Fastfood kostume til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er du på udkig efter et sjovt og humoristisk kostume til temafesten, så er et fastfood kostume til voksne helt sikkert lige sagen.

Et fastfood kostume til voksne, gør det muligt for dig at klæde dig ud som din yndlings spise.

Til fastelavn slår vi “katten af tønden”? Og hvorfor slår vi katten af tønden? Jo svaret ligger i at denne festlige begivenhed, er en gammel tradition. Den stammer helt tilbage fra før kristendommen, hvor ritualet var at en person klædt som sommer, skulle kæmpe og besejre en person, klædt som vinter. Det var symbolet på at vinteren var slut og foråret og sommeren var på vej. Først senere er traditionen med udklædning, god mad og festligheder, inddraget i traditionen om at markerer at den religiøse faste, er overstået. 

Traditionen med at slå katten af tønden, stammer fra landet af, hvor det i gamle dage blev betragtet som sjovt at putte en levende kat i en tønde og slå løs, indtil tønden gik i stykker og katten løb derfra, hvis ikke den ikke var så lemlæstet, at den ikke kunne komme derfra. Denne barbariske tradition kommer af at vi dengang ikke havde den samme forståelse for dyr og dyrevelfærd, samt at katten blev betragtet som noget ondt – den var heksens tro følgesvend. 

Heldigvis putter vi ikke længere katte eller andre dyr i tønderne til fastelavn. Ofte er tønderne fyldt med gode sager. Men vi slår stadig katten af tønden og kroner en kattedronning og en kattekonge i forbindelse med fastelavn.

Men til en fastelavnsfest kan man også få prisen for det bedste kostume, og du er blandt top hvis du vælger et mad kostume der får alle andres tænder til at løbe i vand.

Se med nedenfor, hvor vi giver dig overblik over det store udvalg af fastfood kostumer, til hver festlig lejlighed. Et mad kostume er ideelt til fastelavn, sidste skoledag eller karneval. Find det Fastfood kostume til voksne, der passer lige til dig:

 

pølse kostume 450x450 - Fastfood kostume til voksne

Pølse kostume til voksne

Hvis du vil være sikker på at ingen andre er klædt ud som den samme superhelt som dig, hvilket jo ville være kedeligt, kan vi med denne dragt nu introducere pølsesuperhelten! Pølse-kostumet består af en brunrød dragt med grillmærker og udskårne huller til ansigtet og dine arme.

Find kostumet hos Partyking

 

Hamburger voksenkostume fastfood kostume 450x450 - Fastfood kostume til voksne

Hamburger voksenkostume

Dette cool hamburgerkostume tager du på, når du skal invitere dine venner på en skøn grillaften med hamburgere på menuen. Du kan også have kostumet på til en kostumefest, en fødselsdagsfest eller en temamiddag! Hamburger Kostume består af et kostume, som ligner en hamburger, og som nemt hænges over skuldrene.

Find kostumet hos Partyking

döner kebab kostume til voksne 450x450 - Fastfood kostume til voksne

Döner kebab kostume

Döner Kebab Kostume er et uhørt mandigt kostume, som får dig til at ligne en Döner Kebab. Et sjovt kostume til sidste skoledag, festival eller karneval.

Find kostumet hos Partyking

bacon kostume til voksne 450x450 - Fastfood kostume til voksne

Bacon voksenkostume

Bacon-kostumet inkluderer et langt forstykke med baconmotiv og hul til ansigtet. Dragten dækker kun forsiden af din krop.

Find kostumet hos Partyking

Pomfritter kostume til voksne 450x450 - Fastfood kostume til voksne

Pomfritter voksenkostume

Klæd dig ud som indbydende pomfritter. Det er altid godt at have snacks klar, når man får lidt at drikke. Dæk op til alle hyggedrankere til halloweenfesten, og fest som der ikke er en dag i morgen. 

Find kostumet hos Partyking

 

pomfritter kostume til voksne fastfood kostume sidste skoledag udklædning

Pomfritter udklædning

Den bedste pardragt sammen med en hamburger! Du og din ven vil se mange smil i mængden, når I ankommer som en vandrende fastfood-menu med burger og pommes frites! Perfekt til halloweenfesten eller udklædningsfesten med et madtema.

Find kostumet hos Partyking

 

mcdonalds kostume mcd kostume sidste skoledag udklædning scary klovn kostume fastfood kostume til voksne

McDonalds kostume

Scary Ronald McDonald kostume til alle der ELSKER fastfood kædens burgere. McDonalds kostumet er oplagt som sidste skoledag kostume eller som Halloweenkostume.

Find kostumet hos Partyking

 

burger kostume til voksne fastfood kostume burger udklædning til voksne madkostume

Burgerkostume

Dette er den bedste pardragt sammen med pommes frites! Du og din ven vil få mange til at smile, hvis I kommer udklædt som burger og pommes frites. Hvis I har en tredje ven, kan denne for eksempel komme som klovnen kendt fra den verdensberømte fastfood-restaurant!

Find kostumet hos Partyking

 

SE OGSÅ: Mad kostume til voksne

SE OGSÅ: Frugt kostume til voksne

SE OGSÅ: Emoji kostume til voksne

 

Indlægget Fastfood kostume til voksne indeholder affiliatelinks

error: Content is protected !!