De dødes dag kostume til de voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er du vild med uhygge og festligheder? Så er et De dødes dag kostume til voksne det oplagte kostume til den kommende halloween eller de dødes dage.

De dødes dag kostume til voksne er et kostume der kan bruges til flere forskellige anledninger.

De Dødes Dag er en mexikansk fejring som gennemføres den 2. november, en fejring som så småt er ved at blive mere populær i Europa. Fejringen er en blanding af præcolombiansk kultur og de katolske alle sjæles dag og allehelgensdag. Det er en festdag både i Mexico og Mellemamerika samt store dele af USA, hvor der befinder sig mange mexicanere og mellemamerikanere.

Smilende skeletter, farverige sukkerkranier og festlige picnics på kirkegården. Sådan ser det ofte ud i begyndelsen af november hvert år, når mexicanerne fejrer højtiden De Dødes Dag, som markerer, at de døde er vendt tilbage til jorden for at hilse på de pårørende. Her forvandles Mexico til en stor fejringsplads med vilde parader, festmåltider og masser af skeletklædte mennesker, som skal ære de døde.

De Dødes Dag eller Día de los Muertos er frem for alt en livsbekræftende fest for de døde. 

Højtiden indikerer nemlig, at de dødes sjæle er kommet tilbage til jorden for at blive æret af de levende med alle de ting, de holdt af, da de var i live. I stedet for at sørge over døde familiemedlemmer, mener mange mexicanere, at man skal mindes de afdøde med farverige optog og udflugter til familiens gravsted, hvor alle spiser den afdødes livret og deler sjove historier fra personens liv.

Er du inviteret til en temafest med de dødes dage eller Día de los Muertos, skal der selvfølgelig ikke gåes ned på udklædningen. Vi har fundet de flotteste De dødes dage voksenkostumer: 

day of the dead senor bones kostume - De dødes dag kostume til de voksne

De dødes dag kostume til mænd

I Mexico er De dødes Dag en festlig og glædelig højtid, som bl.a. fejres med ikoner i form af velklædte skeletter med store sombreroer. Skeletterne bliver ikke betragtet som skræmmende eller triste, snarere sjove og glade. Hvorfor ikke låne denne tradition til halloweenfejringen herhjemme og tage til fest som karakteristiske Señor Bones? Om du vil fremstå sjov eller skrækindjagende, bestemmer du naturligvis selv!

Day of the Dead Señor Bones-kostumet inkluderer en sort frakke, der er kantet med hvide, snørklede tryk. På skuldrene er der placeret glitrende sølvbånd i pilemønster, mens man på brystet finder en påsyet rød rose. Der medfølger endvidere en sort vest med påsyet hvidt skjortebryst, en fastsyet sort sløjfe samt et fastsyet bælte. Vesten har hvide, snørklede tryk samt hvide knapper. Sløjfen har også hvide, snørklede tryk. Bæltet er fremstillet i et glansfuldt, rødt stof. De sorte lange bukser har ligesom de andre dele et snørklet, hvidt tryk på siderne.

Find kostumet hos Temashop

 

de dødes dag skelet kostume til voksne - De dødes dag kostume til de voksne

De dødes dag skelet kostume

Skal du fejre den mexicanske højtid Day of the Dead? Eller skal du bare til udklædningsfest? Uanset hvad kommer denne Day of the Dead-inspirerede dragt til at sætte i skræk i livet på dine omgivelser. Dragten udgøres af en sort, langærmet skjorte med skelettryk og fine detaljer, fremstillet i et behageligt materiale. En sort, høj hat indgår samt en uhyggelig dødningehoved-maske. Masken har huller til øjnene og plads til munden så du både kan se og tale.  Gør en god entré til festen med dette outfit. 

Find kostumet hos Temashop

 

dødens brud kostume - De dødes dag kostume til de voksne

Dødens brud kostume

Smuk Dødens brud, helt perfekt til Halloween eller andre udklædnings fester. Kostumet består af kjole og slør.

Find kostumet hos Temashop

 

Day of the Dead Brud Kostume 790x1024 - De dødes dag kostume til de voksne

Day of the Dead Brud Kostume

Vær en del af de dødes dag med denne fine kjole med asymmetrisk underdel og fine aftegninger med rød på det sorte stof. Kostumet består af kjole, blomster og slør.

Find kostumet hos Temashop

 

day of the dead brudgom halloween brylluo kostume vinrødt halloween kostume til mænd

Day of the dead brudgom

Et fuldendt luksus kostume til De dødes dag. Er kvinden i dit liv udklædt som Day of the Dead brud? Så findes der her det oplagte kostume som matchende brudgom. 

Find kostumet hos Temashop 

 

day of dead brud kostume til kvinder

Dead of the Dead brud kostume

Flot sort kjole med røde lag og detaljer på overdelen samt blonde ærmer og matchende slør med røde roser. 

Find kostumet hos Temashop

 

day of the dead kostume til kvinder

Day of the Dead kjole

Flot mørk kjole med strut fra det påsatte skørt. Kjolen har finde detaljer både både over- og underdel. oplagt til Halloween og Day of the Dead temafester. 

Find kostumet hos Temashop

 

day of the dead kostume til kvinder day of the dead udklædning voksen

Dead of the Dead kjole

Bliv klædt på til halloween med denne farverige og blomstrede day of the dead kjole. Du kan gøre udklædningen federe med sminke og så er du klar til en uhyggelig halloween fest.

Find kostumet hos Temashop

 

sort brud day of the dead kostume til kvinder

Sort brud kostume

Sort brud kostume til kvinder der skal til Halloween eller Day of the Dead fest. Sort brud udklædning består af kjole og tilhørende hårbånd. 

Find kostumet hos Temashop

day of the dead jakkesæt dødens dag jakkesæt temafest kostumeuniverset

Dead of the Day jakkesæt

Cool Jakkesæt med day of the dead mønster der kan bruges til Halloween og mange andre lejligheder. Vis at du er fan af de dødes dag med dette mønstrede suit.

Find jakkesættet hos Temashop

 

Fandt du det De dødes dag kostume til voksne du ledte efter?

de dødes dag kostume til voksne 1 - De dødes dag kostume til de voksne

SE OGSÅ: Skelet kostume til voksne

SE OGSÅ: Dødens kostume til voksne

SE OGSÅ: Voodoo kostume til voksne

SE OGSÅ: Oppustelige halloween kostumer til voksne

Indlægget De dødes dag kostume til voksne indeholder affiliatelinks

En mening om “De dødes dag kostume til de voksne

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!