Mexicaner kostume til børn

Er dit barn blevet inviteret til fest med mexicansk tema? Så skal han/hun selvfølgelig iklædes et flot mexicaner kostume til børn

Et Mexicaner kostume til børn kan bruges til flere festlige lejligheder, f.eks. fastelavn, fødselsdagen med mexicansk tema eller leg i hjemmet.

Planlægger du årets højdepunkt i form af en mexicansk fest med musik, mad, tøj og dekorationer, der følger festtemaet? Eller vil du bare gøre tacofødselsdagen lidt sjovere? Er dit barn vild med burritos og chili con carne? Mexicanske temafester byder på lækker stærk mad, dejlig musik og en hyggelig atmosfære.

Foruden traditionelle ponchos, sombreros og kjoler med mexicansk tema kan du klæde dig ud som Zorro – skurkenes skræk. Med et mexicansk tema bliver festen både munter og farverig, og den mexicanske mad plejer at fornøje de fleste.

Vi har samlet det største udvalg af Mexicaner børnekostumer, her er både mexicaner kostumer til piger og mexicaner kostumer til drenge:

mexicaner kostume til børn 450x450 - Mexicaner kostume til børn

Mexicaner kostume til børn

Iført dette outfit vil det være tydeligt for alle, hvilket dit barns yndlingsland er. Med snørklede mønstre og spændende detaljer, vil barnet blive en af de mest smarte gæster til maskeraden. Barnet skal blot tage en sombrero på og lære at spise stærk mad, så er han eller hun som en ægte mexicaner!
Mariachi Dreng Børnekostume inkluderer en sort jakke med snørklede mønstre, en hvid skjorte med knapper, sorte bukser med mønstre på siden og en rød linning.

Find kostumet hos Partyking

mexicansk poncho til børn 274x450 - Mexicaner kostume til børn

Mexicaner Poncho

Skal din søn også være med på mexicaner holdet, så er denne stribede poncho med frynser helt perfekt. Fuldend kostumet med sombrero og overskæg og så er han klar til en dag som en ægte mexicansk bandit.

Find ponchoen hos Temashop

Mexicaner Sæt til børn 391x450 - Mexicaner kostume til børn

Mexicaner Sæt til børn

Nu kan børnene også være med, når der skal holdes Mexicaner fest. Med dette sæt bestående af poncho og sombrero med matchende striber, bliver de hurtigt og nemt klar til sjov.

Find kostumet hos Temashop

mexicansk poncho kostume 311x450 - Mexicaner kostume til børn

Mexicansk poncho kostume

Dette kostume til børn består af en Poncho (sombrero og andet ikke inkl). Ponchoen er med farvede striber, og den har frynser nederst. Den er perfekt til en mexicansk kostume til næste fastelavn, eller til en udklædt fødselsdagsfest.

Find poncho hos Vegaoo

mexicansk kjole til piger 291x450 - Mexicaner kostume til børn

Mexicaner kostume til piger

Dette mexicanske kostume til piger består af en kjole samt pandebånd (guitar ikke inkl). Pandebånd er lavet i fletning, i Mexicansk stil. Kjolen er en hvid overdel med rød hals samt en grøn og rød sløjfe. Det nederste af kjolen er lang, i let vidt stof. Der er et falsk sort bælte i stof foran. Den har en flot sløjfe.Dette mexicanske kostume er perfekt til fastelavn.

Find kostumet hos Vegaoo

mexicansk poncho kostume til børn 255x450 - Mexicaner kostume til børn

Mexicansk poncho kostume

Dette mexicanske kostume til drenge består af bukser og poncho (hat, guitar og sko ikke inkl). Du bliver den den mest frygtede i hele vesten med denne stribede poncho, der nemt tages på over hovedet. Der følger sorte bukser med. Husk tilbehør som en hat, og revolver. Dette mexicanske kostume til drenge er perfekt til røveren der vil have det hele til fastelavn.

Find kostumet hos Vegaoo

Kostume mexicansk til piger 293x450 - Mexicaner kostume til børn

Mexicansk kostume til piger

Dette flotte mexicanske kostume til piger består af en t-shirt, en lang nederdel og et bælte. Den ærmeløse t-shirt har velcro på ryggen for at lukke. Den har en flot farvet krave. Den hvide nederdel er lang og med en elastisk talje. den matcher t-shirten med stribet stof i bunden. Det røde bælte bindes på ryggen. Det er langt og hænger ned foran. Det komfortable kostume tillader din pige at blive en ægte mexicaner til en fest!

Find kostumet hos Vegaoo

Fandt du det mexicaner kostume til børn du ledte efter?

mexicaner kostumer til børn - Mexicaner kostume til børn

SE OGSÅ: Cowboy kostume til børn

SE OGSÅ: Æsel kostume til børn

SE OGSÅ: Hest kostume til børn

Indlægget Mexicaner kostume til børn indeholder affiliatelinks

 

pinit fg en rect red 28 - Mexicaner kostume til børn

error: Content is protected !!