, at det sorte tøj ikke medfølger. Kostumet trækkes nemt over hovedet.

Find kostumet hos Partyking

pommes frites kostume til børn 450x450 - Fastfood kostume til voksne

Pommes Frites kostume til voksne

Banker dit hjerte også for pommes frites? Der er med garanti flere der vil få mundvandet til at løbe, når du træder ind i rummet, og måske du finder burgeren til dine pommes frites!
Pommes Frites Kostume er præcis det navnet antyder – et kostume, der får dig til at ligne en bakke pommes frites. Dragten består kun af selve bakken med pommes frites, hvilket betyder, at det sorte tøj på billedet ikke medfølger. Kostumet dækker fra hofterne og op over hovedet.

Find kostumet hos Partyking

SE OGSÅ: Mad kostume til voksne

SE OGSÅ: Frugt kostume til voksne

SE OGSÅ: Emoji kostume til voksne

Indlægget Fastfood kostume til voksne indeholder affiliatelinks

pinit fg en rect red 28 - Fastfood kostume til voksne

error: Content is protected !!