Hotdog kostume til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Elsker du også hotdogs eller er du på jagt efter et sjovt kostume? Så er et hotdog kostume til voksne det oplagte kostume.

Med et hotdog kostume til voksne, er du sikker på at få en masse opmærksomhed til udklædningsfesten.

En hotdog er en kogt eller ristet pølse, evt. med garniture, der er anbragt i en form for pølsebrød/bolle.Hotdoggen var den første type fastfood i Danmark. De første pølsevogne i Danmark blev tilladt i 1920 i København. Oprindeligt solgte de pølser med brød (hvede/rugbrød) og sennep – dog ikke under navnet hotdog.

Det er svært at vide, hvor hotdoggen helt præcist stammer fra, men det er kendt at der blev spist hotdogs helt tilbage i 1800 tallet. 

Et hotdog kostume er et sjovt kostume der kan bruges til årets karneval, madfestival eller fastelavn.

hot dog kostume 450x450 - Hotdog kostume til voksne

Hotdog kostume

Dette er dragten til dig, som ikke har nogen som helst ide om, hvad du skal have på til udklædningsfesten! Og helt ærligt, hvem kan ikke lide pølse med brød? Hot Dog-kostumet forestiller en grillet pølse med brød og sennep.

Find kostumet hos Partyking

hotdog kostume til voksne 362x450 - Hotdog kostume til voksne

Hotdog kostume

Hvis du er på udkig efter et mere utradionelt kostume, så behøver du ikke lede længere. Hop i dette kostume og giv den hele armen som kæmpe hot dog hele aftenen. Du bliver helt sikkert festens midtpunkt.

Find kostumet hos Temashop

hotdog voksenkostume 450x450 - Hotdog kostume til voksne

Hotdog voksenkostume

Er du den lokale pølsevogns mest loyale kunde? Vis din kærlighed til den lækre spise med dette pølsekostume! Foreslå, at dine venner kommer udklædte i ketchups- og sennepsdragter til udklædningsfesten, for så bliver I den skønneste (og mest appetitvækkende) flok til festen.

Find kostumet hos Partyking

SE OGSÅ: Mad kostume til voksne

SE OGSÅ: Fastfood kostume til voksne

Indlægget Hotdog kostume til voksne indeholder affiliatelinks

pinit fg en rect red 28 - Hotdog kostume til voksne

error: Content is protected !!