90er temafest

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Elsker du også 90´erne? Så er det oplagt at holde en 90 ér temafest næste gang du har noget at fejre.

90er temafest er fest der sent vil gå i glemmebogen og et tema der kan bruges til mange anledninger. 

90‘erne var en periode præget af tyggegummi-pop, virtual reality, mobiltelefoni, zigzag skilningen boybands og Dr. martens støvler. Det var en periode der var knald på farverne og en periode som fleste af os husker, så det er også nemt at skråle med når der bliver skruet op for 90´er musikken.

Dengang i 90’erne så vi ”Taxa”, ”Venner”, ”Beverly Hills 90210” og ”Melrose Place” i fjernsynet. Der var ingen steaming, så når Beverly Hills blev vist torsdag aften kl 20, sad vi klistet til skærmen, eller også fik man afsnittet optaget på VHS.

I 90’erne vandt CD’en indpas og i 1992 startede serien af hits på CD kaldet ”Absolute Music”, som vi kunne bestille på postordre. På disse CDere lå primært pophits fra Everything But The Girl, Nightcrawlers, OMC, Robyn og mange mange flere. Britney, Backstreet Boys, Take That og Spice Girls er også fra 1990’erne. Der er massere af god musik fra 90’erne.

Sportsmæssigt vandt Danmark EM i forbold i 1992, Bjarne Riis vandt Tour de France i 1996 og så var det i 90’erne at det danske håndboldlandshold for kvinder vandt guldmedaljer på stribe – med Anja Andersen i spidsen.

Skal du holde 90er temafest, har vi samlet 90ér festartikler som ikke må mangle til din fest.

90 er temafest 90er pynt 943x1024 - 90er temafest

90´er fest – festartikler og festbord

I 90´erner var der knald på farverne og derfor skal der selvfølgelig også pyntes op i alverdens festlige farver til temafesten. En 90’er fest betyder dekoration i lange baner, det kan ikke blive for meget. Har du stadig din gamle lavalampe stående på loftet så find den frem, cd´er i stakkevis, kassettebånd, neonlys, glimmer og konfetti er også oplagt at inddrage i udsmykningen af hjemmet. 

Find et stort udvalg af 90´er dekoration hos Temashop

 

Når det kommer til mad og drikke, så er mulighederne mange. Rejecocktail, koteletter i fad, indbagt mørbrad, stjerneskud, boller i karry, kiksekage, bradepande pizza, pitabrød, raclette, banansplit, islagkage mm. Nogle retter er en levn fra 80´erne og nogle retter er stadig et stort hit den dag i dag. Husk også at servere rigelige mængder af Isbjørn og Brandbil drinks.

90er kostumer til voksne - 90er temafest

90 er kostumer

Skal du til 90’er fest? Så kan du godt glæde dig! Musikken var god i 90’erne… derimod var tøjet en smule kikset… Men for at komme i rette stemning, er et 90’er fest kostume være oplagt.

 

Find inspiration til 90´er kostumer hos Temashop

 

SE OGSÅ: 90er fest kostume

LÆS MERE: Om temafester

LÆS OGSÅ: Om Guld temafest

LÆS OGSÅ: Black n´White festtema

Indlægget 90er temafest indeholder affiliate links til relevante netbutikker

En mening om “90er temafest

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!