Mexicaner kostume til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS
Er du blevet inviteret til fest med mexicansk tema? Så skal du selvfølgelig iklædes et flot mexicaner kostume til voksne.

Et Mexicaner kostume til voksne kan bruges til flere festlige lejligheder, f.eks. fastelavn, karneval eller festen med Mexico tema.

Planlægger du årets højdepunkt i form af en mexicansk fest med musik, mad, tøj og dekorationer, der følger festtemaet? Eller vil du bare gøre tacoaftenen med vennerne lidt sjovere? Er du vild med tequila, burritos og chili con carne? Mexicanske temafester byder på lækker stærk mad, dejlig musik og en hyggelig atmosfære.

Foruden traditionelle ponchos, sombreros og kjoler med mexicansk tema kan du klæde dig ud som Zorro, skurkenes skræk, eller som en taco! Med et mexicansk tema bliver festen både munter og farverig, og den mexicanske mad plejer at fornøje de fleste.

Vi har samlet det største udvalg af Mexicaner voksenkostumer, her er både mexicaner kostumer til kvinder og mexicaner kostumer til mænd:

mexicaner med æsel kostume 450x450 - Mexicaner kostume til voksne

Mexicaner på æsel kostume

Sjovt kostume til fester, der har et mexicaner- eller western-tema. Mexicaner med Æsel-kostumet inkluderer et par bukser med udstoppede ben samt udstoppet æsel. Der indgår også en farverig poncho samt en sort selvklæbende moustache. Sombreroen kan købes separat, hvis du vil give looket det sidste touch.

Find kostumet hos Partyking

tequila flaske kostume 318x450 - Mexicaner kostume til voksne

Tequila flaske kostume

Tequila er en mexicansk brændevin, fremstillet af saften fra en agaveart. Klæd dig ud i en anderledes udklædning til Mexicanerfesten og kom som en Tequila flaske, Mexicanernes kæreste eje.

Find kostumet hos Temashop

tequilas girl kostume 450x450 - Mexicaner kostume til voksne

Tequila girl kostume

Er festen stiv og kedelig? Hop i denne mexicansk-inspirerede dragt og byd dine gæster på Tequilashots, for så kommer festen med garanti til at løfte sig, hurtigere end du kan nå at trykke på køb-knappen.
Tequila Girl Kostume inkluderer en kjole, der består af en hvid top med en grøn, rød og gul kjole. Der indgår også et shotbælte i et brunt, imiteret læder med hylster til drikkevarer samt et flerfarvet tørklædebælte. Bæltet er justerbart og kan derfor passe alle. Køb også hat og sko, så du kommer helt i mål med looket.

Find kostumet hos Partyking

mexicaner poncho  382x450 - Mexicaner kostume til voksne

Mexicaner poncho

Flot flerfarvet poncho til mexicaner kostumet eller som cowboy/indianer i det vilde vesten. Kostumet er en Onesize der kan passe de fleste. Lavet af et lækkert blødt materiale og med bindebånd ved halsen.

Find mexicaner poncho hos Temashop

mexicaner kostume til voksne 324x450 - Mexicaner kostume til voksne

Spring Mexicaner kostume

Her har du en mexicaner med fut i. Et sjovt og anderledes mexicaner kostume, som uden tvivl vil give mange gode grin til festen. Kostumet består af bluse, bukser og patron bælte.

Find kostumet hos Temashop

mexicaner kostume til kvinder 272x450 - Mexicaner kostume til voksne

Mexicaner Babe kostume

Er du fan af tequila og spicy mexicansk mad? Så er dette smarte mexicaner kostumer til kvinder helt sikkert også noget for din smag. Sød stribet kjole i mexicansk stil og charmerende pompom-detalje. Det eneste du mangler er en nacho i munden, en sombrero på hovedet og at blive klar med raslelydene med maracas i hænderne.

Find kostumet hos Temashop

Oppusteligt mexicaner kostume 357x450 - Mexicaner kostume til voksne

Oppustelig Mexicaner kostume

Klæd dig ud som en oppustelig mexicaner til næste temafest i dette sjove kostume. Ifør dig kostumet og tænd for blæseren og så vil du komme til at ligne en stor, sjov mexicaner med sombrero og det hele. Kostumet har felter, som du kan kigge ud af.

Find kostumet hos Temashop

tequila shooter kostume 450x450 - Mexicaner kostume til voksne

Mexicaner shooter kostume

Festen begynder først, når du er ankommet, og festen slutter, når du går. Iført dette Tequila Shooter-kostume har det aldrig været mere sandt – du er og bliver festens højdepunkt! Når du træder ind i lokalet med shotglasset hængende i selerne og tequilaflaskerne i hylsteret, så ved alle, at festen er skudt i gang! 
Dette kostume består af trøje, seler og hylster, som er fremstillet af polyester. Du kan have shotglasset i selerne, og hylsteret kan rumme 2 tequilaflasker. Bukser, sko, glas og flasker medfølger ikke.

Find kostumet hos Partyking

Carry me mexicaner kostume 450x450 - Mexicaner kostume til voksne

Carry me mexicaner kostume

Her får du et kostume som virkelig skiller sig ud fra mængden, og prisen for bedste udklædning er nærmest uundgåelig! Folk kommer til at gnide sig et par gange i øjnene, når de ser dig ankomme på skuldrene af en lille mexicaner-mand, komplet med sombrero og skæg – men den er god nok – det ligner at du bliver båret af en vaskeægte mexicaner!
Carry Me Mexicaner Kostume er et kostume som er meget nemt at hoppe i, og kommer som en one size voksenstørrelse.

Find kostumet hos Partyking

Mexicaner poncho og hat 414x450 - Mexicaner kostume til voksne

Mexicaner poncho og hat

Mexicaner Poncho og hat i lækker kvalitet og opsigtsvækkende farver! Bliv den bedst klædte mexicaner i det vilde vesten med dette sæt.

Find kostumet hos Ølbong

Fandt du det Mexicaner kostume til voksne du ledte efter?

mexicaner kostumer til voksne - Mexicaner kostume til voksne

SE OGSÅ: De dødes dag kostume til voksne

SE OGSÅ: Flaskekjoler og andre sjove drikkekostumer

SE OGSÅ: Cowboy kostumer til voksne

Indlægget Mexicaner kostume til voksne indeholder affiliatelinks

pinit fg en rect red 28 - Mexicaner kostume til voksne

En mening om “Mexicaner kostume til voksne

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!