Mexicaner kostume til børn

Er dit barn blevet inviteret til fest med mexicansk tema? Så skal han/hun selvfølgelig iklædes et flot mexicaner kostume til børn

Et Mexicaner kostume til børn kan bruges til flere festlige lejligheder, f.eks. fastelavn, fødselsdagen med mexicansk tema eller leg i hjemmet.

Planlægger du årets højdepunkt i form af en mexicansk fest med musik, mad, tøj og dekorationer, der følger festtemaet? Eller vil du bare gøre tacofødselsdagen lidt sjovere? Er dit barn vild med burritos og chili con carne? Mexicanske temafester byder på lækker stærk mad, dejlig musik og en hyggelig atmosfære.

Foruden traditionelle ponchos, sombreros og kjoler med mexicansk tema kan du klæde dig ud som Zorro – skurkenes skræk. Med et mexicansk tema bliver festen både munter og farverig, og den mexicanske mad plejer at fornøje de fleste.

Vi har samlet det største udvalg af Mexicaner børnekostumer, her er både mexicaner kostumer til piger og mexicaner kostumer til drenge:

mexicaner kostume til børn 450x450 - Mexicaner kostume til børn

Mexicaner kostume til børn

Iført dette outfit vil det være tydeligt for alle, hvilket dit barns yndlingsland er. Med snørklede mønstre og spændende detaljer, vil barnet blive en af de mest smarte gæster til maskeraden. Barnet skal blot tage en sombrero på og lære at spise stærk mad, så er han eller hun som en ægte mexicaner!
Mariachi Dreng Børnekostume inkluderer en sort jakke med snørklede mønstre, en hvid skjorte med knapper, sorte bukser med mønstre på siden og en rød linning.

Find kostumet hos Partyking

Mexicaner Sæt til børn 391x450 - Mexicaner kostume til børn

Mexicaner Sæt til børn

Nu kan børnene også være med, når der skal holdes Mexicaner fest. Med dette sæt bestående af poncho og sombrero med matchende striber, bliver de hurtigt og nemt klar til sjov.

Find kostumet hos Temashop

mexicaner børnekostume 368x450 - Mexicaner kostume til børn

Mexicaner børnekostume

Skal barnet være mexicaner til den kommende udklædningsfest? Så er dette kostume en nem løsning, kostumet består af en farverig mexicaner poncho. Kombiner den med med sombrero hat og så er barnet klar til fest.

Find kostumet hos Temashop

Fandt du det mexicaner kostume til børn du ledte efter?

 

SE OGSÅ: Cowboy kostume til børn

SE OGSÅ: Æsel kostume til børn

SE OGSÅ: Hest kostume til børn

Indlægget Mexicaner kostume til børn indeholder affiliatelinks

 

pinit fg en rect red 28 - Mexicaner kostume til børn

error: Content is protected !!