Mexicaner kostume til børn

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS
Er dit barn blevet inviteret til fest med mexicansk tema? Så skal han/hun selvfølgelig iklædes et flot mexicaner kostume til børn

Et Mexicaner kostume til børn kan bruges til flere festlige lejligheder, f.eks. fastelavn, fødselsdagen med mexicansk tema eller leg i hjemmet.

Planlægger du årets højdepunkt i form af en mexicansk fest med musik, mad, tøj og dekorationer, der følger festtemaet? Eller vil du bare gøre tacofødselsdagen lidt sjovere? Er dit barn vild med burritos og chili con carne? Mexicanske temafester byder på lækker stærk mad, dejlig musik og en hyggelig atmosfære.

Foruden traditionelle ponchos, sombreros og kjoler med mexicansk tema kan du klæde dig ud som Zorro – skurkenes skræk. Med et mexicansk tema bliver festen både munter og farverig, og den mexicanske mad plejer at fornøje de fleste.

Vi har samlet det største udvalg af Mexicaner børnekostumer, her er både mexicaner kostumer til piger og mexicaner kostumer til drenge:

day of the dead børnekostume day of the dear kostume pige mexicaner børnekostume spansk halloween kostume

Day of the dead børnekostume

Super flot sæt til Day Of The Dead, som er helt perfekt til fastelavn eller halloween eller til temafesten med spansk / mexicansk tema. 

Find kostumet hos Temashop

mezicaner kostume til børn senorita børnekostume

Senorita børnekostume

Skal familjens mindste klædes ud, så overvej dette senorita børnekostume, der fås i størrelser 1-3 år. Sød kjole og matchende hårbøjle.

Find kostumet hos Temashop

 

flamingo danser børnekostume danser kostume danserinde flamingp børnekostume flamingo kostume til barn mexicaner børnekostume

Flamingo danser børnekostume

Flamenco er en spansk musik og dansegenre som opstod tilbage i 1700-tallet. Med sig medførte kulturen Flamenco dansen, som du i dit Flamenco Danserinde Børnekostume kan udføre med lukkede øjne. Med din smukke spansk inspirerede kjole i sort og rød er du klar til, at byde op til dans. Kjolens tre-lagrede underdel gør det nemt for dig, at illustrere dine veløvede trampe- og hæleteknikker overfor alle dine festgæster, således at de også kan deltage i dansen.

Find kostumet hos Temashop

 

mexicaner kostume til børn mexikansk børnekostume meksiko børnekostume

Mexicaner poncho

Hvis du elsker fest og farver så er denne farverige poncho lige noget for dig. Ponchoen er lavet til børn, og er perfekt til sjove temafester, kostumefester og Fastelavn. Fuldend kostumet med en stor sombreo og så er du klar til fest!

Find kostumet hos Temashop

 

Mexicaner Sæt til børn 391x450 - Mexicaner kostume til børn

Mexicaner Sæt til børn

Nu kan børnene også være med, når der skal holdes Mexicaner fest. Med dette sæt bestående af poncho og sombrero med matchende striber, bliver de hurtigt og nemt klar til sjov.

Find kostumet hos Temashop

mexicaner børnekostume 368x450 - Mexicaner kostume til børn

Mexicaner børnekostume

Skal barnet være mexicaner til den kommende udklædningsfest? Så er dette kostume en nem løsning, kostumet består af en farverig mexicaner poncho. Kombiner den med med sombrero hat og så er barnet klar til fest.

Find kostumet hos Temashop

 

Fandt du det mexicaner kostume til børn du ledte efter?

 

SE OGSÅ: Cowboy kostume til børn

SE OGSÅ: Æsel kostume til børn

SE OGSÅ: Hest kostume til børn

Indlægget Mexicaner kostume til børn indeholder affiliatelinks

 

error: Content is protected !!